...


Kan man hata en familjemedlem så mycket att man önskar att den var död..?

Lördag kväll

Kvällen blev ganska lyckad tillslut. I början var det inge kul alls, det blev typ lite stelt. Men efter en stund blev det roligare :) Satt typ mest ute med Amanda när hon rökte, och det var trevligt :P Träffade lite roligt folk också. En kille sa att han kände igen mig för att jag gått i Rosenborgskolan när han gick där. En annan frågade om jag gått i "Fredriks" och hans klass (han menade då alltså min brorsa). Det skrattade jag länge åt. Han trodde det eftersom jag antingen var lik någon i deras klass eller så var jag lik honom. Det tog jag som en förolämpning, för jag är inte alls lik honom!
Precis när vi skulle gå så hörde jag någon kalla en kille för Blees (som jag och Carro satt och pratade med innan), och jag såg verkligen inte att det var han. Då frågade jag om han kände Erik. Det gjorde han sa han, sedan berättade han att han brukade spela bandy med Erik och Jonatan förut, det tyckte jag var kul :P
Det var läskigt när vi skulle vänta på bussen. I Enhörna finns ju inga gatulyktor liksom, så det var alldeles kolsvart. Och i busskuren hade dom gardiner, en matta, böcker och en fimp-burk. Jag trodde att det var en uteliggare som hade bosatt sig där, men enligt mamma så är det så i nästan varje busskur i Enhörna :P Men men.

Jag är ändå rätt besviken på en viss person, väldigt besviken

image300

Lördag

Nej, min lördag blev inte som det var tänkt.

Ändrade planer. Snart åker jag till Enhörna tillsammans med Carro. Får se om det blir roligt eller tråkigt. Hinner inte vara där så länge eftersom sista bussen typ går 23:50.. Men men. Bättre det än att sitta hemma och vänta. 
Nu kommer Svensson Svensson, så hinner nästan kolla klart på det innan jag åker.
Bilder från helgen kommer förmodligen imorgon.
Ha en bra lördag!

image300

Italienska

Japp, Italienska direkt nu på morgonen. Och det innebär prov.. Försökt plugga lite samtidigt som jag åt frukost, men det gick inge vidare bra faktiskt.. Men men. Idag är det fredag. Och det är skönt. Efter språket har jag naturkunskap.. Då ska vi labba. Typ elda magnesium så att det blir en fin låga.
Efter NK:n har vi TV. Då ska vi filma våran reklamfilm och sen redigera den. Ska bli fuuun.
Jag har typ skrivit om vad jag ska göra i helgen tuuusen gånger, så ni ska få slippa det i det här inlägget ;)
Snart ska jag borsta tänderna och bege mig till bussen.
Hoppas ni får en trevlig fredag!

Och föressten, grattis Andrea och Jonatan ;)

image300

Tårta, på en torsdag?

Sitter och småtittar lite på Idol. Har ätit tårta, som min snälla bror köpt ;P Om ni undrar över min rubrik så är det ett citat från Johan Glans. Haha, han är för rolig.
Efter Idol ska jag nog ta ett bad, eftersom det är svinkallt här.
Har inte pluggat så mkt italienska som jag borde. Känner inte riktigt att jag kan allt. Men men. Provet får gå som det går.
Idag gick jag lite på stan med Erik. Hittade inget.. Men det är ju bra på sitt sätt, för då sparar jag ju pengar :P Men kanske hittar något i Stockholm när jag ska dit med Carin :)
Jeje, nu ska jag väl lägga mig i soffan igen.


  

image300

Håltimme

Har precis haft dans. Dansade typ inget idag utan körde bara styrka och strech. Jag fick göra övningar med en som hette Johanna som går teater. Hon var trevlig :)
Nu har jag som sagt hål. Har ingen naturkunskap eftersom vi bara är halvklass. Men stackars Marianne får klara sig utan mig och Carro :P
Så nu börjar vi om jättelång tid, så vi tänkte att vi kan sitta framför datorn och arbeta lite på samhällsarbetet, haha.
Efter skolan ska jag ner på stan och träffa älskling.
På fredag ska jag vara med honom, och då ska vi försöka baka bullar igen, eftersom det inte gick förra helgen :P Sen ska vi titta på någon film som hans mamma köpte med tidningen som vi inte heller gjorde förra helgen.
Sen på lördag kommer Carin hem :) Vi ska upp till stockholm, för hon ska köpa jacka, och jag får se om jag impulsköper något. Senare på kvällen så ska vi titta på film :) Det blir myyys ;)
På söndag så ska jag på kalas. Min lilla kusin Filippa fyller 7 år, och har blivit kaxig och trotsig som en tonåring. Kan man tänka sig ;) Efter, eller före det, så hoppas jag att jag kan övningsköra lite, bara pappa blivit frisk då. Måste också plugga. Har två medialäxor som ska bli klara på måndag. Till på onsdag har vi en dansläxa och på torsdag ska vi lämna in en artikel på engelska på typ 2-3 A4-sidor. Och som grädden på moset så har vi ett stort Kemiprov på fredag. Yes, känner mig väääldigt laddad. Så jag kommer inte kunna träffa Erik på jättelänge då. Men veckan efter det så har vi studiedag på fredagen. Det är vi välförtjänta.

Nu ska jag surfa vidare och så småningom börja arbeta ;D Haha.

image300

...

Jaa, den här dagen blev inte precis som jag tänkt mig.. Kanske inte helgen heller..

