Jeans

Jag har kommit på att jag hatar jeans. Visst, det är jättefint, men jag, just jag passar verkligen inte i det. Det ser bara för konstigt ut.

image390

Barnvakt

Hej hej. Var hos Carolina igår och åt tårta. Det var väldigt trevligt, även fast jag blev lita trött och flamsig av den varma luften (eftersom vi hade fina tända ljus ;))
Idag har jag varit barnvakt åt min kusin. Hade typ panik, hade ingen aning om vad vi skulle göra. Man måste nämligen hålla henne sysselsatt heela tiden. Och att kolla på tv är inget att tala om. Efter 10 minuter måste hon hoppa och springa runt. Men jag kom sedan på att vi kunde baka. Tog en promenad till Limpan för att köpa det vi behövde, gick hem och åt lite lunch, sen satte vi igång med att baka både chokladbollar och bullar. Som tur var så tog det nästan hela dagen. Så jag tjänade 500 kr denna dag, känns bra :)
Imorgon bär det av till IKEA med the family. Ska köpa lite grejer som är bra att ha när jag flyttar hemifrån, haha. Jag vet, jag är ett freak, men jag tycker att det är kul. Tyvärr kan Erik inte följa med, för bilen blir full :( Men ska iallafall gå på bio sen på kvällen.
Nu har jag fett ont i magen. Börjar få såndär ångest igen för att jag ätit onyttigt. Men vadå, är det mitt fel att folk fyller år och att man äter tårta då? Iochförsig så kan man ju alltid avstå, men jag kan inte. Jag kan säga innan att nu ska jag inte ta något, men sen när den bara står där på bordet och det känns som att den stirrar på mig med sina "ätuppmig"-ögon så brister allt.
Men blev ganska glad när min kusin kom med en liten kommentar idag: Ååh, måste du alltid vara så himla snygg?
Och då såg jag verkligen förjävlig ut. Men såna kommentarer kan liksom förgylla hela min dag. Hon är för söt.

image389

Städa städa städa

Känner egentligen inte för att blogga, men känner att jag måste så att jag inte tappar några läsare ;)

Ikväll kommer mormor och min mammas moster hit. Jag har städat som en tok (för allt måste vara fint när mormor kommer hit ;))
Nu har jag fullt upp heela lovet faktiskt :P Ska på "tårt-kalas" hos C imorgon, passa kusin på onsdag, gå på bio på torsdag, sen ska jag till ikea någon dag, och träffa carin, och i helgen är det kanske pokerkväll hos Erik. Puuh. På söndag måste jag iallafall hinna med att övningsköra.

Jag vill ha massa pengar, så att jag kan köpa massa kläder. Haha, vem vill inte det iofs?

Tack föressten för alla fina kommentarer i ett utav mina inlägg <3

image389

Ändrade planer

Mina planer för dagen blev lite ändrade. Gick med mamma till Moraberg istället. Blir ingen färd till mormor, utan hon och mammas moster kommer hit på middag imorgon. Och Carolinas tårtätande blir på tisdag kväll istället. Detta var då en liten uppdatering. Haha. Ha det bra!

image389

Helgen

Jaaa. Helgen då då. I fredags fick vi våra kakor i skolan. Har sålt alla förutom två. Så om någon är sugen på kakor eller kokosbollar så kan dom få köpa det av mig ;D
På kvällen åkte jag och Erik med Eriks papi till Eriks mormor och morfar. När vi varit där ett tag kom resten av hans familj. Då åt vi, typ.

