Helgen

Hej hej. Blir ett ganska kort inlägg.

Var i skolan idag. Kommer definitivt få IG på italienskaprovet. Men det gör inget. IG är också ett betyg.
Idag ska Erik sova här :) För imorgon ska vi åka till Stockholm och julhandla med några stycken :) Ska bli trevligt. Efter det ska vi hem till hans mamma och sova där :)
På söndag är det 1:a advent, och då ska jag baka pepparkakor! Kommer verkligen i julstämmning då :) Älskar julen.

Detta är då mina helgplaner. Vad ska ni hitta på för något?



Msn-nörd

Ellinor | http://ellinorolofson.blogg.se säger: (19.14.06)
Hej danne den proffsige
Danne den proffsige(M) säger: (19.14.24)
hej
Ellinor | http://ellinorolofson.blogg.se säger: (19.14.32)
Hur är läget?
Danne den proffsige(M) säger: (19.15.05)
hej då

Min lillebror är alltid lika revlig på msn ;D

Grey's

Tittar på sista avsnittet av Grey's Anatomy nu. Sen kommer Fråga Olle, det är kul :P 
Tittade på in statistik över hur många besökare jag har varjde dag. I genomsnitt den här veckan så är det ungefär 24 stycken. Who are you people? Jag får inga kommentarer, men ändå är det så många. 
Jaja, även fast jag ber er kommentera så att jag vet vilka som läser så kommer ni väl inte göra det. Det funkade ju inte sist jag sa det så :)
Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. God natt!


Temadag

image431Fick veta igår att vi skulle börja 08:30. När vi kommer till skolan får vi ett schema, där det står att vi börjar 9:00. Död åt min skola. Vet dom inte hur mycket en halvtimmes mer sovande betyder för en student?
Jaja. Ska iallafall börja med något som heter "Slava 2". Ska vi slava för läraren då eller?
Efter det har vi drama. Jag spelar inte teater så jag vill inte vara med.
Sen ska vi göra något som vi inte vet vad det är, eftersom det inte står vad vi ska göra.
Senare har vi något som heter "Vem är du?"
Och sedan avslutar vi med Yoga. Kul att jag har mina tightaste jeans på¨mig idag då. Kommer typ inte vara med.

Ni som undrar. Den här bilden gjorde jag någon gång ettan. När jag kollar på den nu så ångrar jag lita att jag inte tog lit ljusare färger. Skulle blivit lite finare då. Men men.

Nu ska vi väl snart börja dra oss. Ha det bra!



image429




 


The dentist

image430Var hos tandläkaren idag. För alla som inte vet så har jag haft tandställning, och tog bort den för lite mer än 1 år sen. Har nu en plastskena som ska hålla tänderna på plats som jag ska ha under natten. Nu är det så att jag glömde bort den ett tag, och när jag kom på att jag inte använt den på några månader så skulle jag sätta dit den igen. Men den passade inte.
Så jag sa det till tandläkaren, men hon tryckte minsann upp den i käften på mig och sa att jag nu skulle använda den så mycket som möjligt, även i skolan. Pfft. Som att det kommer hända. Sen fick jag reda på att jag måste använda den 4 år till. Omen gud vad roligt. Så jag ska trappa ner på användandet när jag är 21. Jag längtar verkligen tills dess. Kan knappt sova med den på.
Nu ska jag göra något annat, titta på tv kanske? :P

Ha en bra kväll allesammans!


image429

2 år

2 hela år idag. Och Erik har klarat teoriprovet. Plus att jag äntligen redovisade mitt samhällsarbete idag. Kan det bli bättre?