Onsdag

Är inne en snabbis bara för att skriva i bloggen lite ;) Ska gå till bussen  om 5 min..
Idag är det onsdag, som vanligtvis är min hatdag men inte alls så jobbig idag.
Börjar med engelska, sen har vi hål eftersom vi inte har någon mediakunskap. Så på hålet ska jag, marre och carro redigera våran film som vi inte blivit klara med. Sen har vi gympa, men vi ska bara ha teori, så behöver inte anstränga oss ;) Och slutligen så har vi natukunskap, som inte är så jobbigt :)
Hoppas ni får en bra dag!

image300

Desperate housewives

Har precis tittat på Idol, och snart kommer Desperate Housewives :) Ska passa på att cykla lite framför tvn samtidigt :) Sen ska jag ta en dusch innan Idol kommer igen.
Ikväll ska Erik ringa mig också <3 Hann ju inte prata speciellt mycket igår. Hann typ bara berätta resultatet på fotbollsmatchen :P
God natt!


image300

Övningskörning

Yes. Har äntligen fått tillstånd för att övningsköra! Så förhoppningsvis så kan jag börja köra redan imorgon, om pappa mår bättre då, för han har känt sig lite dålig idag :/
Åh, jag ser så mycket fram emot det! Hoppas bara att jag hinner bli klar tills jag fyller arton, för jag vill ta körkortet så snabbt som möjligt. Såå jag har lite mindre än ett år på mig :)
Nu ska jag göra teoritest på expressen. Haha. Jag tar det här på största allvar!

image301

image300

Sovmorgon

Idag börjar jag 10:35. Skönt. Men jag lyckas alltid vakna tidigare än när jag egentligen ska upp.. Så nu har jag inget att göra. Ska snart äta frukost.
Dagen i sig är inte så jobbigt faktiskt. Först har vi svenska, och idag skulle vi slippa skriva sa han. Efter det har vi lunch, sen matte. Och nu förstår jag faktiskt vad människan som står vid tavlan säger, så det är inte så jobbigt. Sen har vi handledartid. Då ska vi bara prata om lite aktuella saker, typ elevrådet och sådär.
Sen har vi dans :D Hoppas vi gör samma magövning som förra veckan då jag hade träningsvärk fyra dagar efter. Jag är faktiskt inte ironisk. Det kändes faktiskt bra efteråt när man då vet att magen fått jobba.


Vad ska ni göra idag?



image300

Curly hair

Nice or ugly?

image297
                             

image295


Rubrik

Nu är jag hemma. Har dammsugit och grejer, så nu känner jag mig riktigt duktig :)
När jag låg och tittade på Oprah så ringde Carin :) Det var roligt att få prata med henne igen. Hon kommer hit i helgen :) Så jag ska träffa henne på lördag. Då ska vi upp till Stockholm och sen titta på film :)
Snart fyller älskling år också. Jag vet exakt vad jag ska ge honom. Och en utav sakerna är redan fixad ;) Nu måste bara pappa skjutsa mig till en speciell affär någon dag så fort jag fått pengar. Vill gärna göra det så fort som möjligt så att jag har det gjort.
Den här veckan har jag ingen Italienska på onsdag och ingen naturkunskap på fredag. Sköönt. Bara det gör livet lite lättare.
Nu ska jag slå mig ner (haha jag skrev "nu ska jag slå ner mig" först :D) i soffan och titta på Tv.
Ha en fortsatt trevlig dag. Kanske skriver mer ikväll.

image296

image295

Mediakunskap

Har precis gjort min egna Tv-tablå, haha. Den är typ dålig. Bara massa Tv-serier hela tiden :P Men jag har lyckats klämma in tre nyhetssändingar också ;) Men men. Jag skulle iallafall bli lycklig om min kanal fanns :P
Efter det här är det lunch.. Skulle typ bli något äckligt, varför är jag inte inte överraskad? Kanske köper något i cafeterian sen.. Eller kanske äter på stan om någon vill joina? ;) Slutar ju 12:15 :)

Nu ska jag skriva ut min tablå. Heeej.

image295

Samhällskunksap

Sitter i datasalen och skriver på mitt arbete. Eller skriver och skriver, jag markerar i texten vad som är viktigt :P Vi håller också på att kolla hur mycket det kostar att åka utomlands :D Haha. Vi har bestämt att jag, Erik, Carro och Marre ska åka till Spanien där min farmor och farfar har lägenhet i november haha. Och Erik får köra :P
Neej, vi var inte seriösa. Och nu ska jag fortsätta med mitt arbete.

image295

Dilemma

Vet inte vilken av domhär jag ska köpa.. Blått eller grått.


image293 image294

Vad tycker ni?

Nu ska jag faktiskt inte sätta mig framför tvn, utan jag ska cykla framför tvn och titta på Ensam mamma söker ;) Jag känner mig sååå duktig. Godnatt.

image295

Söndag

Kvällen igår blev inte riktigt som planerad. När Erik packade till på måndag så märkte han att tältet var för tungt. Så hans pappa fick åka till någon och låna tält. Så Erik fick tvätta, eftersom de hade tvättid då, så jag fick sitta i min ensamhet och titta på Svensson Svensson. Sen när hans pappa kom tillbaka så skulle dom testa tältet. Sen var klockan helt plötsligt 21.00, så vi gick hem till hans mamma, sket i att titta på den där filmen och skulle baka istället. Efter att vi bestämt vilket recept vi skulle baka efter så kom Eriks mamma på att hon glömt att köpa jäst. Så hon ringde Elin som var påväg hem från en kompis och sa åt henne att åka till plattan och köpa jäst, men där var det stängt, och sen åkte hon till Statoil, men där fanns det ingen :P Men det var snällt av henne att åka fram och tillbaka för våran skull ^^,
Såå, vi fick baka något annat, och tillslut resulterade det i kladdkaka. Den var god :)
Men kvällen var lyckad på sitt alldeles egna lilla sätt :) Dessutom var Tindra väldigt facinerad av en mandarinklyfta. Hon rullade sig på den så att den mosades, haha. Hon är för söt.
Nu ska jag snart ta och plugga lite Samhällskunskap.. Det är jobbigt, för jag fattar typ ingenting av det vi ska göra.

