Torsdag 30/11 -06

Sista dagen i november, imorgon är det december och jag får öppna min första lucka på min chokladkalender :D Haha .

Nu har jag Historia, men jag är klar med mitt arbete så jag bloggar lite ^^, Jag är klar med min saga på Power Point också så det känns extra bra ! Idag när jag kommer hem ska jag plugga Engelska glosor, fast det är inte så svårt.. Så då kan jag kolla på tv också :D Idag kommer Till salu, det brukar jag kolla på med min pappa ;P Haha .
Igår träffade jag Eriks hund, och den var såååå sööt !! Den är så fluffig och söt ! Jag typ dör . Mums :P

Igår när jag skulle till Erik efter skolan så stog bussen på bron i 10 min och var bara allmänt seg . Jobbigt . När jag kom hem till Erik så öppnade hans mamma för Erik är nog lite döv ;P Då fick jag se hunden, fast den sov och den var så söt :D Sen gick jag till Erik i hans rum . Vi låg och pratade lite och sen gick vi och klappade hunden :P Sen typ gick vi till ELLBE och var tjocka som vanligt . Sen när vi kom hem åt vi middag .  Sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde, men vi kollade på Bonde söker fru och Lost sen iaf . Sen tog jag bussen hem .

På söndag har jag mycket att göra.. Först måste jag städa (som varje söndag), sen ska jag på dans och sen ska jag baka pepparkakor. Sen måste jag plugga lite också, om jag hinner och har ork .

Nu slutar historian och vi ska ha dubbelsvenska.. Usch .  Sen har vi långt hål och då ska jag och Marianne åka ner på stan och checka in den nya restaurangen på Kringlan (: Sen har vi Sam och sen slutar jag kl. 13.55 :D Idag ska jag leta om min far och mor köpt julklappar till mig ;D Haha . Evil..

Chaao bella !

Onsdag 29/11 -06

Hello friends

Nu sitter jag i en utav apburarna och bloggar . Vi hade italienskaprov idag , och det sög.. men vi fick gå direkt efter :D Då tog jag och Marianne närtrafiken, som vi trodde skulle gå till rosenlund men icke, ner till stan . Sen tog vi 783 till Södertälje C och där shoppade vi på pressbyrån . Sen tog vi 751an till skolan . Vi trodde att Bert var sjuk idag, men det var han inte, så då kan vi sluta drömma om att vi har ledigt imorgon :( Snart har vi gymnastik ;D Sen har vi massa tråkiga lektionoer.

Idag ska jag hem till Erik, han ska få sin hundvalp idag :D

Pusschaao

Tisdag 28/11 -06

Hej hej hej

Nu har jag datorkunskap . Hade nyss madieproduktion, och Kjell tyckte att mitt och Fannys reportage var väääldigt bra ;D Stolt . Nu ska jag hålla på med historian igen, fast nu är jag klar med power point presentationen, så nu ska jag bara skriva klart min text som jag ska lämna in och läsa ifrån . Nu ska jag jobba lite, sen kanske jag skriver igen.

Nu är jag klar med historian och den behöver inte lämnas in idag :D Så jag kanske inte behöver plugga så mkt idag :D Nu ska jag göra på min power point - saga som ksulle vara klar för 1000 år sen . Har visserligen bara 5 min kvar på lektionen men ändå :P

Pussheej

Måndag 27/11 -06

Heej

Nu ska jag börja med att berätta om min helg (:

