tjejsajten.se

Efter mycket tänkade hit och dit så har jag bestämt mig för att testa bloggen på tjejsajten.se. Den verkar mycket roligare än den här bloggen. Men om jag nu skulle tröttna så flyttar jag tillbaka hit :)

Så min nuvarande blogg är alltså http://thisismylife.tjejsajten.se/

Julafton

Jaa, snart är julafton över.. Min dag har sett ut såhär:
Vaknade först klockan 3, sen 7, då jag gick upp. Fattar inte varför jag egentligen vaknar så tidigt på julafton.
När ja vaknat öppnade jag julklappen jag fått av Eriks mamma och Robban :)
Satt och tittade på tv ett tag sen. Lite senare öppnade jag en julklapp jag fått av min lillebror. Fick ett par örhängen, jättefina :)
Kl. 10.00 var vi på plats hos mormor. Fikade och öppnadepaket m.m. Fick pengar, en kökssax och en brödrost. Jaa, en brödrost. Jag håller på att samla på mig saker tills när jag flyttar hemifrån så att jag är berädd när det nu blir :)
Efter mormor gick vi till morfars och min farbrors grav, tände ljus, och sen gick jag en sväng till Rebecka :)
Mormor bestämde sig för första gången att följa med hem till oss.
När vi kom hem åt vi, kollade på Kalle, och sen på Kan du vissla Johanna?
Lite senare började paketöppningen :)

Detta är allt som jag fick idag:

          

Sådär ja. Blandade bilder från min dag kommer antingen senare eller imorgon! Nu ska jag spela Buzz med Daniel som han fick i julklapp ;)

GOD JUL!

image490

Julpyntning

Idag har vi julpyntat hela huset. Har en lite plastgran i mitt rum som jag pyntat och lagt paket under. Skitmysigt :) 
I helgen har jag varit med Erik. Det var jättemysigt!

Jaa, julafton imorgon då. Åker som vanligt till mormor på morgonen. Hoppas Rebecka orkar ta sig dit :) Saknar dig ju :(
Åker hem vid 12-13 då farmor och farfar kommer hem till oss. Blir jullunch, Kalle Anka och julklappsöppning.

Känns som att jag inte har någon julkänsla alls.. Även fast jag älskar julen såå mycket. Jag försöker till och med tvinga mig själv att känna julkänsla. Men som mamma sa, det växer bort med tiden. Jag vill inte. Jag vill vara barn igen. Jag vill känna den där spänningen när man väntar på tomten. Men vi har slutat med tomte nu. Daniel är för stor nu. Jag frågade till och med mamma om vi inte kan adoptera ett litet barn så att vi ha tomte igen. På skoj då alltså :P

Mamma har plockat bort våran bärbara dator för ett tag, så kommer tyvärr inte kuna lägga upp några bilder på ett tag, eftersom det inte funkar på min dator. Kanske funkar på den andra Macen.. Får se.

Men ni får ha en riktigt god jul allihopa!



Julklapp

Nu är klänningen min! Tack älskling!

Avslutning

Japp, idag är det avslutning. Gick upp 1 timme tidigare än vad jag brukar göra, eftersom jag lockade håret. Det blev väl sådär, men försent att ändra det nu.
Ska vara  i skolan 09.00. Klockan 10.00 ska vi vara i aulan, sen slutar vi.
Efter skolan kommer Erik och hämtar mig, då ska vi hem och hämta min lillebror och sen åka och julhandla på stan.

Nu ska jag strax dra mig till bussen.

Snart är jag ledig!!!

image476

...

Jag hatar det här.. HATAR!

Hatar..

Idag var sängen för skön. Tryckte på znoose 4 gånger innan jag lyckades ta mig upp. Hatar sånna här dagar!

Svenskaprov

Hej hej.
I morse hade jag svenskaprov. Jag kunde ingenting, vilket jag fick bevis på senare idag. Påväg hem träffade jag på min svenskalärare som frågade om jag egentligen skulle ha gjort provet idag. Det gick alltså inte så bra med andra ord. Så jag får en andra chans till på tosdag att göra det. 
Först blev jag skitsur. Jag har en del grejer jag måste göra nu innan jul, och jag blev mer stressad. Men nu är det lungt. Har pluggat lite nu och allt känns helt okej. 

