Student

image605Hej hej. Idag tar Erik studenten :) Är hemma hos honom nu, men han är på champagne-frukost. Han var så stilig i morse när han åkte, haha. Av det jag kommer ihåg iallafall. Jag var ju inte direkt vaken :P
Åt frukost för inte så länge sen.. Jag har gjort mig iordning klart.. Så nu väntar jag bara på att Eriks mamma ska komma hem fån affären så att jag kan fråga henne om hon vill ha hjälp med något.
Helgen kommer bli en riktig flytt-helg. Imorgon ska jag hjälpa till att städa Jonatans lägenhet, och på söndag flyttar min brorsa, så då ska jag typ hjälpa till att bära.
Nu har jag bara typ 3-4 vanliga skoldagar kvar till sommarlovet. Eller inga dagar är väl vanliga skoladagar längre. Har ju inga böcker att jobba med, lärarna börjar inte på dågot nytt och lektioner blir inställda.
På torsdag ska vi dessutom servera på treornas lunch i min skola. Men vi får 100 kr per person till klasskassan för det. Det blir typ 3000 så det är ju bra.
Nej nu ska jag hitta på något annat, kanske städa Eriks rum om jag orkar :P Det ser förjävligt ut, haha.
Men ha en bra dag allihopa!


2 ½ år idag...

..firar jag med min älskade Erik! Filmen är gammal, men jag tror inte att jag lagt upp den i den här bloggen.
Jag älskar dig <3


Söndag

Helgen har verkligen varit bra. Har hunnit med så mycket! I fredags var jag med Erik. Hann vara ute hos hans mormor till och med.
Igår var jag på middag hos Carro med Lisa och Sarah. Det var trevligt. Vi grillade och kollade på Eurovision. Björn gjorde dessutom min kväll!
I morse väckte vi mamma med frukost på sängen. Lite senare på dagen åkte vi till min momor. Där befann sig släktingar, och en massa fika. Jag borde egentligen gå ut och springa eller något. Får lite dåligt samvete :P
Det var alltså min helg i snabba drag. Hur har eran helg varit?

Lite bilder från i lördags:
image602

image603

image604


Fredag

Hej hej. Sitter just nu hemma hos Erik. Har ätit middag och har suttit och pratat med hans mamma och Robban, trevligt :) Snart ska vi nog bara "chilla" och titta på vänner.
Imorgon har jag fullt upp. Ska till stan med Erik först. Då ska jag köpa morsdag-present till min mamma. Vad vet jag inte.. Sen måste jag hem och baka. Ska baka till min mormors kalas som hon ska ha på söndag, eftersom hon inte orkar baka så mycket nu för tiden. Sen vid 16:30 så ska jag hem till Carro. Där blir det middag med Lisa och Sarah. Och Carro förståss. Ska grilla om det är bra väder, vilket det troligtvis blir. Ska bli jättetrevligt.
Men men. Nu ska jag kolla lite andra bloggar innan vi ska börja titta på vänner.
Ha en supermysig fredag allihopa!

image601
Haha, en jättegammal bild på mig på Eriks dator

Tatueringen

Har funderat på min tatuering nu ett tag.  Provade igår att rita så som jag tror att jag vill ha den. Förut ville jag ju ha en hel mening, men när jag skrev dit den såg det för mycket ut. Det skulle vara om jag hade den på något annat ställe. Men det känns bra att ha den på handleden. Jag kommer säkert få många påståenden om att det stavas amore och inte amor. Men nu är det så att jag vill ha det på latin, och inte på italienska, och då stavas det såhär. Föressten så vill jag inte ha på italienska, för då kommer jag bli påmind hela livet om mitt IG som jag antagligen kommer få. Det får vi se imorgon på provet.
Men vad tycker ni? Ser det bra ut såhär?

image600


Paniiiiik

Fan, jag är så jävla stressad över alla skolarbeten som är kvar. Dansen mest. Jag och Carro har inte gjort ett skit på våran lektion som vi ska på antingen på tisdag eller torsdag. Jag får fan paniiiik. Har suttit och kollat på youtube nu ett tag och kollat olika danser. Har nog hittat en som vi kan köra, men måste kolla med Carro först. Vi ska försöka göra allt idag. Hoppas bara att det funkar. Annars är det kört. Då kommer dom sänka mig till G. Det vill ag inte. Men ärligt talat så skiter jag i matten, jag orkar inte hålla på med den nu. Och den ska vara klar på måndag, och jag kommer inte ens åka upp till skolan innan det. Så shit the same. Kommer ändå bara att få G.
Vet inte hur det blir med italienskan heller.. Orkar verkligen inte plugga.
Det är synd att jag ska g upp så här i slutet, men jag mår inte bra av all stress. Verkligen inte.
Men jag få ta dagarna som dom kommer. Nu är det trots allt bara karaktärsveckan kvar, sen två vanliga skolveckor. Eller egentligen inte. För vi måste lämna in alla böcker till biblioteket på måndag.
Nu ska jag fortsätta att titta på The Hills som bara är för bäst!
Pusss