I lördags åkte jag med Erik till stockholm. Köpte en present till min mor (ett geléljus med fina grejer i), en liknande klänning som jag köpte på Gina fast i andra färger och en BH. Skulle egentligen köpa mer, men dte blev inte så.
Efter Sthlm så åkte vi hem tillmig. Då bytte jag om och packade lite saker innan vi åkte hem till Erik. Hos Erik kollade vi på Svensson Svensson, och sen på Babben & Co. Sen åt vi korv med bröd ;P Muums. Sen tittade vi på någon Engelsk film som hette Heartlands. Kommer faktiskt inte ihåg hur den slutade, även fast jag var vaken :P

Idag åkte jag hem från Erik vid 08:25 (sommartid). När jag kom hem slog jag in mammas present och sen väckte vi henne med presenter och frukost på sängen. Den bästa presenten som hon fick, som jag tycker då, var Soda Streamen. Haha. Man fick med koncentrat till att göra 24 liter läsk. 12 liter cola och 12 liter Lemon-lime. Vi testade med cola, men blev lite för mycket kolsyra tycker jag, men man lär sig väl sen hur mycket kolsyra man ska ta.
Lite senare idag ska jag förhoppningsvis ut på en cykeltur med Daniel till Moraberg, lite senare ska vi till min Mormor, för min mammas faster Helena från Finland är här. Så vi ska hälsa på.
Ikväll ska vi på restaurang med Farmor och Farfar.

     


Så såg/ser min helg ut. Nu ska jag börja göra mig iordning för dagen. Ha en bra söndag!

image389


Simple Plan - Welcome to my life

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

image374

Magövningar

Nu har jag gjort magövningar. Gjorde så många så att det gjorde så jävla ont att jag nästan började gråta. Om jag fortsätter såhär och inte äter onyttigt så kanske det lönar sig tillslut.

image382


image374

...

Varför kan jag inte vara sådär smal nu..?

image381

Är det meningen att man ska går runt varenda dag och ha ångest över att man äter för onyttigt eller motionerar för lite? Är det meningen att gå runt och känna att man inte kan ha tighta kläder för att man känner sig obekväm då? Är det meningen att träna hurmycket som helst, men sedan tröstäta för att man inte går ner? Varför ska det här vara så jobbigt? Varför måste man bry sig så mycket hela tiden? Jag vill inte..

Snart höstlov

Jag är sååå glad. Hari ingen italienska imorgon! Yees. Det gör typ min dag. Åh, ni ska bara förstå hur skönt det är!
Jag saknar Erik jättemycket just nu. Har ingen speciell anledning, bara gör det. Men får ju träffa honom imorgon :) Då ska vi till hans morfar som fyller år. Det ska bli trevlig :)
Jag har ganska många planer i början av lovet iallafall. Kan ju skriva ner dom :)

Lördag: Stockholm med älskling. Ska börja leta julklappar och kanske köpa något fint med mig själv :) På kvällen ska vi hem till honom (plus att Carro fyller år ;))
Söndag: Ska hem tidigt från Erik för att väcka mor min som fyller hela 47 år. Under dagen har jag inte så mkt att göra. På kvällen ska vi äta på italiensk restaurang med familjen plus farmor och farfar.
Måndag: Tårtätande hos Carolina (eller?)
Tisdag: Träffa Erik
Onsdag: Vara barnvakt åt min kusin Filippa (08:00-17:00) Tom Tits kanske.
Torsdag: Inget planerat än så länge
Fredag: Inget planerat än så länge
Lördag: Inget planerat än så länge
Söndag: Inget planerat än så länge

image374

Nutida dans

Kom på att jag inte skrev så mycket blogg igår. Så jag slänger in ett inlägg nu :)
Jag är huuur trött som helst. Jag vakande av mig själv klockan 06.00 och trodde att jag nyss somnat, att klockan var typ 00.30 iallafall.. Men när jag såg till min fasa att det inte var så ville jag bara dö. Jag var såå trött när jag gick upp 25 minuter senare.
Våran första lektion är nutida dans med Lena. Dansen är konstig och det är Lena med. Vi börjar alltid med att ligga på golvet och rulla och grejer. Inte rikgtigt min grej liksom. Dessutom får man massa skit i håret. Lena, DÖÖÖÖ. Jag orkar verkligen inte.. Hoppas hon är sjuk.

Annars idag då.. Har ingen aning om vad jag ska göra. Blir väl till att softa ;) Har ju inga läxor så. Och nu är det bara idag och imorgon kvar, sen är det höstlov!


image380
Det här är då nutida dans enligt google.