Hoppas ni får en trevlig tisdagskväll. Själv ska jag fortsätta att titta på Ugly Betty :)

Julgrupp

Denna lilla kreation lyckades jag få ihop idag. Var ju som sagt på Plantagen igår, då jag köpte allting. Och resultatet blev som sagt såhär!

image477

image478

Så vad tycker ni? Fin för att vara första gången?

image476

Helgen

Förlåt för mitt ganska tjuriga inlägg tidigare idag. Mådde inte så bra då. Men nu är allt mycket bättre :)
Kom på att jag inte berättat om vad jag gjorde i helgen. Så det kommer nu :)

Fredag: Erik hämtade mig i skolan. Senare åkte vi till hans mormor. Började med att vi bakade pepparkakor, som blev jättebra ;)
Lite senare hämatde vi Elin och Kajsa vid Trosa hamn. När vi kom tillbaka så åt vi god kyckling. Sen kollade vi lite på tv och sådär innan jag och Erik började rulla kokosbollar. Sen kollade vi på tv igen innan vi gick och la oss.

Lördag: Vaknade ganska tidigt. Efter frokusten bakade vi lussebullar. Eriks två första blev jättefeta och fula, haha. Efter det hann vi inte så mycket mer. Åkte hem. Sen åkte vi mot Täby. Åkte fel först och råkade åka till Vällingby, men vi åkte tillbaka och kom på rätt spår igen. När vi kom dit hade vi lite problem med parkeringen och så, men det löste sig tillslut. Var där i några timmar innan vi åkte hem igen. Slog in lite julklappar då.
Senare åkte vi och hämtade Martin och Malin. Åkte och hyrde film (Black Christmas och Jakten på lycka). Sen åkte vi till ICA och handlade, innan vi åkte hem till Martin och kollade på filmerna.

Söndag: Var hos Erik ett tag innan han skjutsade hem mig. Jag pluggade lite, vilket gick käpprätt åt helvete. Kommer typ få IG på svenskaprovet. Senare åkte jag med mamma och pappa till plantagen för att köpa blommor och julgran. Hittade ingen fin julgran, men massa blommor. Åkte hem igen, pratade lite med Carolina. Och nu har jag precis ätit :)

Här kommer lite bilder från helgen:

         

image476

The dress to die for

image462

image463

Den här klänningen provade jag i fredags. Sååå snygg. Vill verkligen ha den till nyår, men tyvärr är jag ganska pank just nu.. Erik, nu vet du vad jag vill ha i juklapp ;)

Hittade även dessa klädesplagg som jag vill ha:
 
(Klänningen och jeansen)

image457

...

Jag måste plugga.. Orkar inte det. Orkar ingenting. Fan. Kan det inte bara vara lov nu..?

Lucia

Blev inget vidare luciafirande idag för mig faktiskt. Låg hemma och var sjuk, så jag fick tyvärr inte se luciaframträdandet på skolan. Så jag fick helt enkelt nöja mig med tv4. Tände även lite ljus, så lite mys var det iallafall. När jag kollade på vädret så sa dom att det skulle bli kallare nu fram till jul, vilket gjorde att jag tvunget hoppade ur sängen och kollade om det kommit någon snö. Det hade det inte, men såg ut som det på taken, men det var tyvärr bara frost..

   

image457

Sick sick sick...

Ja, jag är sjuk igen. Från början smittade Erik mig, sen smittade jag honom, och sen han mig igen. Hoppas det inte går runt så hela tiden. Skulle vara lite jobbigt ;D Såå, jag blir hemma imorgon och vilar. Och pluggar..
Måste iallfall gå till skolan på fredag, eftersom vi har naturprov. Men jag skippar nog Italienskan. 
På fredag åker jag och Erik hem till hans mormor för julbak bland annat. Men måste hem tidigt på lördag morgon, eftersom vi ska till Täby centrum och julhandla :) Hoppas bara att jag blir frisk då.. 

Jag längtar verkligen till julen nu. Det är bara 5 skoldagar kvar för mig nu tills julavslutningen. 

Nu ska jag snart gå ner till andra datorn och plugga lite, om det går vill säga.