     


Ni får ursäkta egobilderna :P
Hoppas ni får en trevlig söndagseftermiddag.

image284

Lördag

Hej. Nu är jag hos Erik. Han håller på att packa inför vandringen med hans klass på måndag, så jag får sitta här och roa mig. Har precis spelat harpan och fick jättemkt poäng, så jag är lite stolt över mig själv.
När han är klar så ska vi handla tror jag. Han ska köpa godis till på måndag, och så måste vi köpa jäst(?) till bullarna som vi ska baka sen :) Mmm. längtar. Haha. Tjock :P
Idag kommer Svensson Svensson. Efter det ska vi kolla på slutet på Deal or no deal. Sen kommer en film på fyran som heter Kocken som vi ska se. Myys.
Det här var allt för mig, för Eriks tangentbord är så jobbigt :P

image284

Fredag

Vill först bara tacka för dom fina kommentarerna i inlägget under. Även fast det bara var tre så blev jag glad :)

Idag hade vi Italienska på morgonen. Och det var faktiskt helt okej. För jag och Marre var typ jätteduktiga :D
På lektionen vänder sig Malin om och säger att vi inte har någon Naturkunskap, gissa om jag blir lycklig? Så efter Italienskan så gick jag och Marre ner på stan. Gick bl.a. till djuraffären i Lunagallerian. Och jag får inte gå in i djuraffärer. Då får jag bara en massa ideér. Den här gången så bestämde jag att jag ska bygga en råttbur i min gamla garderob och ha två tamråttor där. Men när jag pratade med pappa om att jag ville ha det så sa han nej, vilket jag egentligen visste. Men man kan ju alltid drömma :)
Nyss pratade jag med mamma om det, och hon sa att jag kan bli mer allergisk om jag har pälsdjur, även fast jag bara är allergisk mot katt, och lite hund.. Men men.
När vi skulle tillbaka till skolan för TV-lektion så får vi reda på att vi hade vikarie. Så nu har jag "skolkat" i onödan..
Men TV-lektionen var iaf kul :) Fick titta på filmerna som dom andra blev klara med förra gången. Sen har vi fått i uppgift att göra en reklamfilm. Vi ska typ göra en för läppglans som håller länge, haha.

Ikväll kommer Marre hit vid 20.00 för att titta på Idol, lite senare kommer Carro och då ska vi titta på Livet är en schlager.
Imorgon ska jag följa med Erik på fotbollsmatch, och den här gången ska jag klä mig varmt, och inte som förra gången då jag blev förskyld.
Efter den ska vi till hans mormor och fika och äta middag. Kanske ska passa på med en höstpromenad eftersom det är så fint där?
Sen ska vi hem till honom och baka bullar :) Muuums. Det var längesen jag åt hembakta bullar, och speciellt mina ;)
Nu ska jag gå och krypa ner i sängen och titta om det är ngt kul på tv, annars får jag väl läsa. Det är så kallt här hemma eftersom våran fläkt inte fungerar, och då måste vi ha fönstrena öppna lite då och då.
Ha nu en bra fredagkväll!

image284

Du och jag


Jag älskar dig

image284

Bloggtime

Jaa, då var det dags för att skriva lite blogg igen.. Vet absolut inte vad jag ska skriva.. 
Imorgon är det fredag. Och jag har tre lektioner då. Den första är språk, då kommer jag dö. Den andra är natukunskap, men det vet jag inte om vi har, för våran lärare skulle till prag, så vi kanske inte har vikarie :D
Sen har vi då TV. Vi kunde inte göra klart våran film förra gången, eftersom det inte blev ngt ljud på datorn.. Så det är lite dilemma där. Kjell säger att jag kan ta hem den och fixa med den hemma, men då får liksom jag göra allt jobb för gruppen, och det känns lite orättvist. Men men. Får se hur jag gör. 
Det finns så mycket som jag vill ha. Men jag har faktiskt bara 106,50 kr att leva på till den 27:e. Sen när jag får studiebidraget så måste jag köpa Eriks presenter. Sen vet jag inte hur mkt jag har kvar.. Och sen måste jag ju liksom klara mig på det.. Och då kan jag typ inte köpa något. Men jag kan iaf köpa jeans, för mamma säger att jag inte behöver betala det själv :) Eller pappa tycker det, så nu ska mamma övertala pappa :P
Hmm.. nu blev det tomt i huvudet. Så jag slutar här :)

Erik <3 Ellinor



Nutida dans

Har nutida dans nu på morgonen. Äntligen ska vi få lära oss en koreografi och inte bara gå runt och improvisera, som vi har gjort de tidigare lektionerna.
Jag har träningsvärk i magen idag igen, därför är jag också död i hela kroppen idag också. Det är jobbigt.
Nu ska jag sminka mig, sen ska jag dra till bussen.
Heipa

image284

Idrott nästa..