image599

Dålig uppdatering

Hej hej. Det var ett tag sen jag skrev. Typ en vecka sen. Har inte känt någon motivation till att skriva. Har haft så himla mycket plugg också, så har inte haft tid. Har mycket plugg nu med. Har italienskaprov på fredag.. Det är det sista och avgörande provet. Just nu känns det som att det inte spelar någon roll. Visst, om jag inte klarar det så kommer jag få leva med ett IG, men vad fan gör det? Känns som att det är för sent nu ändå.
Men men. Idag började karaktärsveckan, vilket innebär att vi ska kolla på bio hela veckan. Såg två filmer idag. Den ena var "Billy Elliot". Den filmen är bara såå bra. Men jag missar "Juno" som vi ska se på fredag, för då är ju provet. Det var den filmen jag såg mest fram emot :(
Men men. Om 20 min börjar The Hills som jag har längtat efter heela helgen. Det är bara såå bra!
Ha en fortsatt trevlig dag.

image597
Vääääldigt gammal bild på mig och Erik <3

Tisdag

Hej hej.
Idag är det tisdag, alltså tre dagar kvar till helgen, vilket egentligen känns som en evighet. Men det är bara stå ut.
Har inget nytt att berätta egentligen. Träffade Erik igår. Det var mysigt att äntligen få sova med min älskling <3
Jag måste egentligen plugga nu. Jag har så jävla mycket att göra i skolan så det är inte sant. Men ändå väljer jag att sitta här. Får lite dåligt samvete faktiskt..
Därför ska jag strax gå till mitt rum och sätta igång med pluggandet.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Söndag

Hej hej. Söndag idag då. Fan, söndagar är alltid sega.
Kom hem från Enhörna idag. Var faktiskt inte så kul där..
Idag när vi gick på promenad så berättade mamma att hon vill flytta till en lägenhet. Min första reaktion var "Nej, vi kan ju inte flytta!", men ju mer jag tänkte på det ju mer gillade jag tanken. Och nu är jag jättesugen på att flytta. Mamma föreslog dom där lägenheterna nere vid sydpoolen, och det tycker jag verkar vara jättebra. Nära till stan också. Nu är det bara så att min pappa inte är lika sugen.. Men vi får väl se. Fredrik flyttar ju om mindre än en månad, så han har ju ingen talan. Sen är det ju Daniel också. Han vill verkligen inte flytta säger han. Men vi kan ju inte bara gå efter vad han tycker, eller hur?
Jaja, när jag kom hem så la jag mig och solade i typ 1 ½ timme, sen gick solen bakom trädet, så det försvann. Dessutom så blåste det så mycket också.
Mamma och pappa är inte hemma, så jag får göra egen middag. Undrar vad jag ska göra.. Ska nog kolla det snart.
Kanske skriver mer ikväll, får se om jag har tid och lust.
Ha en bra dag.

image595
Bilden är lite suddig, men det är iallafall på brasan som vi tände igårkväll.

Lördag

God morgon! Eller nu är det inte direkt morgon för mig, eftersom jag vaknade vid 08.30, men ändå. Hade fönstret öppet hela natten och vaknade av fågelkvitter, sen behöver jag ju inte säga något om humlan som surrade typ 5 min som gjorde att jag gick upp. Har legat ute på gräsmattan och solat i typ 1 timme nu, och jag ser redan att jag fått mer färg. Och hör och häpna, jag är inte rödbränd, utan brunbränd! Första gången i världshistorien.
Lite senare idag bär det iväg till min sommarstuga. Ska fixa stugan inför sommaren, plus att kratta en massa löv. Sen är det mitt uppdrag att sätta upp studsmattan. Det ska bli ett nöje, för då får jag hoppa först, haha. Det är så himla kul. Sen senare på kvällen ska vi nog fiska. Det är också kul, för det har jag gjort ända sen jag var liten.

image594
Det här är en bild från förra sommaren. Förlåt att det ser ut som att jag ska spy :P

...

Jag vet varken vad jag ska göra eller säga. Tycka eller tänka. Allt är bara så jobbigt just nu. Förlåt att jag skriver så deprimerade inlägg, men det får ni tyvärr stå ut med.

image593

Maskros

image592
Varför tycker man att maskrosor är så fula egentligen? Det var sånadär blommor som jag brukade sparka på när jag var liten. Dem hade ingen betydelse tyckte jag då. Nu har vi ett hav utav dem utanför våran trädgård och jag kunde inget annat än att beundra dom. Hur hade den stora gräsmattan sett ut om dem inte var där? Alldeles grön och tom. Men jag tycker att dom är fina och var bara tvungen att fota en. Trots allt så heter dom ju faktiskt maskros.

...

Jag vet inte hur mycket mer jag står ut...