God natt, när ni nu ska sova :)

Sjuk?

Mådde riktigt dåligt när jag vaknade. Mår dåligt forfarande. Jag kanske inte går hela dagen i skolan idag. Måste iallafall gå nu på första, eftersom vi ska göra en viktig uppgift. Sen har jag långt hål, oh då ska Erik hämta mig i skolan, och så ska vi hem till honom.

Nu måste jag packa mina grejer. Ha en bra onsdag!

Idag

Snabb uppdatering om dagen:
Tog egen sovmorgon, hoppade över svenskan vilket betyder att jag inte började förrän 12.20. Då var det matte. Efter det klassråd som gick relativt snabbt. Sen dans. Vi skulle börja redovisa våra danskombinationer, men inte jag, eftersom Carro och Marre är borta. Så vi ska göra nästa vecka. När dansen var slut pratade jag med Lena och Jaana, eftersom jag inte haft mitt samtal.
När jag satt på bussen hem fick jag sms av min älskling som frågade om vi kunde träffas. Skulle egentligen plugga Italienska, men jag sket i det, för jag bryr mig inte om jag får IG. Så han var här tills vänner tog slut. Då blev jag ensam :( Försökte plugga lite, men hade ingen ork.. Så jag tittade lite på tv istället.

Nu ska jag fokusera vidare på Desperate Housewives. God kväll!

Söndag

Är lite seg med att lägga in bilder på datorn, så här kommer min söndag i bilder.

       

Jag får väl ta och skriva min söndag med ord också, så att ni förstår :P På första bilden har ni då förmiddagens outfit (skämt åsido). Nej, men jag har faktiskt sytt och designat förklädet själv när jag gick i sexan :D Jag bakade alltså lussebullar med min mamma. Hon blev jätteöverraskad att mina lussebullar blev så fluffiga och fina. Hon påpekade det flera gånger, och jag blev själv överraskad. Visste inte att jag var så bra på att göra lussebullar ;D När vi bakat klart var jag ganska trött, så jag tog min veckorevyn, tände massa ljus och badade skumbad somtidigt som jag lyssnade på julsånger. I love julsånger alltså.
Strax efter att jag badat klart kom Erik över. Tittade lite på tv och så, sen hjälpte han mig att baka kokosbollar och hallongrottor till jul :) Jag gjorde hallongrottorna, och dom blev helt missbildade, så jag måste göra om dom någon annan dag. Men Eriks kokosbollsmet blev jättebra, så den rullade vi tillsammans <3 ;D Lite senare åkte vi till Östertälje pizzeria och åt kebab. Min älskling skämmer bort mig, det får han sluta med :P

Det var allt för mig idag. Ha en fortsatt trevlig dag!

image457

Back to school

Har media nu. Hade samhälle innan. Var sjukt trött både på bussen hit och på lektionen. Skulle lätt kunna somnat. Det rinner ur ögonen också, kanske håller på att bli förskyld?
Har lunch efter det här. Kanske går hem.. Mår inte bra.. Inte bra alls. Har en massa plugg den här och nästa vecka, så jag kommer inte få en lugn stund. Det gör mig lite deprimerad.. Och om jag går hem tidigare så får jag mer tid att plugga på hemma, vilket är bra. Får se efter det här hur jag gör.

Det här blev ett ganska deprimerande inlägg, men just nu känner jag så, så det får ni stå ut med tyvärr.

Ha en bra dag!

image443

Photoshop

Hej hej. Är ju som sagt hemma ikväll. Hade inte så mycket att göra, så jag knäppte några bilder som jag sen gjorde i photoshop. Gjorde om dom här tre bilderna:

image446

image447

image448

Motivet i spegeln är alltså inte detsamma som framför :) Fast blev lite missnöjd med att håret kom med på bild nummer tre i det högra nedersta hörnet av spegeln. Men eftersom jag bara har PS på engelska så orkar jag inte lista ut hur jag får bort det så att det blir bra, så det får se ut så. Men det märker man ju typ inte ändå.

Säg gärna vad ni tycker :)

image443

Mmmbop


Den här låten gör mig bara såå glad!



image443

Helg

Ja, nu är det helg igen.