Nu har jag lunch, åt makaroner och korv från gårdagen, för fisken lockade inte precis.
Snart har jag idrott. Hoppas att vi har orientering för då kan man ta det lungt, för jag har inga gympaskor med mig. Men om vi inte har det så hoppas jag att vi har innegympa, för annat än orientering klarar inte mina skor av.
Efter idrotten har vi Naturkunskap, den kommer nog gå ganska snabbt, för det är inte så svårt. Sen har vi Italienska, till min stora fasa. Hatar det. Tog sovmorgon i fredags också så jag har väl kommit efter lite. Men men. Bara jag får G så..
Sen ska jag träffa Erik :)
När Andrea kommit hem från Grekland så måste jag prata med henne om en sak.. För jag har fått en idé ;) Haha. Men det är hemligt. Nejdå. Jag skojar bara.
Nej nu verkar inlägget tappat spåret, så jag slutar här.

image284

Träningsvärk

Blev inget bloggande igår.. Så jag skriver lite nu på morgonen istället. Har träningsvärk i magen ifrån dansen igår. Jag är också typ död i hela kroppen. Orkar inte göra något annat än att sitta typ. Så det var inte sådär jättekul att gå upp precis :/
Det enda som kommer att få den här dagen att gå framåt är tanken på att jag ska träffa Erik idag. Har inte träffat honom sen söndag.
Det är typ kallt idag, men jag trotsar kylan och har tights. Mmmm.. Nu har jag inte mycket mer än så att skriva.
Ha en bra dag.

image284

Dagens outfit

image285

image284

Temadag

Hej hej. Är inne och bloggar en snabbis innan jag ska dra mig till bussen. Har temedag i skolan idag. Ska lyssna på en föreläsning om studieteknik från 08:30 - 13.00. Vad finns det att säga om studieteknik som tar så lång tid? Jag kommer typ dö.
Nu ska jag packa dom sista grejerna, sen ska jag välja skor ;P

image284

Simon

Nu kommer då bilder på min gamla katt Simon. Bilderna är tagna samma dag då jag fick reda på att vi skulle avliva honom, det är därför jag ser ledsen och konstig ut på bilden.

   


Bild 1: Jag och Simon på köksgolvet.
Bild 2: Simon sitter på sin favoritplats, fönsterbrädan i vardagsrummet där elementet värmer upp fönsterbrädan medan han kan titta ut genom fönstret.
Bild 3: Min lillebror Daniel klappar Simon.
Bild 4: Begravning för Simon, pappa hade fått hjälp av en arbetskompis att göra kistan.

Jag saknar honom :(

image284

Söndag

Idag vaknade jag bredvid älskling <3 Jag var typ jättepigg när jag vaknade, kliade inget i ögonen som det brukar göra när man precis öppnat dom.
Vi gick upp och åt frukost. Hans katt Linus är så mysig. Han ser precis ut som min gamla katt. Det är plågsamt att inte kunna klappa honom så mkt. Måste ju tvätta händerna direkt efter isf, annars börjar det klia. Han fick dricka min mjölk som blev kvar efter frukosten, och han var så söt när han tryckte ner sitt lilla ansikte i glaset för att komma åt mjölken :) Och sen skvätte det upp massa mjölk på hans nos. Åååh, jag älskar katter!
Kan försöka lägga upp en bild på min gamla katt här sen, om jag nu kommer ihåg hur man scannar :S
Åter till min dag.. Vi gick lite senare ner på stan, notera GICK. Erik skulle klippa sig, men det visade sig att ingen frisörsalong var öppen, så efter ett evigt letande gick vi till Åhléns för att iaf köpa hårfärg till honom. Sen GICK vi (återigen) hem till honom och färgade håret. Han var så söt med backslick (...) ;P
Lite senare, när vi färgat hans hår klart och sådär, så ringde jag min mamma. Hon sa att hon inte hade det minsta lust att hämta mig, men att hon kunde göra det endå, vilken snäll mamma man har va? ;)
När jag kom hem gjorde jag inte så mkt.. Kollade på andra delen av Grey's som jag inte hann titta på idag, men har ett avsnitt kvar nu :P
Sen kom min pappa hem från Åland :) Jag fick Choklad av honom.. Och jag som skulle försöka att ihte äta så mkt sånt efter den här helgen.. Men då säger vi att det gäller frånochmed tisdag :)
Snart kommer Ensam mamma söker, och det ska jag titta på :)

image278


Godkväll gott folk!

image273

...





Det tråkiga är att du inte fattar något..




image273

Dagens outfit

image276


Ni får ursäkta den skitiga spegeln ;)

image273

Lördag

Idag var jag i Stockholm med Erik. Fast bara en snabbis, för han hittade vad han skulle ha på direkten.
Sen åkte vi hem, skulle egentligen vara med honom ikväll, men han ska ha pokerkväll nu och det kommer bli tråkigt för mig så jag ska bara vara hemma. Får iallafall titta på nya Svensson Svensson som det var tänkt.
Är inte på sådär jättebra humör för att blogga nu, så det här blir slutet på det här inlägget.
En "dagens outfit" kommer iallafall lite senare. Ska kolla på Grey´s Anatomy nu.