I lördags vaknade jag hos Erik . Fast det kanske jag redan berättat om i min senaste blogg *-) Jaja . Jag hoppar över lördagen :P I söndags vaknade jag runt 09.50 för jag skulle gå upp och göra mig iordning inför dansen på stan . Men Erik låg kvar tills typ ½ timme innan vi skulle åka :P Jaja, sen tog vi bussen ner på stan, då gick jag och Fanny av vid Köpmangatan men Erik fortsatte till Centralen . För han skulle göra ngt hemligt som jag inte fick veta, men jag hade mina aningar ;P Min grupp samlades bakom scenen och då fick vi värsta fula klittertopparna som vi skulle ha på oss ovanför våra svarta linnen . Usch . Sen dansade vi våra två danser, sen hade vi ledigt i typ 45 min . Då jag jag runt på stan med Fannt och Erik . Sen skulle vi dansa igen . Efter det gick Erik hem . Så jag gick runt på stan med Fanny . Sen skulle vi dansa igen . Efter det träffade vi Carin, och sen hennes mamma :P Sen gick vi runt på stan igen... Sen skulle vi dansa igeeen, och det var sista gången den dagen :P När det var klart åkte jag hem . Då bytte jag om, sen kom Erik . Sen åkte vi ner på stan för vi skulle på bio . Och ERIK tog fel på tiden så vi trodde att vi var där en kvart innan filmen började . När vi kom dit var det typ inte en kotte där :P Så vi började fundera på om dom kanske gått in i salongen . Men jag som är smart kollade på klockan och märkte att vi var där en timme för tidigt :P Såååå, vi vandrade runt . Gick till tidermans café och fikade . Sen gick vi runt lite till :P Sen gick vi tillbaka till bion . Där köpte Erik popcorn till oss :) Sen gick vi in i salongen . Om ni undrar så skulle vi se "Djävulen bär Prada" . Jag tycker den var jättebra :D Efter filmen så gick vi hem till Erik, för bussen skulle inte komma förrän typ en ½ timme . När vi kom dit gick vi till köket, för Eriks mamma gjorde sås och potatis till oss :P Och så hade hon dukat jättefint i källaren med ljus och sånt :D Sen åt vi, och sen välte vi  stearin i en utav fotöljerna (Det var sussis fel 8-)) Haha . Sen bastade vi, det var skönt, även fast jag inte klarar av att vara där inne så länge :P När vi duschat och klätt på oss gick vi in på Eriks rum och tittade på Mr. & Mrs. Smith, för det tyckte vi var passande, fast jag somnade förstås nästan precis efter filmen börjat :P
I morse så slog Erik i mitt huvud i hans datorbordskant och så hade jag en obehaglig dröm . Det var inte kul . Efter ett tag gick vi upp och åt frukost och kollade på ett roligt tv-program :P Sen kom jag på den braiga idén att vi skulle spela The Sims 2 ! :D Fast tyvärr så var inte Djurliv där, så vi fick spela det första . Men det är också kul (: Det spelade vi ett tag och jag fick jävligt ont i ryggen :/  Sen ringde min pappa och sa att jag var tvungen att komma hem och leta efter en grej som tillhör min fjärrkontroll, för han skulle lämna tillbaka min cp-tv . Så då kunde inte jag följa med Erik på¨stan . Sen ringde han igen och sa att han hittade den, så då kunde jag föje med Erik på stan :D Först gick vi till hans pappa för Erik skulle lämna sina grejer . Sen tvingade Erik mig att gå ner ist för att ta hissen, fast den åkte förbi oss 2 ggr . Sen i slutet tävlade vi, och tyvärr så vann jag inte, men jag är inte ngn dålig förlorare så jag bryr mig inte ;P Sen tog vi bussen till stan och köpte hårwax till Erik . Han gjorde ett riktigt kap . Han köpte två hårwaxburkar för 159 kr ist för en :O Sen kollade vi på fotbollsskor, och sen gick vi till ICA och var tjocka . Sen tog jag bussen hem som tog 45 min ist för 25 . Det är den där jävla brons fel asså . När jag kom hem städade jag flitigt mitt rum, och sen åt jag middag . Efter middagen fortsatte jag att städa mitt rum, och sen vart jag helt slut så jag la mig i soffan och kollade på tv . Orkade tyvärr inte plugga till Italienskaprovet som jag ska ha på onsdag . Vet inte ens vad vi ska ha på provet, för när hon berättade det hade jag nackspärr så då gick jag hem . Sen hade jag temadagar . Och idag var jag ledig . Har inte varit där på 3 lektioner i rad . Asså jag bryr mig inte om jag får IG i italienskan, för hon är så jävla dum i huvudet . Hatar henne . Hon är min hatlärarae ! (; Jaja, nu ska jag gå och lägga mig . Skooola imorgon :(

Heej dåå


Lördag 25/11 -06

God morgon !

Nu kan jag berätta vad som hände igårkväll efter jag skrivit (:
Vi tattade på Idol och Johan åkte ut :D :D :D Så nu hoppas jag att Erik vinner nästa vecka ^^, Sen kollade vi på Love Actually, eller inte hela, för den var så lång :P Ååh, jag får sån damp på att jag är allergisk mot katter ! Jag låg i soffan och så kom Eriks katt som ser ut som min gamla katt och la sig vid mig, och så får jag inte klappa honom :( Plågsamt asså . Sen när vi inte orkade kolla på filmen längre spelade vi kort med Eriks bror, Andrea och Eriks syster . Vi spelade ngt spel som jag aldrig spelat förut, men ändå vann jag ;) Sen skulle vi gå och lägga oss, och då kom Eriks mamma hem, och hon var trevlig :D Haha .

Idag var vi tvugna att vakna tidigt för Erik skulle p å Öppet hus på sin skola . Fast han gick upp lite tidigare än mig . Så jag tog bussen hem vid 08.07 och när jag kom hem la jag mig i soffan och tittade på Cartoon network med min lillebror :D Haha . Snart ska jag städa mitt rum, sen ska jag ner på stan och klippa mig .