Gårdagen spenderades med min älskling. Han kom och hämtade mig i skolan, så söt som han är :) Åkte sedan till moraberg och sen Weda för att hämta hans körkort.
På kvällen lagade vi tacos och sen tittade vi på Idol. Det var rätt att Marie vann. Vinnarlåten passade henne bättre.

Åkte hem från Erik i morse och började storstäda mitt rum. Jag dammsög, dammtorkade allting och moppade golvet. Det är inte klart än så jag för göra klart det imorgon. Imorgon ska jag också baka. Bl.a. lussebullar.

Ikväll blir det en hemmakväll. Ville träffa Erik, men han ska ut ikväll. Jag saknar honom :(

Föressten så tog jag en klockren bild på Eriks katt Linus i morse :D
image444

Men han är inte så läskig, utan såhär söt!
image445

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!

image443

Onsdag

Alltid jobbigt med onsdagar. Mitt i veckan och dom jobbigaste lektionerna. Men fick iallfall lite extra sömn idag, eftersom Erik sov här och körde oss till skolan idag (:
Var nere på stan idag på vårat hål. Åt på Nancy's och sen köpte jag en julklapp till min farmor och farfar. Nu är det bara två julklappar kvar! Plus kanske en till.. Men det kanske inte direkt är någon julklapp.

Jaja. Ska till Erik efter middagen. Han kommer och hämtar mig, och sen ska han skjutsa hem mig :) Han är så sööt.  
Grey's Anatomy är ju slut nu, så idag vill jag kolla på Leilas Jul på tv4+. Det rekomenderas starkt till ni som tycker om bakning, och speciellt julbakning :) Ska själv julbaka åt mamma i helgen, så vi får väl se om jag kanske får några tips. 

Ha en trevlig kväll!

Körkort

MIN ÄLSKLING HAR FÅTT KÖRKORT!

Pepparkaksbak

Bakade som sagt pepparkakor igår, med min kära lillebror. Jag skrev hans namn på en liten gris, och som hämd så skrev han mitt namn på en stor gris. Här kommer lite bilder :)



    

Detta var allt förmig just nu. Nu ska jag ta fram engelskaboken och börja plugga lite. God kväll!

image443

1a advent

Japp. Nu har jag adventstädat mitt rum. Jag är såå duktig. Skulle egentligen baka pepparkakor nu, men mamma håller på med maten så då blir bakandet efter middagen :)

Såhär fint blev mitt rum efter min städning!

   


Mamma hade gjort fint i vardagsrummet också :)



Jaja, lite om helgen nu då.

Fredag
Efter skolan kom Erik hem till mig. Gjorde inte så mycket. Gick till Lindboms och köpte godis, och kollade sen på Idol. Kollade också på Hipp hipp säsong 1 efter det :P

Lördag
Gick upp ganska tidigt. Åkte till Stockholm med Erik, Martin, Malin och Jonas. På centralen mötte vi upp My. Gick runt ett ganska bra tag i Stockholm. Men köpte ingenting förutom en mascara.. Men men. Ska upp till Sthlm med Carro efter skolan imorgon, kanske hittar några julklappar då.. Åkte hem till Eriks mamma efter det. Vi var ensamma med Tindra. Så när Erik duschade så lekte jag lite med henne, men hon var ganska trött, så det var bara jag som var pigg och ville leka, haha.
Lite senare kom Martin förbi i kanske 15 min. Spelade lite kort, sen hämtade vi Malin. Åkte sedan till Heron för att äta, gå på bio och bowla. Såg skräckfilmen 1408. Den var riktigt läskig tycker jag. Ryckte till flera gånger, haha. Blev ingen bowling efter bion, så vi åkte hem. Väl hemma skulle vi sova. Jag somnade inte förrän vid 04:00 någon gång. Har urinvägsinfektion, och det gör ont.. Plus att jag är förkyld. Ingen rolig kombination.

Söndag
Vaknade bredvid Erik vid 11, ganska sent för att vara mig. Gick upp efter ett tag. Åt frukost/lunch och sådär. Åkte sen hem och började röja i mitt rum. Tog ett tag, men blev ju bra sen :)

Ha en fortsatt trevlig söndag gott folk!

image429


RSS 2.0