Stockholm

Nu har jag precis kommit hem från Stockholm. Hittade en kofta som är vinröd, ett svart midjeskärp och en mascara, för det otroliga priset 330 kr! Lägger in bilder på dom sen :)
Snart ska jag äta middag. Sen ska jag baka en kladdkaka som jag ska ha med till Carolina ikväll. Mums. Ska bli trevligt.

Nu ska jag göra något annat. Ha det bra readers.

image241

Fredag morgon

Hoppas den här dagen blir bättre än gårdagen. Har språk nu på morgonen, och tvingas att ha Italienska.. Tror faktiskt inte att vi kommer få byta språk. Det är riktigt dåligt att vi inte får ha tyska bara för att det inte passar in i vårat schema. Är det det som ska styra? Det var ju faktiskt jag som fick välja, inte att dom väljer av det jag valt. Jaja, nu har jag klagat så mycket både igår och idag, så nu ska jag försöka vara lite positiv! Efter skolan ska jag på en tripp till Stockholm med Carolina. Sen ikväll bär det av hem till henne med Marianne för att ha filmkväll. Sen om jag hinner så ska jag träffa Erik efteråt. Får se hur länge jag är där.

Nu ska jag sakta börja dra mig mot bussen.

image241

Ny design

Nu har jag designat om bloggen lite (alldeles själv, så är lite stolt), så nu känns det lite roligare att blogga igen :)

Dagen i sig har varit rätt dålig. Det måste nästan vara min otursdag idag. Bussen var försenad i morse, så jag kom för sent till Carolina. När vi kom ner på stan så var bussen helt full och körde utan oss, så vi gick och klagade på att det var tredje dagen i rad vi kommit försent pågrund av det. Så dom skulle ringa till Swebus för att sätta in extrabussar vid den tiden. Vi väntade på nästa buss, och lyckligtvis så svängde den in till torekällberget även fast den inte skulle det. Sen hade vi dans. Och det var.. intressant. Inte den sorts dans jag är van vid direkt.
Sen skulle jag flytta ut från Mariannes skåp, eftersom jag skaffat ett nytt lås (har inte skrivit om det som hänt, men någon hade i tisdags knippsat upp mitt lås och tagit det, men alla saker i mitt skåp var kvar), så jag skulle nu flytta in i mitt gamla skåp. Men självklart går ju inte det, för nu är det någon som har tagit mitt skåp och satt ett lås på det. Så jag fick prata med han som har hand om skåpen. Han kollade att det verkligen var mitt skåp, och det var det, och sen sa han att jag skulle sätta en lapp på skåpet där det stod att personen måste ta bort låset idag, annars skulle vi knippsa upp det. På lunchen när jag kom till skåpet hade någon flyttat lappen till ett annat skåp, så då gick jag till vaktmästaren som skulle knippsa upp det. Men han tyckte vi skulle vänta ett tag till. Men lyckligtvis när jag kom tillbaka så var skåpet öppnat och tomt.
Efter skolan så skulle jag och Marianne kolla om vi fick byta språk, men på lappen stod det "beviljas ej", och det förstörde totalt min dag. Kul, nu kommer vi ha Italienska, ett språk som jag inte ens kan, steg 2 till och med. Om Gunilla hade jobbat kvar hade det varit helt okej, för då skulle vi fått sluta tidigare varje dag.

Inte nog med det.. När jag kommer hem så får jag höra att farmor blivit inlagd på sjukhus.. Hon har två fläckar på lungorna, och en tumör där också.. Det gjorde verkligen inte min dag bättre. Om hon dör.. då dör jag!



image241

Det är så förjävligt

Jag vet att jag inte skulle blogga.. Men nu när jag såg denhär filmen så kände jag att jag bara måste visa den.. Gråter nästan när jag tittar på den..



Och hon är ännu inte funnen..


Madeleines egen hemsida

...

Ska sluta skriva blogg ett tag.. Det är ändå ingen som läser eller kommenterar . Men om ni nu vill veta ngt om mig så kan ni ju kolla min bilddagbok .

Villhavillhavillha!!!