Chaao

Fredag 24/11 -06

Heej

Nu är jag hemma ho Erik, fast han duschar nu . Idag var jag i skolan, och det var en helt vanlig fredag . Efter skolan träffade jag Erik på stan och då åkte vi hem till mig . Där råkade vi somna :P Sen duschade jag och var allmänt seg på att göra mig iordning 8-) Sen tog vi 770 till Erik och då var vi tvugna att gå i den cp-jobbiga backen :P När vi kom dit åt vi tacos med Eriks bror, syster och Andrea . Sen dukade jag och Erik av och var duktiga ;P Haha . Och nu sitter jag här . Ska kolla på Idol om 10 min . Johan måste ut idag . För Erik ska vinna nästa vecka . Sen ska vi kolla på Love Actually på kanal 5 kl. 21.30 :P Den är bra :D Sen vet jag inte vad vi ska göra .

Imorgon ska Erik på öppet hus på sin skola så vi måste  upp tidigt . Då ska jag hem och tvätta lite kläder och städa . Sen ska jag ner på stan ngn gång och klippa mig (: Sen ska Erik komma hem till mig . Han ska sova hos mig för på Söndag ska jag dansa på stan (: Om ni vill komma och kolla så är det kl 11.15, 12.15, 13.15 & 14.00 Vid scenen utanför H&M :P Haha . Efter jag dansat ska jag hem och duscha och skit . Sen ska vi hem till Erik och göra ngt som jag inte vet :P För det är våran 365 dagars dag :D haha .

Jaja, nu ska vi gå och kolla på Idool .

Chaao <3

Forts. Torsdag

<3

Jag och Erik i Enhörna i somras . Lite läskig bild kanske ;P

1 år på Söndag <3

Torsdag 23/11 -06

Halloj .

Nu har jag historia, fast vi har ingen lärare :D Egentligen kunde vi haft lite sovmorgon, men vi tycker så mkt om att gå i skolan så vi struntade i det ;P Haha nej nej nej . Vi måste göra på våra power point grejer .
I tisdags och igår hade vi temadagar . Inte så kul men bättre än skolan :P Jag tycker att det roligast var när vi fick gå hem ;D Hahahhahaha . När jag kom hem igår somnade jag i soffan i två timmar :P För jag har järnbrist ;D Igår var jag på dans :D Och det var jättekul :D Våran dans äger alla ;P Nej, jag ska inte vara så kaxig, men den är bra och rolig :) Nu ska jag ha svenska så jag hinner inte skriva mer .

Idag ska jag köpa nya skor och träffa Erik ;D Yeees !

Chaaaao

Måndag 20/11 -06

Heeeej

Har data nu . Ska hålla på med historiaredvisningen som ska vara klar nästa vecka !!! Har ingen mer lektion efter den här kom jag på nu :P Så jag kanske ska börja jobba snart . Jag har sån JÄVLA träningsvärk i ryggen ! Fan vad det gör ont ! Och i nacken ! Jag har typ nackspärr . Funderar på att skita i (haha jag skrev "på" först :D) Italienskan, för jag har jävligt ont . Kan knappt gå . Isf är det här sista lektionen . 1½ timme Datorkunskap . Nu ska jag jobba lite . Skriver snart igen :)

Yes, nu har allting stannat på power point och jag har inte sparat på ett bra tag . Hoppas det släpper snart för jag är typ klar . Orkar inte göra om allt igen :( YES . Det släppte :D Nu ska jag bara göra klart, sen skriver jag igen :P

Såå nu är jag klar och hinner inte skriva mer för vi slutar :P Åker nog hem efter hålet, ska jobba på radion . Puuuuuh .

Jag är kär i Erik ♥

Chaao

Söndag 19/11 -06

Nu ska jag berätta lite om min helg .

Fredag: Skola som vanligt . Vanlig fredag . Hade gympa med 2orna igen . Volleyboll, och då var jag inte lika rädd för bollen :P När jag slutat skyndade jag mig till bussen, och sen träffade jag min alldeles egna Erik på stan :P Vi tog tåget hem till mig . Sen pratade vi lite och sen gick jag och duschade . Sen kom min pappa hem och då åkte jag, Erik, pappa och Daniel till optikern nere på stan eftersom mina glasögon gått sönder . Efter många om och men så gick chefen med på att jag ska få välja vilka bågar som helst i hela butiken (och jag är ledsen för det för jag älskar mina nya glasögon :'( ) Det var iaf en där som hjälpte mig att plocka ut ett par nya bågar, och dom fanns bara i lila och blått . Blått såg cp ut, så jag tog lila (dom är inte direkt lila, itan mer röda) Dom ser ganska konstiga ut, bågarna asså, för dom går inte att vika :P Eftersom glaset var så runt så sa chefen att han kunde slipa dom så att dom hade samma form som mina gamla glasögon, då blev jag lite nöjdare :P Sen gick vi därifrån och till kringlan leksaker . Och jag hittade Bert på dvd !!! Alla delar som jag inte har ! Och det var två dvd skivor, och två kostade bara 99 kr, men Daniel ville inte köpa dom åt mig :P Han dissade Bert för en bilbana 8-) Jaja, sen gick vi till Ica och där var vi tjocka och köpte godis/chips . Sen gick vi till bilen och åkte hem . Min far gav oss pengar och släppte av oss vid Kalas (Östertälje pizzeria) . Där åt vi . Sen gick vi hem och jag packade lite grejer för jag skulle sova hos Erik (: Det var kallt ute :( Men sen kom vi äntligen fram . Kollade vi på Idol ? Ja det gjorde vi :D Haha jag kommer inte ihåg :D Men det var iaf mysigt (: Sen sov vi .