image273

Gårdagens outfit

image275

Fredag

Jag skulle egentligen inte gå till skolan idag, men jag mår lite bättre och så vill jag inte missa TV-lektionen :) Men jag råkade inte gå på språket 8-)
Så dom enda lektionerna jag har idag är Naturkunskap och TV. Sen slutar jag :)
Igår var jag med Erik. Han sov här och sover fortfarande nu. Han ska sova kvar, så får han åka hem när han vill :) Han är så söt när han sover och pratar i sömnen :P
Ikväll så ska vi äta pizza, längtaaah ;D
Haha, nu hör jag att han är uppe och går, så jag ska gå och säga godmorgon ;)
Han var uppe, men nu har han somnat och jag ska till skolan :)
Ha en bra dag!

image273

Friluftsdag

Är sjuk, vill egentligen inte gå, men gör det för Carros skull. Kanske inte är med på alla aktiviteter. Det är ju jättebra att våran skola berättar i förväg vad vi ska göra (jag var ironisk om ingen uppfattade det). För om vi ska springa typ värsta mycket så skulle jag kunnat vara hemma lika bra.
Jaja, idag ska min pappa kidnappas på jobbet av sina vänner eftersom han fyllt 50. Sen ska dom åka till åland över helgen för att fiska. Min mamma har ljugit jättemycket för honom, bara för att han inte ska misstänka något, och sen har vi skrattat i smyg åt honom bara för att han gick på det ;D
Och imorgonkväll så ska mamma på middag, så jag måste vara hemma och passa min lillebror. Men jag har Erik som sällskap ;) Vi ska beställa pizza. Mums. Fast det vet inte min pappa, för han vet ingenting ;D Moahaha. Nej, nu ska jag sluta dampa och gå och fixa iordning mig istället. Ha en bra dag!

image273

Idolkväll

Ikväll kommer Carolina och Marianne hit. Ska titta på Idol. Ska bli kul. Måste snart göra kladdkaka, och så måste jag plocka undan i mitt rum, för det ser förjävligt ut.
Nu har Erik laddat ner låten som vi dansar till :D Nu blev jag glad.
Har faktiskt inget mer att skriva.

image273

Lilla Madeleine

MADELEINES HÅR KAN FÄLLA FÖRÄLDRARNA


image274
Polisen har hittat flera hårstrån från
Madeleine i bagageutrymmet på den hyrbil
familjen McCann använde i Portugal.

Foto: REUTERS


"Mystiskt objekt" konfiskerat av åklagarna

LONDON. Flera av Madeleines hårstrån har hittats i hyrbilens baklucka. Och ett mystiskt objekt har konfiskerats av åklagaren.

Nu förbereder Kate och Gerry McCanns advokat föräldrarnas försvar.

I går lämnade den portugisiska polisen över tusen sidor dokument kring utredningen av fyraåriga Madeleines försvinnande till åklagaren.

Vill gräva vid kyrkan

Dokumenten som lämnats in till åklagaren innehåller detaljerade beskrivningar av samtal och mejl mellan paret McCann och deras vänner.

Avlyssningen ska ha lett till att polisen nu lokaliserat flera platser där de vill börja gräva efter Madeleines kropp, skriver Daily Mail.

I går spärrades ett område kring kyrkan i Praia da Luz av.

Sky News uppger att åklagaren har begärt att ett mystiskt objekt ska konfiskeras.

Måste ha legat i bilen

Enligt poliskällor har en mängd hårstrån hittats där reservdäcket vanligtvis ligger i bagageutrymmet på föräldrarnas hyrbil.

Hårstråna ska vara så många att Madeleines kropp måste ha legat där. Föräldrarnas advokat har påbörjat ett försvar inför ett eventuellt åtal.

"Vi är helt övertygade om att när alla fakta lagts fram kan vi bevisa att vi inte på något sätt varit delaktiga i Madeleines bortrövande", skriver Gerry McCann på sin blogg.

Det är bara för hemskt, nu tror jag verkligen att det är föräldrarna som gjort det. Dom har för mycket emot sig som talar till det. Tydligen så finns det nästan inget hopp om att hon fortfarande lever. Det är därför dom börjar gräva..


image273

Inte bra..

Som rubriker lyder så mår jag inte bra idag.. Har skitont i halsen och mår illa. Men om jag inte går till skolan så kommer jag att missa en massa, och så kan inte carro och marre komma hit ikväll, så jag ska försöka gå iallafall. Får väl typ gå på alvedon hela dagen..

image273

Fin låt



image273

...

Jaha..

Skolan

Hade dans som sista lektion idag, och det var kul, även fast jag innan verkligen inte var på humör för dans. Vi fick lära oss lite nya grejer till koreografin. Och det var ganska svårt att göra en "snake", för det var ett tag sen jag gjorde det..
Imorgon kommer Carolina och Marianne hit, för vi ska kolla på Idol, sen ska vi titta på Idol-dvd:n som jag köpte i fredags :) Jag ska baka kladdkaka, och carro ska köpa chips/popcorn, och Marre ska ta med dricka ;D Så det blir riktigt onyttigt :P
På torsdag har vi ju idrottsdag också.. Vi ska göra något som kallas för "Äventyret" och vi får inte veta vad edt är. Lärarna på våran skola är alltid så luriga ;) Men jag är iallafall i Carros grupp, sådet är bra :) Från början var jag med i både grupp 2 och 3, men jag strök mig från grupp 2.
Men men men.. Nu har jag inget mer att skriva, så det här var allt för mig :)

image273

Dagens outfit

image268

                         


image273

11 spetember

Det är skönt med sovmorgon, för då vaknar jag ganska tidigt men är ändå utvilad.
Jag är verkligen förkyld. Jag har jätteont i halsen och mår illa. Men jag måste gå till skolan annars missar man så himla mycket. Kanska ska vara hemma på torsdag när vi har idrottsdag, ifall jag fortfarande mår såhär, eller till och med kanske sämre.
Jag har nagellack på mig idag, det är ett mirakel! Jag brukar aldrig ha det. Men idag körde jag på rött så att det matchar min outfit ;) Bild på den kommer senare idag förmodligen.
Nu ska jag gå och välja ut skor, ha en bra dag!