Det här var allt för mig just nu. Ha en bra dag!

image374

Mediakunskap..

..har jag nu. Trååååk.

Var hos Erik igår och sov där. Vi spelade alfapet med Elin, och senare kollade vi på Saw III. Aldrig mer säger jag bara. Den är bara såååå äcklig. Satt och hade damp typ hela filmen. Jag får typ ryck när jag tycker att något är äckligt. Haha.

Men men. Nu ska jag surfa vidare ;)

image374

Höstpromenad

Har precis kommit hem från 1½ timmes promenad med Carro. Det var jätteskönt faktiskt. Egentligen är jag ingen promenadmänniska, men när jag väl kommer igång så är det jätteskönt :) Är helt trött i fötterna nu, haha. Eller jag har snarare ont i fötterna.

image379

image374

Rensning av rum

När jag rensade rummet så hittade jag lite grejer jag vill bli av med. Så skriv en kommentar om du är intresserad. 
OBS: Andrea har första tjing på allting ;)

 Röda handskar i äkta skinn. Använda en gång. Köpt i Spanien.
 3 olika broscher. Ganska gamla som jag fått under mina år ;)
 En "börs" av äkta skinn med 4 fack. Köpt i Spanien.
 Väska med bambu-handtag. Kanske 1½ år gammal. Köpt på Wedins.

Mardröm

Jag drömde en mardröm i natt. Det började med att jag var på Gina Tricot och provade en klänning. Jag skulle gå en bit från omklädningsrummet till en större spegel för att se hur den satt. När jag kom tillbaka till omklädningsrummet så var både min jacka och väska borta. I väskan hade jag väldigt dyrbara saker, så jag blev typ rädd och ledsen så jag började gråta jättemycket.
Sen gick tiden, och jag hann både vara hemma hos Erik och på mitt land. Sen fick jag ett telefonsamtal av någon som jag inte kommer ihåg vem det var. Hon sa att en i min skola hade tagit min väska. Jag åkte hem, och sedan till min skola (som varken låg där min skola ligger eller såg ut som min skola ser ut, men i drömmar blir ju saker lite konstiga). På vägen till min skola såg jag teatertvåorna sitta i gräset, och framför en utav killarna låg min väska! Jag blev skitsur, slog ner honom, och tog den tillbaka. Sedan fortsatte jag mot skolan. Där träffade jag Marre och Carro. Vi gick in, och efter ett tag såg vi stora eldlågor flamma upp utanför dörren. Jag fick panik, men sedan hörde vi i en högtalare att alla skulle springa upp på tredje våningen (eftersom elden tydligen inte kunde ta sig dit). När vi var där uppe så klättrade en massa elever ner för en jättelång stege. Efter ett tag kom vi ner, men fick tydligen inte gå iväg förrän andra sidan med elever gått. Jag trotsade honom och hoppade ner den sista biten och sprang. En bit ifrån skolan stod min familj (- Fredrik). När jag såg dom så började jag gråta av lycka. Lycka för att jag hittade min väska, och för att jag klarade mig ur branden. Då vaknade jag, med tårar rinnande ner för kinderna.

Det jag tycker är konstigt är att Fredrik inte var där.. Jag tror jag vet varför det blev så..

image373


image374

Movienight

Hade filmkväll här hos mig. M och C kom hit för att titta på Mysteriet på Greveholm. Haha, den är sjukt kul. Hann bara se halva, så vi får ta resten någon annan kväll ;)
Jag bakade btw morotskaka. Den blev lite misslyckad tycker jag. Eftersom Limpan inte hade någon jävla Philadelphia så fick jag följa jävla Arlas recept som ska ha kesella i sin smörkräm. Den blev helt rinnig och sur. Ja, ni kan ju se resultatet här nedan.

image370 image371
Före och efter jag satt på krämen (det gröna är karamellfärg, ville bara göra denlite speciell :/)



Haha, det här är väl den enda bilden jag får lägga upp för Marre ;)


image363

Senaste inköpen

Eftersom jag inte skrivit på ett tag så måste jag uppdatera mina tre senaste inköp.

