Lördag

Hej hej.
Nu är jag hemma hos min älskling. Har precis hjälpt hans mamma i köket. Gjorde sås och skärde lite kött :P Erik och Robban tog av poolskyddet då :P Så om 3 veckor är det pooloparty ;)
Ikväll ska vi äta kött som vi ska steka på en sten. Ganska coolt. Det har jag aldrig varit med om förut.
Lite senare ska vi titta på Ghost Ship också. Sist jag såg den gick jag i åttan. Så jag kommer inte ihåg så himla mycket, förutom att den var läskig.
Nu påminde Erik mig om att Eva & Adam kommer på ettan. Det måste jag se. Älskar Eva och Adam :P

Ha en bra lördagskväll!

Pizzzzzzzzzzza

Lite snabb uppdatering bara.

Städade idag, fick mer money. Yes.
Gick på stan efter det med Erik och Carolina. Jag hittade lite smågrejer, såsom mascara, ögonfransböjare och handkräm. Och ett linne.
Sen tränade jag och Carin. Spinning och mage. Det var skönt. Sedan bubblade vi!
Nu är jag hos Erik, ska fetta oss med pizza nu, så jag måste gå.

//Ellinor

Träningsvärk? Ja!

image493Ja, jag har träningsvärk. Det var första gången någonsin som jag fokuserade på att träna just en kroppsdel. Och speciellt på armarna har jag inga muskler, så jag kan ju säga att det känns.
Var barnvakt åt min kusin idag. Det var ganska lungt om man jämför med andra gånger jag har passat henne. Lättförtjänta 500 spänn. Donken ringde idag, för dom skulle planera mitt schema för nästa månad. Jag är slö, för jag sa att jag inte orkar jobba varenda lördag. Fast i för sig. Han sa liksom "Går det bra att jobba varje lördag så är du ledig varje söndag?". Söndagar går ju inte ens att mäta med lördagar. Men men. Nästa månad ska jag alltså jobba ca. 6-7 timmar varje måndag och varannan lördag. Om jag sparar alla pengar kommer jag kunna göra mycket roligt i sommar. Kanske åka utomlands med Erik :) Jag vill åka till Turkiet, men jag och Carin satt och kollade på lite resor till Grekland, så det blev jag också lite sugen på :P
Nej, nu ska jag gå in på fritidsresor och kika. Ha det bra!

OBS! Jättejättegammal fjortisbild på mig från Eriks dator :P

Pengar, pengar, pengar!

image492Hej mina vänner.

Jag känner mig rik just nu. Har nog aldrig känt mig så rik förut. Bara för att njuta så ska jag slösa. Fast egentligen slösar jag inte. Jag bestämmer bara en viss summa jag får shoppa för, sedan köper jag sådant jag behöver, och det som blir över får jag spendera på vad jag vill. Så på fredag bär det av till Stockholm med Carin!
Snart, om cirkus 40 minuter kommer Erik och hämtar mig. Vi ska städa (= mer pengar). Direkt efter det så ska jag till Sydpoolen för bodypump. Jag är laddad.

Känns som att lovet snart är slut, fast egentligen börjar det ju idag. Men det är nog bara för att jag inte har varit i skolan sen förra måndagen, eftersom jag var sjuk. Men det är ju faktiskt 5 dagar kvar. Imorgon ska jag passa min kusin (= mer pengar), och på torsdag och fredag ska vi städa igen (= mycket mer pengar). Vad ska jag med jobbet på McDonald's till? ;) Tjänar mer på att städa än att jobba där. Plus att det är skönare att städa än att stressa ihjäl sig.

Nu ska jag packa träningskläder och dylikt. Ha en bra dag!

Pokerkväll

Idag har jag träffat Carin, inte så lång tid visserligen, men ändå :)
Vi åkte till sydpoolen för att fixa en grej med våra friskvårdskort.

Ungefär vid 15:30 satt jag vid datorn helt ovetandes om att min mobil hade dött. Carin ringde hem till mig och sa att jag skulle ringa Erik för att han inte fick tag i mig. Det var lite komiskt, haha. Erik skulle fråga om jag och Carin skulle vara med på poker ikväll. Och det är vi (jag ska dock inte spela eftersom min hjärna inte är till för att lära sig poker). Så jag får sitta bredvid som vanligt. 

Imorgon ska jag och Carin på Bodypump på sydpoolen. Det är första gången för mig, så antagligen kommer jag nog att vara död efteråt. Men det kommer kännas bra. Vi ska även träna på torsdag. Mage och spinning. Ska bli skönt.

Nu ska jag gå och göra något onödigt, som att typ måla naglarna eller något.

Hej hopp!



Blogga igen?

Jag har saknat bloggandet ett tag. Jag har flängt fram och tillbaka mellan olika bloggar, men bestämde mig sen för att sluta. Nu har det gått några månader (?) och jag saknar det. Så jag tänkte försöka mig på att blogga igen, men inte på samma sätt som förut. Då kände jag mig tvingad att uppdatera flera gånger om dagen. Men inte nu. Nu bloggar jag när jag känner för det. För trots allt så bloggar jag ju faktiskt för min egen skull, för det är något jag tycker är kul. 
Hoppas att ni fortsätter läsa bara :)

/ Ellinor

RSS 2.0