image261

Dagens inköp

image267
Detta var då byxorna som kostade ynka 75 kr på Gina Tricot :)

image261

Sthlm

Hade matte sista lektionen, och jag fattade faktiskt vad hon pratade om :D Jag blev så glad.
Efter skolan, vid 12.15 så åkte jag och Carro in till Stlm för att hämta gratis prov på puder inne på NK. Det gjorde vi först av allt. Sen gick vi runt lite.. Sen betämde vi oss för att äta en brownie med glass inne i Gallerian :) Under den tiden vi satt och åt så gick två "kändisar" förbi. Carl-Martin Dahl (?) från Fame Factory + Melodifestivalen, och lite senare Fredrik någonting, som brukade leda lilla sportspegeln. Det var kul :) Sen gick vi vidare. Till bl.a. Gina Tricot :D Jag hittade ett par röda byxor/jeans, för bara 75 kr! Och Marre som tidigare idag sa att jag var så bra på att hitta billiga fynd :P Såå, jag antar väl att det stämmer.
Kom hem för en liten stund sen. Måste dammsuga idag.. Känns inte så värst lockande. Vill helst bara lägga mig i soffan och vila.. Men jag får väl göra det snart så att det blir gjort.

image261

Dagens outfit

image266


image261

Samhällskunskap

Vi missade bussen idag.. Så vi fick ta nästa. Men nu är vi här (: Håller på med våra arbeten om Internationella konflikter. Det är inte så kul :P Ett arbete ska in, och sen ska vi redovisa det på 10 min. Har 2 lektioner till på mig efter det här.
Efter skolan ska jag upp till Stockholm med Carro. Ska till NK och hämta ett gratisprov på ett puder som vi fått med Veckorevyn.
Idag klommer ID och Mean Girls på tv :D Det är roligt.
Detta var allt för mig just nu. Ha det bra!


image265

image261

Fredagens inköp

  

image261

Uppdatering av helgen

I fredags efter skolan (och TV-lektionen som var jätterolig) så åkte jag och Erik till Skärholmen. Där fyndade jag 2 tröjor på Cubus, båda för 198:- . Efter det åkte vi till IKEA för att äta middag, och jag var extra tjock bara för att jag åt en äppelkaka efter maten :P Efter vi ätit klart strosade vi runt på IKEA en stund. Jag hittade massa köksgrejer som jag vill köpa. Men jag fick inte för Erik, så jag får väl vänta tills mamma och pappa vill åka dit.
Efter IKEA så gick vi till Heron. Jag köpte biljetter till "Underbar och älskad av alla", sen gick vi runt lite. Erik fyndade badbyxor på Team Sportia(?) och jag Idol dvdn från förra året, för 19 kr.
Efter ett tag gick vi till Willys för att köpa godis, och sen till biosalongen.
Filmen var faktiskt inge bra. Boken är mycket bättre. Dom hade tagit bort och lagt till massa grejer.
Sen åkte vi hem.. Och det var kallt.

På lördag morgon blev det stressigt.. När jag skulle stoppa in min ena lins så sprack den. Har aldrig hänt förut. Så jag blev lite irriterad. Så jag fick gå hela dagen utan. Sen åkte vi till Järna för att Erik skulle spela match. Det var kallt och regnigt..
När matchen var slut så kom en från motståndarlaget och pratade med mig, och det var inte vilken person som helst ;) Det var killen som brukar gå runt i våran skola med röd jacka och rosa keps (Carro och Marre vet iaf vem jag menar ;P). Han var typ konstig.
Sen kom Eriks pappa och hämtade oss, och åkte till ICA. Där köpte jag blommar till Eriks mormor, som fyllde år.
När vi kom till Eriks mormor tog vi det lite lungt. Jag provade att äta torkat renkött, och det var inte så gott :P
Sen när alla kommit så åt vi. Det var god mat. Sen kollade vi typ vad alla hade för BMI, och enligt det testet så har jag 20 någonting, och om man har under 20 så är man undernärd :S Liksom what? Ofta att jag är på gränsen liksom.
Jaja, lite senare började fotbollen, så den tittade jag och Erik på (: Efter den så gick vi ut till husvagnen där vi skulle sova, eftersom nästan alla skulle sova över :P

I morse så vaknade jag tidigt. Jag sov inte bra alls. Sängen var lite för liten för att den skulle rymma två pers :P Jag vaknade också med världens förkylning. När Erik vaknade typ 2 timmar senare så gick vi int till huset och åt frukost. Sen gjorde vi inte så mkt.. Spelade lite kort och gick ut med Tindra typ. Sen softade vi typ ;P Vid 13.45 så åkte vi hem, fick skjuts av Eriks mormor. Hon är så snäll :)

Här kommer lite bilder från helgen:

           
 

image261

Ingen lust

Har ingen större lust att blogga idag, så detta är nog allt jag skriver idag, om jag inte får tråkigt senare förståss.

image241

Inte riktigt som det var tänkt..