 
Tre ljuslyktor, 15 kr på ÖoB

 
Blå kofta med luva och snörning, 200 kr på VILA

 
Lite kortare "stövlar", 199 kr på Skopunkten

image363

Blogga igen då

Fick ihop till 4 kommentarer i inlägget nedan, det är ju över medel, så jag kan väl fortsätta blogga.

Ska när som helst övningsköra. Väntar bara på att pappa ska bli klar med vad han nu håller på med. Han är på taket och bankar iallafall.
Har fått låna Eriks mp3, eftersom jag inte kan lägga in eller ta bort låtar från min längre. Men problemet nu är att jag inte fattar hur man gör med den här mp3:n. Har installerat programmet och så, men nu har jag ingen aning om hur man gör. Så det blir väl till att köpa en ny eller något.

Imorgon har jag studiedag, så man kan egentligen säga att det här är som lördag för mig. Men på något konstigt sätt så är söndagar alltid tråkiga och sega. Varför är det så egentligen?

Nu ska jag sätta mig vid tvn. Funderar på att kanske rensa ur alla mina skåp och lådor idag? Får se vad jag orkar med.. Annars har jag ju en hel dag till det imorgon.

image363

Sluta?

Känns som att min blogg är tråkig typ.. Kanske ska sluta skriva ett tag? Det är typ ingen som läser, eftersom kommentarerna ligger på max 2 st på varje inlägg, men oftast bara 1.
Jag kan göra såhär: Om jag får 5 eller fler kommentarer i det här inlägget så fortsätter jag skriva, då vet jag att iallafall 5 st läser.

Ha en bra dag!

image363

School

Hallå, sitter i skolan nu. Hade typ ingen svenska.. De som inte gjort provet skulle göra det, och vi ska sitta och skriva ja- och nejfrågor till en lek. En rolig fråga som jag tagit är:

Är Usaama bin Ladins fullständiga namn Usama bin Muhammad bin Rabi bin Ladin?

Svar: Nej, han heter Usama bin Muhammad bin Awad bin Ladin

Haha, jag hittade på den alldeles själv, med lite hjälp av wikipedia då.. För det är inte så att jag kan hans hela namn utantill sådär.

Idag är dagen inte så värst lång. Slutar i och för sig 15:40, men började ju sent. Efter skolan ska jag träffa Erik.
Nu ska jag sluta, för jag har inget mer att skriva, så om jag ska skriva bara för att skriva något så blir det bara skit. Typ som det här. Haha.

Ha en bra dag!

image363

Sköön dag

Den här dagen har faktiskt varit ganska skön. Hade först Samhällskunskap. Då fick vi förbereda våra redovisningar och sen så redovisade två stycken. Sen hade vi Mediakunskap, och det bara flöt på, för det var inte så väldans svårt. Haha, jag var helt dum i huvet och sa (när vi hade tävling) att LT började pruduceras 1680. Haha, fast det var 1881 eller ngt. Liksom 1680??? Kunde man ens läsa då liksom?
Sen hade vi lunch, då åt vi makaronipudding, den var helt okej, förutom att den var lite osalt.
Efter lunchen var det matte. Då kom den nya läraren som ska ha "stödgruppen" som jag ska gå i :P Han verkar faktiskt jättebra, och jag tror att det kommer gå jättebra. Kommer iallafall få G, och det är väl mest det jag siktar på.
Nu har jag faktiskt ingenting att göra. Inga läxor och inga måsten. Kan bara ta det lungt.. Såå skönt. Ska strax lägga mig i soffan och titta på tv.