Lördag: Vaknade bredvid Erik som alltid vaknar före mig känns det som :P Erik gick och duschade och jag låg och drog mig ;P Sen när jag gjort mig iordning klart (eftersom jag är så mkt segare än Erik) så tog vi bussen hem till mig för att hämta min mammas busskort . Men min mamma hade inget busskort :O Så jag fick pengar ist :P Sen tog vi tåget till Tullinge . Tullinge är som en ända stor jävla uppförbacke :P Vi tittade på Eriks 3 hus :P Dom var fina (: Vi ska flytta till Tullinge ;) När vi gått runt och kollat åkte vi hem till mig . Vi bestämde att vi skulle baka vaniljmunkar :D Fast jag fick inte för min mamam för det var tydligen farligt, plus att man behöver en fritös :P Vilket vi då inte har :P Så vi bestämde oss för att baka morotskaka ist . Då var vi tvugna att ha philadelphia, så vi gick till limpan och köpte det . På vägen träffade vi några skitungar som tyckte vi var snygga . När vi kom hem gjorde vi hamburgare och sen morotskaka, och erik är jätteduktig på att riva morötter ;) Sen när kakan var i ugnen gick vi in i vardagsrummet och kollade på tv . Erik mådde inge bra :( Så han somnade med huvudet i mitt knä, sööööööt :D Sen när han vaknade så gjorde jag o'boy till honom, för det ville han ha :) Och saft till mig :) Sen smetade jag på grejen som man ska ha på morotskakan på morotskakan ;P Och jag skrev "E + E = Bäst" med grönt, så jääävla snyggt ;D Vi åt den och tittade på deal or no deal . Sen gick vi upp på övervåningen och kollade på min äckliga film Abberation på våran hemmabio (: Det är mkt läskigare om man ser på stor skärm :P Efter det var vi trötta så vi gick och la oss, tror jag . Sen somnade jag, men Erik låg vaken, sen skulle han på toa och då vaknade jag . Sen låg jag och pratade med honom och tittade på honom, det var mysigt (: Sen somnade vi .

Söndag: Vaknade . Pratade mer Erik . Följde med honom ner till dörren . Städade mitt rum . Åkte till dansen . På dansen var det jätteroligt idag :D Vi ska inte dansa till London Bridge bestämde Jessica :P Utan nu har vi fått en egen dans ist :D Den är mkt roliga och coolare :D Vi ska dansa den på stan på Söndag :) Om det är ngn som vill komma och kolla så fråga bara om tiderna ;) Sen åkte jag hem . Städade ännu mer och tjurade på min mamma och pappa . Sen pluggade jag lite . Sen har jag nog bara suttit här . Hmm.. Jopp :P Ska snart ta mig en snabbdusch innan jag går och lägger mig .

Jag vet vad jag ska köpa i julklapp till Erik ;D

Ellinor

Forts. Torsdag

Hallå

Min dag har sett ut såhär:

Åkt till skolan, utan frukost i mon mage, därför lite hungrig ;P Hade historia och gjorde lite på min powerpointpresentation och jag fick reda påå betyget på Historiaprovet . Jag fick G+.. 1 jävla poäng från VG ! Åååh, blir såå irriterad . Sen köpte jag frukost som bestod av en ostfralla med skinka och ost och en 7up . Sen hade vi svenska och fick lära oss om ngt jag inte kmr ihåg vad det heter . Sen hade vi 10 min rast och sen hade vi svenska igen . Jag gissade rätt när vi hade en tävling om homonymer ;P Så därför vann jag . Sen hade vi lunch . Då åt vi pannkakor, med typ lingonsylt ? Usch . Sen Så gick jag och Fanny och gjorde på vårat reportage på hålet som var 2 timmar långt . Efter halva hålet kom sara och sa att vi inte hade ngn Sam så vi fick sluta . Så ist för kl. 13.55 så skulle jag fått sluta typ 11.00 ist . Men var tvungen att sitta kvar i skolan till 14.30 ! Ååååh bajs . Jag som såg fram emot en kort skoldag . Jaja, sen åkte jag hem . När jag kom hem låg ett kuvert från min skola på bordet åt mina målsmän . Så jag var tvungen att öppna det . Och gissa vad . Jag har fått IG varning av Gunilla i Italienska ! Jävla cp kärring ! Det står att jag har för hög frånvaro och att jag varit där 8,2 timmar av 25,2 . Öööh, då skulle jag ha varit på bara 7 lektioner den här terminen ? I don't think so ! Cp . Mamma och pappa ska prata med henne . Marianne har också fått en, och på hennes stod det att hon inte har varit med på prov . Asså är hon helt borta i huvudet eller ? Vi har haft ett enda prov och det var jag med på, och eftersom jag bara skrivit prov 1 gång på Italienskan så VET jag att Marianne också var där . Asså hon är verkligen störd på riktigt . Hon är min hat-lärare nu . Jaja, sen har jag typ kollat på tv och lite sånt . Ätit och dukat av .  Sen har jag kollat mer på tv och sen badade jag . Nu sitter jag här och väntar på att Carin ska ringa till min hemtelefon . Sen ska Erik ringa (:

Chaao





Stensund kväll

Torsdag 16/11 -06

Ska snart hem från skolan . Slutar egentligen 13.55.. Men är tvungen att stanna eftersom min radio inte är klar . Jaja skriver kanske sen .

Pusshejs

Onsdag 15/11 -06

Hej hopp !

Nu har jag lunch och sitter i en utav apburarna i skolan ;P Efter lunchen har jag historiaprov som jag har pluggat till den här gången :D Datorn är seg, orkar inte skriva mer . Kanske skriver mer ikväll eller imorgon .

Ciaao

Måndag 13/11 -06

Tråkig dag .

Nu sitter jag i skolan och har hål . Har en lektion kvar som börjar 14.30 . Och det är Italienska :( Hon kommer säkert säga att jag har IG varning . Men men . Jag skiter i det . Jag ska ju kanske göra en sak, så därför bryr jag mig inte . Men men . Hade matte ½ timme idag, för jag kom på igårkväll att vi hade ½ timmes sovmorgon idag, så vi började 09.00 :D Ganska skönt . Efter matten hade vi historia, då tittade vi på en film om Medeltiden och antecknade.. Jobbigt :/ Sen hade vi lunch . Då åt vi makaroner och köttbullar . Det blev min frukost, för jag orkade inte äta det idag, sov en kvart längre ist :P Sen gick jag och Marianne till Syon och beställde tid hos henne . Nästa onsdag, på våran temadag . Vet inte om vi kan gå då, men tog kl. 11.00, för då har vi säkert lunch . Men men . Sen hade vi data och då höll vi på med Medeltiden, för vi ska göra en powerpointpresentation på. Enskilt.. Sen ska vi redovisa det för klassen. Jobbigt . Skolan är jobbig . Allt är jobbigt . Varför ska man ha läxor ? När man är i skolan ska man jobba, inte hemma . Hemma ska man vara ledig . Hatar läxor .

Nu ska jag gå och göra lite radio ! Chaaao !


Söndag 12/11 -06

Nu är det 3e gången jag skriver idag . Cp-bloggen cp:ar sig hela tiden..

Fredag:

Gick i skolan . Hade volleyboll turnering mot 2 orna och jag var livrädd för bollen, jag skadade mig på fingret också :( Träffade Erik nere på stan, åkte hem till mig.. Jag duschade . På kvällen var vi tvugna att vara hemma för att passa min lillebror, eftersom alla i min familj skulle bort . Så vi beställde pizza, ellerJAG rättare sagt, för jag var modigast . Pizzerian ringde 2 ggr efter att jag beställt för att fråga vad min adress var . Vad har pizzerior för problem med våran gata egentligen ? Jaja . Sen åt vi pizza och tittade på reprisen av Ugly Betty . Sen kollade vi på Idol och Hey Baberiba . Vid 22.00 kom min mamma hem, så då åkte vi till Erik . Vi tittade på En prinsessas dagbok 2 . Fast jag somnade efter inte så många minuter . Sen vaknade jag och somnade igen .

Lördag:

Vaknade.. Kommer faktiskt inte ihåg så mkt av det som hände på morgonen . Men vi åkte iaf till Sthlm . Det regnade ganska mkt ute, så det var väl tur att jag inte orkade sminka mig då . Vi tog bussen till Östertälje Station, och sen tog vi tåget . När vi kom fram tog vi båda ut pengar på Åhléns och sen gick vi och åt på gnt ställe som hade jättegod kebabsås :P Sen vandrade vi runt lite och jag hade problem med att hitta en present åt min far . Men det slutade me att jag köpte Da Vinci Koden på DVD till honom . Sen åkte vi hem och åt med min kära familj . Sen kollade vi på Tv och sen spelade vi EyeToy . Båda blev jättesvettiga ;P Så vi duschade . Sen tittade vi på Skruva den som Beckham, och jag somnade återigen i mitten av filmen .