..var den här dagen. Efter att vi varit i bibblan fick vi sluta. Då började våran håltimme på ca 3 timmar. Vi gick och åt på Nancy´s, och det var jättelungt och skönt eftersom klockan bara var 09:40. Efter det gick vi runt och tittade lite i affärerna. Jag köpte en blå tröja på H&M som jag ska lägga upp på bild här snart. Sen strosade vi lite, och tog det lite lungt. Gick på bryggan vi maren, och det var otroligt skönt väder. Eftersom vi inte hade något att göra så tog vi en tidigare buss till skolan. När vi var påväg till gympasalen så sitter hela våran klass utomhus och vi fattar ingenting. Men tydligen var det så att vi började 11:45 och inte 12:45! Så vi missade hela gympan, och lektionen var tydligen viktig. Men vi ska tydligen få gör det dom gjorde hemma.
Sen hade vi naturkunskap, och schemat är så dåligt, för efter det så har vi bara 20 min på oss att ta oss till Colin. Så vi fick gå tidigare från den. Sen när vi kom till Colin så trodde vi inte att läraren var där, så vi tänkte gå efter 10 minuter. MEN tror ni inte att hon kommer efter 9? Så vi fick masa oss in i klassrummet iallafall.
Det var typ dubbelt så mycket människor där nu än förra veckan. Och en tjej som skulle sitta och jobba med mig och Marianne var jättetrevlig :) Hon hade ett rätt komplicerat namn, men vi skulle tydligen kalla henne något annat, som jag inte kommer ihåg. Typ Nino eller Nilo eller något :P
Såå, min dag som jag trodde skulle bli sååå jobbigt, resulterade i 2 ganska okej lektioner. Nu är det bara torsdag och fredag kvar, sen helg!

image241

No english

Jag har typ ingen engelska.. Jättekul! Ska bara till biblioteket 09:00 och hämta böcker, sen slutar vi. Och då har vi 3 timmar hål! Jag kunde lika gärna haft sovmorgon istället. Och idag när jag vaknade kände jag verkligen för att inte gå upp. Jag var verkligen jättetrött. Sen fick jag stå och trängas på bussen upp till skolan, och det var typ hundra grader varmt. Jaja, nu är jag så negativ.. Det ska jag sluta med ^^,
Jag har fullt upp i helgen. På fredag ska jag och Erik till skärholmen, efter det ska vi äta på IKEA (?), och sen gå på bio. Sen på lördag har Erik match, då ska jag följa med för att fota och filma honom. När vi kommit hem måste vi gå till blomsteraffären i Weda för att köpa blommor åt Eriks mormor som vi sen ska till, eftersom hon fyller år. Det är i stort sätt bara på söndag som jag är "ledig". Men det är skönt att komma ut och göra lite saker ibland också, istället för att bara sitta hemma :) Så det längtar jag till.

Nu ska jag kolla min mail, sen ska vi väl börja dra oss mit bibblan. Ha det bra!

image241

Tidig morgon

Hatar att gå upp tidigt. Jag känner bara en sån ångest över att gå till skolan då. Man vill liksom bara ligga kvar i sängen och slumra till igen.
Jaja, dagen är kanske inte så hemsk.. Har engelska nu på morgonen. Efter det har vi mer än 3 timmar hål (eftersom det bara är halvklass på mediakunskapen). Sen har vi gympa.. Det är inte kul.. Sen naturkusnkap och sen språk.
Efter skolan kommer Erik hem till mig (: Har inte träffat honom sen i söndags.. Faast.. Det är ju egentligen inte så lång tid :P Men det känns som en evighet.
Jaja, nu ska jag gå och sminka mig.

image241

Skolfoto

Jag ångrar mitt skoval.. Jag fick världens skoskav när jag kom till skolan och kunde inte gå (jag tog mammas gamla pumps som var för små). Men men. Jag fick iallafall stå högst upp i mitten på skolfotot, så lite var det väl värt iallafall. Jag fick se lite av ensamfotot, men fick inte välja själv eftersom han skrek "DEN DÄR BLEV BRA, DEN TAR VI". Så jag hade egentligen inte så mycket att säga till om. Men av det jag såg så såg det helt okej ut (wow, första gången!?) Typ..
Hade dans som sista lektion idag. Det var jättekul! Vi fick lära oss lite nya grejer, och så fick vi göra piruetter (vilket jag aldrig varit bra på, så det är ju bra att jag får göra det nu). Och koreografien vi håller påmed är jättebra. Man känner sig lite cool när man dansar den, haha, det är faktiskt sant. Fast det är lite svårt att det går så snabbt.
Efter dansen så skulle jag och Carro skynda oss till bussen, men missade den.. Så jag ringde min snälla far som kunde hämta oss. Det var bra, för det kändes nästan som att jag skulle börja gråta om jag tog ett steg till i dem där skorna. Såå, nu sitter jag här hemma. Kan inte göra min läxa förrän imorgon, för jag ska göra en media-dagbok och skriva upp hur mycket media jag använder idag. Egentligen har jag Italienska läxa också.. Men den är inte så viktig ;) Den kan jag göra imorgon på hålet. För då blir det Nancy´s, eftersom hålet är typ mer än 3 timmar.
Och nu har jag föressten bestämt att inte köpa den där tröjan.. Kanske gör det senare. Det finns så mycket annat som jag behöver mer än den.