Erik, dina filmer har inte kommit än :(

image363

Helt otroligt

Detta är ett historiskt ögonblick. Ellinor har laddat sin mobil med pengar!

image363

Söndag

Haha, när jag var klar med min storstädning av rummet så ringde min mobil, min första tanke var att det var Erik, men sen såg jag att det var ett nummer jag inte kände igen. Det var en kille som ville köpa min datorskärm som jag hade på annons på blocket för typ länge sedan. Han sa att han kunde ta tangentbordet och musen också. Så han och hans vän var här nyss och hämtade dom, fick 200 :) Undrar vad jag ska köpa nu? Haha. Min första tanke när jag får pengar. Nej, jag måste faktiskt spara pengar till julklappar, för nu är det bara den här månadens studiebidrag och nästa månad innan jul.
Jaa, jag har som sagt storstädat mitt rum och även möblerat om lite. Och då menar jag lite. Har flyttat min blomma och fotölj till ett annat ställe ;P
Jaa, nu har jag väl inte så mycket mer att berätta, så jag avslutar med lite bilder från helgen.

           

image363

Tacos

Jag och älskling lagade tacos, fast jag gjorde mest då ;) Erik hjälpte till att skära grönsaker och duka, men medan jag lagade köttfärsen satt han och läste sporten och sa något i stil med att jag ska laga mat (typ för att jag är tjej eller?). Haha, han är för söt. Nu sitter han och spelar guitar hero och det verkar inte gå så bra för honom, för han sitter och svär :P Snart ska jag spela :)
Sen tror jag att vi ska titta på någon film, vilken vet jag inte.
Imorgon har jag inget planerat riktigt, ska väl ta och röja upp på mitt rum lite och så ska jag fråga pappa om vi kan övningsköra igen :) Det gick så bra för mig, så jag tyckte att det var jättekul :) Jag är ganska bra på att svänga också ;)
Föressten så är Erik jättesöt när han koncentrerar sig <3

Älskar dig
, Erik Westerback

image343

Heelg

Har tillbringat min helg med Erik. Det har varit myys. Idag övningskörde jag för första gången och de gick skitbra tycker jag. Trodde ju knappt att jag skulle få liv i bilen, men jag provade till och med att växla, vilket kanske inte gick så jättebra, men det får jag lära mig lite längre fram ;P
När jag kom hem till Erik gick vi och handlade mat, och vi tog Tindra med oss. På vägen hem var hon ett pain in the ass kan man säga. Hon har aldrig varit så jobbig. Höll på att hoppa och skutta, och till och med att bitas. Vi försökte lugna ner henne men hon skärpte sig inte, så hon fick ingen godis när vi kom hem.
Nu ligger Erik och sjunger för mig, det är verkligen vackert 8-) Nu slutade han och vände sig emot väggen. Haha, surpuppa.
Ska snart laga mat, tacos, mm.
Nu ska jag lägga mig hos honom och trösta den lilla barnrumpan ;)

image343

Plugg

Igår var jag hemma hos Erik ett tag efter skolan. Vi hämtade hans bil bl.a. Vid 18.00 åkte jag hem. Det spöregnade och jag hade varken paraply eller luva. Jag hade lite bråttom till bussen, så jag fick springa en bit. Men då är ju bussen självklart 5 minuter försenad. Vad har Södertäljes bussar emot mig egentligen?
På kvällen kom M och C över. Vi hade myskväll ;) Kollade på film och åt lite goda saker. Innan dom åkte hem spelade vi lite Guitar Hero. Men det var trevligt.
Idag har jag studiedag, och det är just vad jag gör. Studerar. Har precis skrivit klart min laborationsrapport. Nu ska jag ge min på medialäxan. Ska skriva en notis om studiebesöket på LT. Åhh, och jag känner att jag inte direkt har någon fantasi just nu.
När Erik kommit hem från körskolan så ska jag hem till honom. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på..
Idag är det 5 grader ute, frågan är om det är för kallt för att ha tights, för isåfall så måste jag byta outfiten som jag tänkt ut idag :P
Nu ska jag försöka göra den där jävl medialäxan så att jag fått den gjord.
Ha en bra fredag!

image343

...

I really hate this feeling..

image350

image343

18 årskalas

Jag vet inte vad jag egentligen håller på med. Jag skulle faktiskt gå till skolan idag, men det var så många anledningar till att jag inte "behövde". Nu känner jag mig dum. Men känslan jag hade när jag vaknade bredvid Erik sa att jag inte behövde.. Jag tänkte liksom att det skulle vara skönt att få sova ut, och sen åka hem och bara ta det lungt.. Men nu ångrar jag mig faktiskt lite.. Men men, jag kan ju trösta mig med att jag inte varit sjuk någon gång sen vi började.