Söndag:

Vaknade när min mamma knackade på dörren . Gick upp och grattade min Far på Fars dag . Sen gick jag upp till mitt rum igen . Där tittade jag på när Erik sov, men sen vaknade han :P Då låg han i min säng medan jag städade mitt rum . Sen blev det fel, och Erik gick hem . Sen tog jag bussen till stan med Fanny . Där tittade vi på lite grejer, jag hittade en jättefin jacka :D Men dock inte i min storlek :( Den var ju röd och allting :( Sen gick vi till dansen och det är massa bra människor i min grupp nu :O Så nu framstås jag som dååålig . Not good :P Vi gick igenom tomtedansen från förra året, för vi ska dansa den på stan igen för småbarnens skull . Sen hade vi uppvärmning och jag dog . Två gånger . Sen gjorde vi en ny dans till en Christina Aguilera låt . Den är rolig (: Sen träffade jag Kakan (: Sen tog jag bussen hem och åt tårta med min familj . Sen satte jag mig vid datorn . Sen kollade jag på filmen från Estrad -05 . Sen rinde Erik . Sen spelade jag EyeToy med min lillebror . Sen dog jag i soffan och kollade på tv . Sen åt jag och dukade av . Sen satte jag mig vid datorn och skrev blogg (2ggr) . Så nu efter dessa två misstag ska jag spara texten innan jag sparar bloggen . Smart va ? Efter det så badade jag, det var skönt, men nu har jag kramp i armen :P Nu väntar jag på att Erik ska borsta tänderna klart så att han kan fortsätta att prata i telefon med mig . Jag är jättetörstig typ hela tiden :S Typ vätskebrist ;P Snart ska jag gå och dricka . Men nu ska jag stänga av datorn . Ha ett bra liv gott folk !

Erik ! Vi måste till IKEA snart ! :P

Forts. Måndag

Nu är jag skittrött . Min skoldag blev inte direkt som planerat . Strax efter jag skrivit min blogg så bestämde våran grupp att vi skulle gå eftersom George (uttalas: Jeorge ;D) aldrig kom . Då hade jag typ 3 timmars håltimme tills min sista lektion på Colin började . Så jag mailade Erik och sa att han skulle ringa mig, för jag har aldrig pengar på mobilen . Som tur var vaknade Erik typ 10-15 min efter jag skickat mailet, och då frågade jag om jag kunde komma hem till honom, och det kunde jag (: Så jag gick ner till stationen med Fanny och Frida, sen fick jag gå snabbt till bussen och missade den nästan :P Sen gick jag hem till hans pappa, där han var :) Han var jättesöt när han öppnade dörren ;D Vi spelade lite piano och gick ut på balkongen . Sen pluggade vi båda i typ 2 timmar i sträck :P Och jag var sååå duktig för jag gjorde klart nästan hela samhällskunskapgrejen . Sen tvingade jag Erik att äta för han var dum som inte hade ätit ngt på hela dagen . Sen såg vi en annons på ICA Weda att det var 3,90/hg på godis :D Och vi som är så tjocka vandrade dit och köpte godis :P Sen gick vi tillbaka och då skulle jag ta bussen hem, men den kom aldrig :( Så jag fick gå till sjukhuset och ta 753an. Som tur var var den som skulle gå 5 i försenad, så jag hann med den ^^, När jag kom hem åt jag, sen gjorde jag klart samen, sen skrev jag rent allt på datorn och blev klar 21.30.. då tvättade jag lite kläder :P Sen tittade jag på ngt äckligt program med min mamma om tjocka människor, och dom var riktigt feta ! ω Typ 350 kg ! Usch . Jaa.. Och nu sitter jag här . Ska snart sova . Eller nu rättare sagt :)

Om min pappa ger mig pengar så kan jag köpa mina skor med ♥Erik♥ imorgon ^^,

Måndag 6/11 -06

Hejhejhej . Nu sitter jag i skolan och ska snart ha datakunskap . Ska skriva på min otroigt bra saga på power point . Imorse när jag vaknade var jag död . Kändes som att klockan var 04.00 och inte 06.15 . Men efter det här har jag bara en lektion och innan det har jag hål och då ska jag träffa Erik på stan ^^, Allt för mig, hej .