Har kollat lite på Gina Tricots hemsida, och jag har hittat så mkt som jag vill ha ! Vilken tur att studiebidraget kommer snart (: Och så har jag ju tjänat pengar genom att dela ut reklamlappar åt Eriks mamma och baka kladdkakor till min pappas jobb ;D Så nu du Erik, nu ska vi till Sthlm och shoppa ;D

VILL HA:

     
   



God kväll gott folk

image241

Sista dagen i frihet..

Imorgon börjar skolan.. Iförsig så är det bara upprop, tror jag.. Men det är ändå jobbigt, varför kunde vi inte börja på måndag då istället ? Men men . Nu är man ju inte minst längre :P Kommer kännas konstigt att kalla sig Spme2 nu . Men men . Fick Glamour idag där det var en annons om en hemsida med ganska fina kläder (såg det ut som) . Men det visade sig att ingen utav klädesplaggen i annonsen fanns där . Det enda som jag hittade var dom här shortsen med hängslen .

image230


Dom var ganska snygga, men resten var inget att ha . Dessutom såg alla modeller ut som horor .

Detta var allt för mig just nu ;)


image231

Clothes

Nu har jag inte haft så mkt att göra, så har kollat på kläder lite överallt . Detta är då vad jag kommit fram till att jag vill ha .



   




Detta var allt för mig just nu .



image229



Utrensning i smyckesskåpet

Rensade ut mitt smyckesskåp idag, och hittade smycken som jag inte vill/kan ha . Hittade också lite annat som bara ligger och skräpar .

Så detta inlägg får läggas under kategorin "Säljes" . Sakerna på bilderna här under då får ni bjuda på . Priset spelar egentligen ingen roll, jag vill bara bli av med dom :P

 Örhängen, köpta på JC, nästan aldrig använda
 Örhängen, köpta på Deluxa, nästan aldrig använda
 Örhängen, köpta på Deluxa, nästan aldrig använda
 3 olika diadem, det prickiga och det med dödskallar på är köpta på Deluxa, det andra på Glitter
 Ask med 4 olika örhängen, 3 av dem aldrig använda
 Örhängen från Pilgrim, aldrig använda
  Halsband från Pilgrim, aldrig använt
  Plånbok, vet ej vart den är köpt .
 Armband, köpt i England förra året, aldrig använt
  Halsband, second hand .
  Halsband, köpt i England förra året, aldrig använt
 Michael Jackson LP, köpt på loppis


Om ni är sugna på något av detta så kan ni ju skriva en kommentar ;)




image224




Helgen

Jahapp . Nu var man hemma från Erik . Har faktiskt inte sovit i min säng sen jag åkte till Spanien, även fast jag kom hem i onsdags :P Jaja . Vad har hänt under den senaste tiden ?

Jag och Erik hjälpte Eriks mamma att dela ut reklamlappar både i fredags och igår . I fredags gick vi i Pershagen, och d hade vi Tindra med oss, så det gick lite segt :P Hon blev jättetrött efter ett tag också, för det var så varmt, så hon och jag fick stanna lite då och då och vila, medan Erik sprang runt och delade ut :P Men sen när vi kom ner till vattnet så fick hon iaf i sig lite vatten :) Och jag var smart att ha på min nya skor, så jag fick skavsår :(

Igår delade vi ut här i Östertälje, delade faktiskt  ut alla lappar vi hade med oss, och det tog typ 1 timme . Och det var världens sötaste gubbe som bodde i ett hus där vi delade . Han stod på garageuppfarten och sträckte ut handen när jag kom för att ta lappen . Och då sa han "Tack" jättegulligt, då sa jag varsågod med mitt störta leende ;P Sen sa han hej då jättegulligt också :D Åååh, en sån pensionär vill jag också bli, fast tant dårå, inte gubbe :P När vi delat ut allt så gick vi hem till mig . Jag duschade och klädde på mig och sådära, sen åkte vi hem till Erik för kräftis ;P När vi kom dit så fick jag vika servetter till hela bunten, och erik hjälpte till med hälften av vikningen, så gjorde jag klart det sista . Men det gick ganska snabbt . Sen sminkade jag mig och plattade håret (eftersom Erik tycker att det är tråkigt att vänta om jag gör det hemma) . Sen kom det massa människor . Och jag och Erik spelade Chicago som jag har lärt mig ;P Sen blev det food så småning om . Det var gott med kräftor (: Efter maten gick vi för att köpa godis, och tog Tindra med oss, eftersom det blev ett väldigt tjaffs om vem som skulle ta ut henne, så då kom jag på den smarta idén att vi kunde ta med henne när vi skulle handla . När vi kom hem skulle jag och Erik spela badminton, men det blev inte så lång tid eftersom jag fick ont i guvudet . Så vi spelade Pictunary med Elin, Linda och Maria istället . Och vi vann med ganska små marginaler, trots Eriks fina tjur och bäver ;)
Sen kollade vi på "Linas kvällsbok" . Den var inte så bra, mest pinsam tycker jag . Efter det tittad evi på typhalva simpsonsfilmen, men var inte på bästa humöret för den, så den var inte så rolig, men får väl kolla klart på den snart .