Nu kan jag berätta lite om gårdagen.
Först var jag ju i skolan. Sen åkte jag hem till Erik. Då fick jag se hans bil :) Och jag tycker att den är jättefin! Sen fick han sin första pesent av mig som var två biobiljetter. Sen följde vi med Robban ut för han skulle byta det ena däcket som det var punka på. Sen körde Erik den till framsidan, och jag satt i ;) Sen kom typ allt folket och det blev paketöppning. Seen efter ett tag så åt vi, det blev smörgåstårta som var väldigt god faktiskt. När vi ätit klart så gick jag och Erik ut för att kolla om gummimattorna till hans bil (som han fick) passade. Sen var det fika. Tårta, mums. Haha. Sen när alla gått fick Erik några presenter till. Då fick han lite grejer som han kan ha till sin bil. T.ex. CD-fodral, doftgran, rattmuff m.m. Jag tror han blev glad över det iallafall :P Sen spelade vi lite Guitar Hero. Sen, precis innan vi skulle sova så fick han sin sista present, Saw-boxen. Men han fick inte själva boxen då, utan en lapp där det stog att han skulle få den, eftersom den inte släpps förrän imorgon, men jag har bokat den så den kommer väl om några dagar.

   


Nu ska jag äta lunch, får se vad det blir. Ha en bra dag.

image343

School

Har lunch nu. Har ätit äckliga köttbullar med äcklig potatismos och druckit ljummet vatten till. Ja, ljummet var det faktiskt. Jag beskrev det som "bassängvatten". Alltså lika varmt som det brukar vara i simbassänger, och alla vet att det inte är gott att dricka så ljummet vatten. Våran matsal har fått MVG i betyg, men av mig får den IG.
Detta blev ett kort lunchinlägg.

image343

Grattis Älskling!

Idag fyller Erik år! Han har fått bil, och på beskrivningen verkade den fin iaf :) Efter skolan ska jag till honom, då ska han få sina presenter, som jag egentligen tycker är ganska dåliga, förutom en :P
Men men.
Ska inte vara med på dansen idag, för då kommer jag bli så svettig och äcklig.. Och jag känner mig inte riktigt ren när jag duschat i skolan, och dessutom har jag ju fixat mig så fint nu, så det vill jag ju inte förstöra ;P

image345


Detta var allt för mig, ha en bra dag!

image343

Sorgligt

Det är så sorgligt. Imorgon kl. 20:00 kommer hon inte finnas kvar i den här världen längre..


New haircut

Hade ingen jobbig dag alls idag. Hade som sagt först samhälle. Gjorde klart mitt arbete, sen gick vi till LT. Där pratade en tant med oss ett tag, sen fick vi gå runt på redaktionen och titta vad dom höll på med. När vi gått runt klart så samlades vi i rummet igen och pratade lite. Sen när vi skulle gå fick vi LT-reflexer (Yes!) Sådadär som är raka fast kan bli runda när man slår dom mot något :P
Efter studiebesöket skulle jag ju klippa mig, och Marre passade också på att göra det då. Känns så skönt att håret är klippt nu. Känns liksom frächt. Hade ju trots allt inte klippt mig sen i vintras, så var tvungen att kapa av en del. Så nu är det ganska kort, det är lite ovant, men man vänjer sig väl.
När jag kom hem satte jag mig och pluggade Svenska. Gjorde mindmaps. Det gick ganska bra, och jag lärde mig medan jag skrev ner det också.
Imorgon fyller älskling 18 år! Han har blivit stor nu :) Tänk att han bara var 15 när jag träffade honom för första gången. Guud vad liten :P Men men. Det blir då kalas imorgon, haha kalas. Men det kommer bli trevligt. Bara det att jag måste släpa med mig Eriks alla presenter till skolan, plus grejer så att jag kan sova hos honom.