  
Jag tror det är dom första bilderna vi tog med varandra :)

Hipp hipp hurra

Igår firade jag och Erik 2 år (fast egentligen är det inte förrän imorgon)
Vi åkte ner på stan för att äta middag på Barolo. Det var massa folk där, man var tvungen att nästan skrika för att höra varandra, och så fick vi sitta precis vid garderoben, vilket innebar att folk med stora jackor gick förbi hela tiden. Så det blev inte riktigt som det var tänkt.
Det gick ganska snabbt att äta, så när vi var klara var det 1 ½ timme kvar tills bion började. Och vi hade redan köpt biljetterna. Så vi åkte till brunnsängscentrum och köpte godis. Sen var det ändå 30 minuter tills bussen gick tillbaka till stan. Så vi hann hem till Erik ett tag. Fick lite dåligt samvete då, eftersom jag ringt pappa innan vi åt och sagt att jag glömt mina glasögon hos Erik, så han tog ett par andra glasögon hemifrån och körde dom till mig. Men det var iallafall snällt gjort av honom :) Efter 10 minuter hemma hos Erik så åkte vi till stan igen. Kollade på Saw IV. Sååå jävla äcklig. Jag mådde illa under hela filmen,så fick knappt i mig något av det godiset jag köpt. Haha. Sen när vi kom hem efter bion så låg vi bara och myste :)

image425
Tack för igårkväll älskling <3

image416

Fredag hela veckan

Ja, det skulle man ju kunna önska att det var. Men men.
Nu är jag hos Erik. Vi sov en stund för ett tag sen. Jag var såå jävla trött, och när jag somnade så hänkade Erik på ;) Sen vaknade jag före honom, så jag satte mig vid datorn, haha.
Nu är det Idol, men jag orkar inte kolla. Känns inte lönt. Hejade på Mattias, men han har ju åkt så..
Men men. Vi har hyrt två filmer, Beck - Det tysta skriket och någon Amerikansk skräck som heter Hostel.

Nu ska jag lägga mig bredvid min älskling <3

image416

Promenad

Hej hej. Kom precis hem från en promenad med Andrea :) Det var riktigt skönt, plus att allt känns så mycket bättre nu. Tack ännu en gång! :D

Imorgon är det fredag, det betyder ledighet. Efter skolan ska jag till Erik. Ska sova där och på lördag ska vi äta middag och gå på bio :) 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, så detta får bli slutet (haha, låter typ dramatiskt)

Ciao

Äntligen hemma..

Skoladagen var ganska jobbig ändå.. Men skönt att komma hem sen. Fick reda på Italienskan att alla i våran grupp ligger på IG, eftersom vi fortfarande håller på med steg 1 när vi ska jobba med steg 2. Men vadå? Är det vårat fel att vi hade en skitdålig lärare förra året? Det är ju liksom inte vårat fel att vi inte kan det vi ska kunna. 
Jaja, hon sa att vi iaf kommer kunna höja oss till sommaren. Skönt att inte ha något språk nästa år. 
Ikväll kommer Bonde söker fru och Gre's Anatomy. Det ser jag fram emot :)
Imorgon är det torsdag, vilket innebär en ganska jobbig dag i skolan. Börjar med nutida dans på morgonen. Yey..
Efter skolan någon gång så ska jag på promenad med Andrea :) Om hon fortfarande vill, vilket jag iaf hoppas :)

På måndag firar jag och Erik 2 år tillsammans, men vi ska fira det hela på lördag med restaurang och bio. Det ska bli mysigt. 

Byebye

Nancy's

Hej hej. Sitter i skolan nu. Har snart naturkunskap.
I morse när jag skulle gå upp var jag typ död. Ställde till och med klockan på snooze, idag igen. Inte likt mig alltså. Tog mig varjefall till skolan och trängdes i bussen upp, som vanligt. Hade engelska, gick ganska snabbt. Sen hade vi hål, och då blev det lunch på Nancy's. Efter det givk vi runt lite. Köpte lite grejer på H&M, bland annat ett vitt vanligt linne.