 image200   



Om några timmar, typ 2 kanske, ska jag träffa Carin (: Hon ska ju tillbaka till Växjö snart igen, och då kommer jag nog inte träffa henne på ett tag :(





image206


Inköp i Spanien

Nu ska jag då, när jag äntligen orkar, lägga ut bilderna på mina inköp från Spanien .

 Halterneck-klänning, 15 euro
 Röd t-shirt, 3 euro
 Ankel-smycke, 3,50 euro
 Döskalle-sjal, 2 euro
 Plånbok med körsbär, 5 euro
 Halsband, med min (och Eriks ;P) initial, 2 euro
 Armband till Eriks mamma
 Halsband till Erik
 Röd-svart-rutiga skor, 4 euro
  Röd tröja med knäppning, 2,95 euro
  T-shirt med otydlig text, 6,95 euro
  Långt svart linne med körsbär, 4,95 euro
 Vitt halsband av snäckor till Erik
 Ringen med datumet 2005-07-19 inskrivet på insidan, datumet då jag och Erik blev tillsammans, 4 euro

Det här var allt för mig, ska ta en snabbdusch nu, sen ska jag iväg till Erik för kvällsmys <3


Ellinor

Hello Sweden

Orkar inte berätta om mina två veckor i Spanien . Men kommer snart lägga upp bilder där ifrån på min bilddagbok . Och så kommer jag lägga upp bilder på mina inköp här på bloggen :)

Kan berätta om hemresan igår iaf.

Vaknade 06:15, städade, gjorde mig iordning och packade det sista . Vid 07:30 åkte vi iväg till flygplatsen i Alicante . Allt gick smidigt enda fram till gaten . Dom bytte gate flera ggr så vi fick flytta oss flera gånger .
10 min efter att planet lyft så ropar en flygvärd (en flygvärdinnekille alltså) i högtalarna att dom söker en läkafre eller en sjuksköterska, och att ngn fort skulle kontakta personalen . Och min mamma, som nu varit sjuksköterska och ännu jobbar på sjukhus, tryckte på knappen ovanför oss, och personalen kom dit . Hon fick följa med dom längst bak i planet där det fanns en man som hade ont i hjärtat . Efter en timme ungefär så meddelade personalen att vi skulle landa i Barcelona så att mannen kunde komma till sjukhus (min mammas beslut ;P) Där blev vi fast i typ 2 timmar, sen åkte vi igen . Landade typ 18.05, 2 ½ timme för sent .

När jag kom hem var farmor och farfar hemma hos oss . Vi åt lite grann, sen gjorde jag iordning mig för att åka till Erik :) Han kom och hämtade mig strax efter nio . Och det var så skönt att få träffa honom igen . Hade bara möjlighet att ringa honom 2 ggr på 2 veckor eftersom min mobil är cp . Men men . Vi skulle egentligen hyra film men sket i det eftersom det regnade . Så kvällen spenderades med min älskling <3

La España

Hej hopp . Nu ar jag i Spanien pa ett internetcafè ;D Det ar valdigt varmt har, och det ska faktiskt bli skont att komma hem till lite svalare Sverige pa onsdag :P Jaa, jag har mest legat pa stranden om dagarna, sa jag har iaf fatt lite farg :) Sen har jag shoppat en del ocksa.. Lite klader och en planbok :P Finns val inte mer att skriva for tillfallet, forutom att det var en fikus pa stranden idag som solade i stringkalsonger . Och sa saknar jag Erik massor <3 Och jag har kopt en present till honom ;D

Ha det bra allesammans !

Ellinor

RSS 2.0