Detta var då vad jag hade på mig idag:

image248

image241

Ready to go

Nu är jag redo för skolfotot ;D

image247

Haha, tog en bild med camen :P Länge sen jag använde den..
Jaja, nu är det bara håret som jag inte har fixat klart, för det måste jag göra i skolan,
eftersom jag inte har ngn hårspray här ^^, Nu måste jag gå och välja skor..
Ballerina eller högklackat (så att jag får stå, har aldrig gjort det :P)

image241

Aspen hoodie

Jag var inne på blocket och tittade lite, och då hittade jag en röd hoddie från märket Aspen. Det är en sån där tröja som man sett att andra har, som man också vill ha, men ändå inte har köpt. Så jag mailade annonsören och den var kvar! Jag ska köpa den för 300 + frakt (fick 50 kr rabatt ;D). Ska bara sätta in pengarna på hennes konto, så ska hon skicka den. Och jag vet att hon inte kommer lura mig som många kanske tror. Eftersom hon först frågade om jag ville träffas och göra byteshandeln så tror jag inte att hon lurar mig. Dessutom verkar hon vara snäll (:

Godnatt!

image241

Skolfoto imorgon..

Just nu väntar jag på att Carin ska ringa. Och jag har inte så värst mycket att göra, så jag sitter här och uppdaterar min blogg för tredje gången idag ;)
Hade tänkt cykla förbi Lindboms för att köpa hårspray inför skolfotot imorgon, men hade tyvärr inte vädret med mig. När jag just var påväg ut så började regnet ösa ner. Så det är väl inte meningen att jag ska köpa hårspray :P Men jag får iaf låna av Marre imorgon :)
Mitt mellanmål när jag kom hem idag var ovanligt nyttigt. Brukar oftast äta ljusa mackor och typ o'boy, men idag blev det två tomater och lite yoghurt. Är lite stolt över mig själv. Men just nu har jag ett vädigt stort sötsug, det har jag haft hela dagen sen jag kände att det luktade nybakade bullar i skolan :P Men jag ska ta mig i kragen, haha.
Föressten så hatar jag min mattelärare, som även är min handledare.. Hon är jättekonstig. Idag  på lektionen så trodde jag att hon skulle börja gråta, helt utan anledning, såg ut så iallafall. Sen när vi gick igenom en sak på tavlan.. Puuuh, jag säger då det.

Lena: Förstår ni?
Klassen: *Knäpptysta*
Lena: Bra, då tar vi nästa tal!

Ja, ni ser ju själva. Jag kommer lätt få IG i matte B.. Och jag som tyckte att matte A var svårt. Jag vill ha tillbaka Jonna!

image241

Mediakunskap

Nu har jag mediakunskap. Håller på att leta fakta om olika studier om hur många som läser tidningar, kollar på tv och lyssar på radio. Fast nu håller vi på att gå igenom frågorna :P Efter det här har vi lunch, kycklinggryta med ris, muuums. Sen har vi matte och sen slutar jag. 12:15 :)
Jag har panik. Har fått reda på att vi har skolfoto imorgon och jag vet absolut inte vad jag ska ha på mig! Kanske ska panikköpa något idag? Känns lite onödigt, men men. Skulle ju klippa mig innan också, men nu får jag nöja mig med mitt risiga hår. Har iallafall bestämt mig för att ha diadem. Hoppas att jag inte ser cp ut i år igen bara. Mitt absolut fulaste skolfoto var i 7an iallafall. Om ni nu har den skolkatalogenså kan ni ju titta ;P Och jag ser inte ut så nu, bara så ni vet :P

image241


Samhällskunskap

Nu har jag Samhällskunskap. Bussen körde ifrån oss i morse igen. Men kom bara typ 1 min försent. För vi gick ända upp till skolan :P Tänkte bara skriva ett kort inlägg eftersom jag blivit så aktiv på bloggen ;D

image241

Jag älskar dig!

image246


image241

Ny besökare

Har märkt att folk som jag inte ens känner (eller vet vilka dom är) har kommenterat på sistone, och jag tycker att det är jättekul! Då är det fler som läser än vad jag trodde :)


image241


Ny hårfärg

Jag färgade håret igår. Jag gjorde det själv, eftersom det inte fanns någon som kunde hjälpa mig, och det gick faktiskt jättebra. Man kanske inte ser så stor skillnad eftersom blixten var på. Men det är iaf mörkbrunt. Skönt att bli av med det solblekta håret faktiskt, har alltid tyckt att jag passar bättre i mörkt hår.

image245




image242


Gårdagens Outfit

Detta var då gårdagens outfit, och fredagens inköp.


image243



image241


ICA Supermarket

Har varit och handlat med mamma. Kollade lite skor på skopunkten också när vi ändå var där :P Var inne på Coop innan också, bara för att köpa godis :P Det var nämligen 3,90 kr/hg där ;P Såg inte Carro även fast hon skulle jobba. Men vi gick tillbaka dit senare för att ringa från en telefonautomat. Då såg jag Carolina sitta fint i kassan och ta betalt ;D Jag frågade om det fanns någon telefonautomat i närheten, men hon visste inte. När jag sedan skulle gå så såg jag att det fanns en precis bakom mig :P Men men.
Ska snart göra en liten grej som jag sedan kommer att visa här på bloggen ;)
När Erik kommer hem ska jag hem till honom. Vi skulle egentligen på bio idag, men det blev inte så eftersom Erik skulle komma hem så sent. Och vi skulle äta på IKEA och dom stänger redan 19:00 tror jag. Så vi får ta det någon gång nästa vecka.
Detta var allt för mig just nu. Återkommer senare.

image241

RSS 2.0