Har haft gympa också, men orkade inte vara med, så jag låtsades ha glömt kläder typ.. Varför håller jag på såhär? Jag får fan skärpa mig. Har som sagt NK snart och efter det Italienska. Tänkte inte gå först, men nu har jag bestämt mig för att jag måste. Annars riskerar jag ett IG, och det är ganska onödigt.

Nu ska jag göra något annat roligt. Ha en bra dag!

image416

Skolan

Sitter i skolan nu. Har snart dans och jag pallar verkligen inte. Speciellt inte när det är slutet på skoldagen. Men måste vara med den här veckan, för nästa kan jag inte, för då ska jag till tandläkaren.
Hade sovmorgon idag, men det var inte alls så skönt. Alla i huset lät, så sur som jag var så gick jag ner på undervåningen och fräste till dom att det verkligen är skönt att ha sovmorgon när dom håller på och låter. Riktigt ilsk var jag, haha. Men sen när jag sovit en stund och skulle gå upp så var jag helt ensam. Det var skönt.
Nu ska jag inte uppbehålla er mer och skriva en massa skit, utan göra någonting annat.

image416

Tatoo

Har precis kollat på lite latinska citat. Ska nämligen tatuera mig när jag fyllt 18, så nu har jag lite att välja på. Ni kan ju få se mina förslag och säga vilken ni tycker är bäst. Har inte riktigt bestämt var jag ska tatuera det heller, så det kan ni ju också komma med förslag på :)

"Ars amandi" - Konsten att älska

"Amor vincit omnia" - Kärleken övervinner allt

"Dum spiro, spero" - Så länge jag (andas=) lever, hoppas jag

"Esse non videri" - Vara, inte synas

"Odi et amo" - Jag hatar och älskar

"Si vis amari, ama" - Om du vill älskas, älska

"Vivere militare est" - Att leva är att strida

Iförsig är det lite mer än ett halvår kvar tills jag fyller år, men det är ju bra att börja tänka nu så att jag är riktigt säker på vad det ska bli :)

image416

Uppdatering..

..av sjuka mig. Var på akuten nyss. Fick lämna urinprov. Hata. Fick en doktor som typ inte ens kunde svenska. Fick verkligen antränga mig för att höra vad han sa. Men hörde det viktigaste iallafall. Jag har +1 i vita blodkroppar och det betyder att jag kan ha urinvägsinfektion eller inte. För många har så vanligtvis. Sen klämde han mig på magen och slog mig i ryggen. Det gjorde inte ont, så det var bra. Så jag skulle inte få någon pencilin, men om det inte gått över imorgon eller måndag så finns pencilin att hämta på apoteket. Han sa också att det är viktigt för tjejer att få i sig mycket C-vitamin under sommaren och vintern. Så därför måste jag börja dricka mer apelsinjuice. Men nu ska jag dricka tranbärsjuice för att det kanske hjälper mig att bli bättre imorgon. Och jag ska avstå från strarkt kryddad mat.

Nyss var jag och mamma och handlade tranbärsjuice, och nu sitter jag hos Erik. Erik hjälper Robban att stänga poolen, så jag får roa mig själv ett tag. Så varför inte passa på att skriva lite blogg? :)

image424
Det roliga är att vi köpte precis den här juicen :D

Ha en bra lördag!

image416

GREAT

Det har kommit tillbaka.. Ska till akuten kl. 14.00. Måste hålla mig tills dess.. Jippi..

image416

Lördag

Har inte urinvägsinfektion :D Eller isåfall har den iallafall gått över. Är lite bättre i halsen idag med, så jag åker väl hem till Erik idag.
Kanske ska åka ner på stan innan? Hmm.. Kanske, om jag orkar.

Igår blev jag rädd.. Jävligt rädd..

image416

Urinvägsinfektion?