Såhär ser då mitt hår ut nu:

image344

Nu ska jag hitta på något annat kul.

image343

Gårdagens inköp

Det här köpte jag igår

   

image343

Gårdagen

Min lördag blev väldigt bra. Åkte upp till Sthlm med M och C. Var där ett ganska bra tag, men hittade två grejer som jag köpte innan vi åkte hem. Köpte en typ klänning på Gina Tricot och ett halsband på Cubus. Hittade lacktights som jag letat så länge efter, men jag löpte dom inte (why och why???) Så nu ångrar jag mig jättemycket. Jag var nästan på vippen att åka upp en snabbis själv och köpa dom. Meen, det får bli en annan dag, hoppas att dom finns kvar då bara. Efter att jag kommit hem så kom Erik. Jag fixade myskväll ^^, Vi badade, sen tittade vi på Svennson Svensson, och medan Erik sedan glassade i soffan så lagade jag middag åt oss :) Sen tittade vi på Hipp Hipp Hora.
Idag har jag inte gjort så mycket. Tänkte att jag kunde övningsköra när pappa kommit hem, men ack nej. Han hade tydligen inte tid. Och jag kan inte resten av  den här veckan förutom på söndag.
Imorgon har vi en ganska slapp dag i skolan. Först har vi samhälle, men eftersom jag är klar med mitt arbete så behöver jag typ inte göra ngt (tänkte först maila Janne och fråga om jag ens behövde komma på lektionen, men sen kom jag på att jag ändå måste till skolan för att hämta mina svenskapapper). Efter den lektionen ska vi på studiebesök på LT. Det slutar 11, och då är det knappt att vi hinner gå på matten eftersom vi ska äta lunch också.. Såå, antagligen så slutar vi efter studiebesöket då :) Funderar på att kanske klippa mig när jag ändå är på stan. Vet bara inte var.. Hårimperiet har ju brunnit upp.. Och på hårsalongen inne i lunagallerian där jag klippte mig senast så var dom hur otrevliga som helst. Men men, håret blev ju bra, så man kanske kan stå ut med tjat om hur torrt och slitet mitt hår är i ½ timme? Eller ni kanske har något tips på någon annan bra hårsalong här i Södertälje?

     

Som ni ser så hade jag lite roligt för mig själv i Åhléns provrum ;P

image327

Vilken lättnad

Jag är så jävla stolt över mig själv! Jag har typ gjort klart hela mitt samhällsarbete. Nu saknas bara lite bilder och sådär. Åååh, vilken lättnad jag känner nu. Jag som trodde att jag skulle behöva sitta hela söndagen och plugga ihjäl mig. Om jag skulle ha mina svenskapapper här så skulle jag kunna plugga till provet nästa vecka, eftersom det blir lite stressigt då, eftersom Erik fyller år. Men men. Nu får jag iallafall lite ledig tid imorgon :) Vad skööönt.
Nu ska jag hoppa in i duschen. Kl. 13:12 tar jag tåget mot Hufvudstaden med mina väninnor M och C ;D

Det där gjorde typ min helg.

image327

Janet Jackson - All for you



Den här här typ bra, haha. Plus att hon är så otroligt lik Michael i den här videon.

image327

Idol-kväll

Har precis haft Idol-kväll med Marre och Carro. Det var trevligt och tjockt. Har hur ont i magen som helst nu.. :( Spelade lite Guitar Hero, och jag har kommit på att det är jättekul :D Haha. Så imorgon spelar jag väl lite innan jag åker till Estocolmo.
Idag efter skolan skjutsade pappa mig så att jag kunde köpa Eriks presenter. Så nu är allt köpt, förutom en pytteliten grej som jag får köpa imorgon.
Nu har jag inget mer att skriva för tillfället. Såå god natt!

image327

Dagens outfit

Slänger in en lite snabbt, måste jobba lite på mitt samhällsarbete.