Söndag 5/11 -06

Sista lediga dagen innan skolan . Suck . Slö dag idag . Erik sov här, men åkte hem i morse . Sitter fortfarande i pyjamasbyxor :P Har kollat på Idolreprisen och jag fattar fan inte varför Danny åkte ut . Nu sitter jag här vid datorn och min lillebror sitter och spelar på mitt tv-spel :P Snart kommer Desperate Housewives reprisen som jag också måste kolla på, för jag såg inte hela, och det är sista avsnittet :( Idag måste jag städa, eller dammsuga vardagsrummet och mitt rum iaf . Jag ska bada också (: Ska bli skönt . Har just övertalat min far om att han ska köpa mina skor (boots) åt mig idag när han hämtar Fredrik och hans kompisar från hockeymatchen :D Det enda jag behöver göra nu är att övertala mamma att dom ska betala dom . Liksom 300 spänn, det är inte ens mycket för ett par boots ! Hoppas jag får dom iaf, för då blir jag glad (:
Imorgon är det skola igen.. På mitt långa hål ska jag träffa Erik nere på stan, för han är ledig (: Sen avslutar jag min härligt långa skoldag med Italienska med Gunnilla<3 Liksom, yes vilken undebar dag ! Fast onsdagar är endå värst, och längts . Både Italienska och gympa då.. och Sam . På tisdag börjar "Ugly Betty", sen kommer dubbelsvdnitt på "Grey's Anatomy" :D Om det är ngn som har lust att ladda ner låten till den reklamen där dom sjunger "I belive in miracles, wher'e you from, you sexy thing" så får ni gärna adda mig på msn och skicka den till mig (:
Skriver kanske lite senare idag .

Forts. Lördag

Hallå igen . Efter jag skrivit min blogg så åkte jag och min familj (-en fredrik) till kyrkogården för att tända ljus på min morfars, morbrors och kusins grav . Sen gick vi hem till min Storkusse<333 och tittade på hennes kattungar (: Sen åkte vi hem och jag skickade mitt tidningsomslag till George och sen låg jag och kollade på tv medan mamma och pappa lagade mat.. och jag var jäääättehungrig. Sen åt vi, och sen kollade vi på tv . Nu sitter jag här och kollar på tv med min lillebror och pratar med Erik<3 i telefon . Jag har jätteont i magen, av vissa anledningar :P

Lördag 4/11 -06

Dagen började med att jag vaknade, vad annars ? ;P Sen gick jag upp och var duktig och städade mitt rum . Sen sa min mamma att hon och pappa skulle till ICA Maxi och storhandla, och jag skulle följa med för jag skulle kolla på lådor till min bokhylla . Så vi åkte dit, hittade inga lådor, men jag hittade glitter till mitt rum som jag ska ha i jul, fast köpte inte det :( Sen hittade jag ett par skor, eller typ boots, där som jag blev sååå kär i . Dom kostar bara 300 spänn ! Så fort jag får pengar så måste jag köpa dom :P Sen hjälpte jag dom att köpa mat . När jag skulle ta bullar så träffade jag Rópeter ;D
När vi betalat så fick jag korv med bröd :D (Var ganska jättehungrig eftersom jag inte ätit ngn frukost och klockan var runt 14.00) När jag kom hem så hjälpte jag min mor att plocka upp all mat och sen städade jag mitt rum igen . Nu sitter jag här och kollar på någon Amerikansk komedi på 3an . Den heter typ "Cop and ½" . Den är lite konstig . Ska nog ta mig en risifrutti (utan socker ;)) snart . Sen ska vi till morfars och staffans grav och tända ljus . Sen ska vi äta middag och titta på Sing a long som jag var och kollade på med skolan (: Ni kan ju alltid kolla på bilder från min händelserika dag på http://hallonsodaa.bilddagboken.se

Det här var allt för mig, Ciao


Fredag 3/11 -06

Idag var jag på stan med mamma, och hon var jättesnäll :) Först tog vi tåget ner till stan, för vi missade bussen med 1 min :P När vi kom ner till stan så gick vi in till Indiska . Där letade vi efter en julduk . Sen sa mamma att jag fick välja en grej i affären som hon skulle betala . Då valde jag en Stjärna i glas som man ska ha värmeljus i som ska hänga i fönstret . Den är så fin, ska nog sätta upp den snart :) Sen gick vi runt lite . Letade jacka till min mamma . Sen gick vi till H&M . Där köpte mamma två tjocktröjor åt mig . Sen åkte vi ner till undervåningen och där hittade min mamma en jacka . Och där hittade jag också 3 trosor som jag ville ha, så dom betalade hon åt mig + 5 par strumpor :) Sen gick vi till Lindex och sen JC . Där köpte mamma ett par jeans till mig . Sen åt vi på Nancy's . Jag kände mig inte så hungrig, så jag tog pannkakor med glass ;P Då träffade jag Hanna som jag knappt kännde igen för hon har färgat håret :P Sen ick vi till Din sko, och jag blev sååå kär i ett par skor . Men jag tyckte att mamma gett mig så mkt så jag var nöjd med det jag fått :) Sen gick vi till Apoteket och där köpte vi barnolja till mig (min torra hud) och nikotin-tugummin åt mamma . Sen gick vi till systemet och köpte vin och wiskey :P Sen tog vi bussen hem, och bussen stod på bron i typ 10 min . Sen kom jag hem och satte mig här . Sen har jag inte gjort så mkt mer :)

Tack mamma !