New haircut

image591Hej hej. Idag hade vi nationellt prov i matte B. Gick inte så bra kan jag säga. Jag gick efter 1 ½ timme, och vi hade 4 timmar på oss.
Då åkte jag in till rönninge, för dom har typ öppnat en ny frisörsalong där, så det verkade asbilligt. Men det var det inte, och hon hade ingen tid förrän kl. 13, och jag var där 11. Så jag åkte in till stan, klippte mig där och köpte hårfärg. Sitter med färgen i håret nu, ch jag är rädd. Ska färga det ljusare, och jag vet inte om det kommer bli bra. Klippningen vet jag inte heller om jag är helt nöjd med. Väldigt kort och annorlunda emot vad jag har haft ett tag nu. Men det var skönt att bli av med allt slitet hår. För jag valde faktiskt inte att klippa mig så kort, utan jag var tvungen.
Guud, jag har jätteont i magen för att färgen ska bli ful. Om den blir det går jag fan inte till skolan imorgon, så får jag färga om det istället :P
Senare idag ska jag till Donken, ta farväl av min första arbetsplats. Väldigt skönt kan jag säga.
Nej, nu måste jag kolla mig i spegeln och se om det blivit lite ljusare, ha en bra dag!

Alicia Keys - No one


Onsdag

Hej hej.
Är hemma från skolan idag, av en viss anledning.
Kom precis från en timmes promenad i det sköna vädret. Det var skönt att få rensa tankarna lite. Ska nog lägga mig ute och sola ett tag nu. Hoppas att jag får lite färg iallafall.
Imorgon har vi nationellt prov i Matte B i 4 timmar. Jag kommer aldrig sitta i 4 timmar kan jag säga redan nu. Men som tur är så har vi inga lektioner efter, så jag slutar efter det.
Jag vet inte vad jag ska göra på lördag. Jag är ensam hemma, men alla är typ upptagna. Så jag funderar på att antingen följa med familjen ut till sommarstugan, eller ta en trip till Sthlm själv. Kan ju vara skönt det också.
Nej, nu ska jag hämta filten och lägga mig ute på gräsmattan.
Ha en bra dag!

image590

...

image589

Jobb..

image588Okej, jag måste bara få skriva ner mina tankar runt jobbet. Jag ska säga upp mig. Det har jag redan bestämt. Men jag har inte bestämt när.. Ska jag göra det den här veckan innan jag ska jobba i helgen? Eller ska jag jobba den här helgen och iallafall tjäna lite pengar innan jag gör det? Fan. Jag mår verkligen jättedåligt innan jag ska jobba och när jag jobbar, så det är nästan så att jag vill säga upp mig nu. Ringa min chef och bestämma möte. Pinsamt bara att sitta där framför honom och berätta att jag inte trivs, att jag mår dåligt av att jobba hos dem.
Det tråkiga är ju att jag inte kommer har något jobb i sommar. Det vet jag. Det är för sent nu. Men om jag tvättar här hemma kan jag iallafall tjäna lite pengar. Men som Lisa sa idag, det här är faktiskt vårat sista riktiga sommarlov. Så egentligen skulle det vara skönt att inte jobba. Och på sommaren kan man klara sig med lite pengar. Om man inte har något att göra är det ju bara att packa lite matsäck och åka iväg och bada med några kompisar. Men sen fyller jag ju 18 också, och då lär jag ju få lite kosing ;)
Nej, nu ska ni inte behöva sitta och lyssna på mina problem! 
Hur mår ni idag? :)

Måndag

God morgon! Hoppas att ni sovit gott, det har jag. Men det var desto värre att vakna och gå upp. Ser ut att bli en fin dag idag med sol, skönt.
Jaja, snart bär det av till skolan då ett grupparbete ska lämnas in, vilket min grupp inte ens är klara med. Får se hur det går.
Ha en bra dag!
image587

Fest

Var ju på fest igår, så här kommer lite bilder

image582

image583

image584

image585

Det var roligt, men det blev nog en skvätt för mycket för mig. Men jag somnade fort och vaknade upp utan huvudvärk, good.

Fredagens inköp

image580image581

Detta var alltså fredagens inköp. Kunde inte bestämma mig för vilken färg, så jag köpte båda.

Lördag

Hej hej. Nyss hemkommen från Erik. Vi var hos hans pappa igår. Tog en 2 timmar lång promenad med Carro igårkväll, läskigt, men trevligt. Idag ska jag chilla och ikväll är det party at Westerbacks residence. Ha en bra lördag!
image576

Lollipop

image575
My boy Lollipop
You make my heart go giddy-up
You are as sweet as candy
you're my sugar dandy

Dagen i bilder

Det blir många inlägg på raken. Men det får ni stå ut med. Här kommer lite bilder från idag!

image571
Tagen på bar gärning ;)
image572
Satt i kungsan med Carro och åt youghurtglass idag!
image573
Hade på mig mina gråa tygskor som har blivit lite smått slitna..
image574
Carolina åt vanilj.

Onsdagens outfit

Lite seg är jag på att uppdatera, jag vet. Men här kommer iallafall onsdagens outfit. Jag hade bestämt mig för att ha shorts, även om det var kallt ute.


image570
Tights - Gina Tricot
Shorts - H&M
Linne - H&M
Cardigan - H&M

RSS 2.0