image329

image327

Sömntuta

När jag kom hem idag så bestämde jag mig för att plugga. För att inte störas så la jag mig i mammas och pappas säng. Pluggade kanske i 20 minuter, sen började jag frysa, så jag kröp ner under täcket. Sen kände jag att det var jätteobekvämt att ligga med glasögonen på mig, så jag tog av dom. Och rätt som det var föll jag in i djup sömn ;P Somnade vid 16:00 och vaknade för en kvart sen, och nu är jag dödstrött. Inte sådär trött så att jag skulle kunna somna om, utan bara trött i hela kroppen och hjärnan, vilket inte hjälper så bra när man har prov att plugga till imorgon. Såå, det blir väl inget mer plugg just nu, utan det får ske senare ikväll.
Fick föressten mina premier från Glamour idag. En väska och en parfym från Prada. Väskan var faktiskt väldigt fin, vilket dom inte brukar vara när man får dem sådär. Sen var självklart parfymflaskan pytteliten, och luktade inte så gott, så funderar på att ge den till mamma, eller så kan jag bara ha den som prydnad ;P
Nu ska jag kolla lite andra bloggar. Peace out.

image327


Lunch

Marianne har skaffat glasögon. Hon har på sig dom nu (egentligen så är dom mina men hon gillar att låtsas).
Efter skolan så måste jag plugga till provet imorgon, kanske hinner plugga lite Sam också så att jag slipper göra allt på söndagen.
Saknar min Erik.. Har inte träffat han sen i Söndags, och kan troligtvis inte träffa honom förrän på tisdag :( I'm a busy woman ;D
Nu vet jag vad jag ska göra på lördag iallafall. Ska till Stockholm med M och C.
Nu har jag jätteont i magen, för jag har ätit ganska mycket, haha.
Ha en bra daaag.

image327

Torsdagsmorgon

Sitter här i väntan på att gå till bussen. Har dans första lektionen, och jag orkar verkligen inte.. Jag är slut i hela kroppen. På tisdagar har vi dans sista lektionen och då är man dödstrött.. Och på torsdagar på morgonen, då är man också dödstrött. 
Planer inför helgen då.. På fredag ska jag med pappa och köpa Eriks present.. Sen på kvällen ska jag titta på Idol med Marre och Carro. På lördag vet jag inte riktigt hur det blir, inget riktigt bestämt än. Söndag blir det plugg, och kanske övningskörning, om pappa orkar.. Men men, nu ska jag borsta tänderna, sen ska jag börja dra mig ;P 
Ha en bra dag.


Smekmånaden

Nu ska jag ta en snabbdusch, sen måste jag ta något att äta, för jag är döhungrig! Sen ska jag titta på Smekmånaden som kommer kl 21.00 på kanal 3. Ha en bra kväll!

image327

...

Idag när jag kom hem mådde jag bra, men får jag inte det förstört tror ni? Varför är alla i min familj emot mig egentligen? Jävla skitgubbe, jag vill bara gråta...

image327

Sovmorgon

Sitter här och fryser typ ihjäl. Funkar inte våra element eller vad är det för fel på det här huset?? Det blir alltid såhär när hösten och vintern börjar komma, det blir iiiiskallt. Men jag ska ändå snart gå, och det är väl varmare ute än vad det är inne ändå så..
Idag har vi ganska kort dag, slutar med dans. Och vi har en uppgift till idag som jag inte är sådär 100 på.. Jaja, det går säkert bra.
Igår var jag jätteduktig och pluggade engelska från 13:00 till 18:00. Jag blev nästan klar, men jag får göra resten idag eller imorgon, känns bra att ha kommit så långt.
Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen börja dra mig till bussen,
Hoppas ni får en bra dag.

image327

Supersugen

Har vunnit en fribiljett från Sony Pictures till filmen Supersugen. Jag har faktiskt ingen lust att gå på den filmen, så då tänkte jag att om någon vill ha den så säljer jag den för en tjuga, haha. Den gäller endast måndag-torsdag. Någon som är sugen på lite vardagsbio? ;)

image328

image327

Pics

Nu kummer bilder från fredag till söndag.


    
               

image327

RSS 2.0