Söndag 29 - Måndag 30/10 -06

Nu ska jag berätta om kryssningen jag och Carin var på (:

Söndag .
Först tog vi tåget mot Sthlm med vårat pick och pack . Sen åkte vi läskig tunnelbana till slussen . Där skulle vi vänta på Viking Line bussen.. Men den kom inte, så vi gick (: Sen när vi var framme hämtade vi våra hytt-nycklar och ställde oss i en "kö" . Då såg vi Paul med den fina gubbkepsen från Idol 2004 och Sebstian med den fula jackan som sökte både Idol 05 och 06 . Sen fick vi gå ombord och jag var spänd ;P Vi gick till våran hytt och gjorde oss hemmstadda . Sen tog vi en tur på båten och kollade läget . Sen gick vi till hytten igen och gjorde oss iordning för middagen . Sen stog vi i kö till en resturang . Då ställde sig 3 fulla killar bakom oss och dom var SÅ roliga :D Jag fick magknip och kunde inte andas :D Det stog en tant framför oss, och hon hade ett svart krulligt örhänge, och en utav killarna tog på det och frågade om dte var en lakritsrem :D haha . Sen sa han "Jag blev lite sugen när jag såg dig ." Hahaha . Eftersom det inte fanns ngn plats i den restaurangen vi skulle äta på så fick vi sitta i en annan mkt finare och elegantare restaurang :D Och killarna satt bredvid oss och var roliga :P Dom mobbade oss och frågade oss min vi skulle dricka saft och äta pankakor, men då var Carin kaxig och sa att vi faktiskt skulle dricka saft och äta bulla ;D Sen var killarna rolig igen och sa till servitrisen som hade fixat allt att dom hade gett dricksen till hennes "polare" (en annan servitör) . Hahah det var så kul :D Efter vi ätit gick vi till "Fun Club" där Idol skulle uppträda . Men vi var där typ 45 min innan . Sen kom Idol och jag blev värsta uppspelt :D Haha . Johan och Danny vinkade till mig :D Och sen gav Cissi tummen upp till mig och Carin :D Sen var Idol slut och alla blev ledsna . Lite senare tog vi oss en drink ;P Sen bar det ut på dansgolvet :D Haha . Det var så kul när vi dansade som vi gjorde på balen :D Haha . Sen skulle vi gå ut och ta oss lite luft, och vilka står utanför Fun Club ? Johan och Danny :D Vi kramade Danny och han var så mysig :D Sen kramade vi Johan och han var inte lika mysig men lite mysig :D Sen efter ett tag kom snygg-erik, då fick jag damp :D Honom kramade jag också :D Sen kom Cissi och hon är så jääävla cool :D Sen skulle vi springa och hämta min kamera i hytten, och vi hann tillbaka innan dom gick, men fan så ska kameran ha slut på batterier också ! Så det blev ingen bild . Sen gick vi tillbaka till Fun Club, och där satt Markus och Felicia . Felicia dissade mig när jag sa hej, så jag ville inte ha en kram av henne :( Sen kramade vi Markus och han kramades hårt :D Sen gled vi ut på dansgolvet igen ;P Haha . Typ vid 02.00 -tiden slocknade vi i stolarna bredvid dansgolvet, så vi bestämde oss för att gå och lägga oss.

Måndag . Vi vaknade 09.15 och gick sedan och åt frukostbuffé (: Musm . Efter det gick vi till hytten och råkade somna igen till 13.30 tror jag . Då fick vi brått för vi skulle fotas tillsammans med Idolerna . När vi blev klaar ställde vi oss i den långa kön och stod där, inte så länge faktiskt . När vi kom in i rummet där vi skullefotas fick vi massa gratissaker från dustinhome :D Sen tog vi fotot och ställde oss i kön igen, för man fick bara ta med 3 av idolerna, och vi ville ha med dom andra också :) Sen gick vi och shoppade loss på tax freen . Sen gick vi till hytten och sen ställde vi oss i kön till autograferna . Där stod vi i kö 1 timme men sen kom vi äntligen fram . Då fick vi ett signerat foto med alla Idolerna på . Sen gick vi till hytten och packade alla grejer och sen bar vi upp allt . Då lekte vi lite egna Idoler och satte oss där dom satt . Sen bar det av hemåt . När vi kom av båten gick vi till Donken och åt . Då tappade Carin sin glass och dricka på golvet, och hon fick inte nya :O Så då köpte jag det åt henne (: Sen åkte vi hem . Sen var jag med Erik .

RSS 2.0