Jag undrar vad världen har emot mig. I onsdags kunde jag knappt svälja, jag trodde jag skulle dö. Igår mådde jag lite bättre, men inte bra. Idag mår jag mycket bättre. Vad bra tänker jag, eftersom det är lördag imorgon. Men då får jag känslan av att jag fått urinvägsinfektion. Känns likadant som sist jag hade det. Faaan. Vad har jag gjort för att förtjäna det!?

image416

Till A.

image423
Tänd ett ljus och låt det brinna
Låt aldrig hoppet försvinna
Det är mörkt nu
Men det blir ljusare igen

Slutfixat

Efter att ha fixat med bloggen en del nu så har jag bestämt mig för att låta den vara nu. Det får ju inte bli för mycket liksom. Blir inte kebab, utan pizza. Haha, en liten uppdatering bara :P

image416

Fredag kväll

Jaa, nu är det då fredag kväll. Erik var här ett tag men har åkt hem nu. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Blir kanske kebab till middag, mums. Haha. Är hungrig nu, har inte ätit sen 12.00 idag och det var två mackor.

Imorgon ska jag nog hem till Erik. Kommer några som ska spela poker och så.. Men jag ska inte vara med och spela, för jag kan inte, haha. Kan inte lär amig heller, fråga Erik ;) Nejmen jag är väl inte så dålig. Har väl inte så stor lust att lära mig heller så :P

image422
Vad tycker ni föressten om min blogg?


image416

Ny design

Har suttit här i någon timme och gjort om bloggen lite. Fick hjälp av http://designadinblogg.blogg.se/. Jag rekomenderar verkligen. Har fått hjälp med mycket, och är väldigt nöjd.

image416

Still sick

Nu ligger jag här igen med datorn i knät. Halsen känns lite bättre nu, men det gör fortfarande skitont.
Igår köpte pappa halstabletter, varma koppen och glass till mig. Har några halstabletter kvar och glass ska jag ta lite senare. Snart blir det väl dax för frukost/lunch. Sket i frukosten och sparar mig till lunch, så blir det mindre smärta.
Jag har tråkigt. Har kollat på fritidsresors hemsida, och jag har typ gått igenom alla hotell. Jag hittade ett i Turkiet som jag verkligen vill åka till. Så det får vi väl se när det blir ;)
Jaja, nu ska jag nog försöka få i mig något att äta. Jag döör av hunger.

Ha en bra dag!

image416

Halsfluss?

Mamma säger att jag kanske fått det.. Om så är fallet lär jag ju inte bli frisk till lördag. Kul att helgen som jag längtat till kanske blir till att ligga i soffan och titta på tv. Måste vänta tills 16:30 på att få halstabletter. Pappa kommer inte hem förrän då och mamma kommer hem ännu senare. Så halstabletter blir väl det enda som jag får i mig idag. Kan varken äta eller dricka utan att det gör ont. Men det värsta är nästan när jag blir tvungen att svälja salivet som samlas i munnen som jag vägrat att svälja för att föhindra smärtan.

image419

Åååh, jag hatar att vara sjuk. Jag går faktiskt hellre till skolan än ligger hemma och är sjuk.

image416

Sjuk

Är sjuk. Jag tror jag dör. Gör så jävla ont när jag sväljer. Kan inte äta fast jag är döhungrig. Fan. Hatar att vara sjuk.

image416

<3

Jag älskar dig otroligt mycket. Är så glad att du är en del av mitt liv.

image418

image416

Hela veckan lång

Min hals tar kol på mig. Jag får hur ont som helst när jag sväljer.

Idag hade vi tre lektioner i skolan som handlade om genus i media. Kjells lektion var rolig, men Lottis och Åsas var ite sådär jätteroliga. Men dagen flöt på bra iallafall. Slutade ju 13.30 :)

Imorgon ska vi på bio på morgonen. Efter den får vi jobba med en gruppuppgift där man ska gå runt på stan och titta på reklam. När vi kollat klart får vi typ åka hem.

På torsdag har jag en lektion på 45 minuter. Börjar 10:00 och slutar 10:45. Skönt att sluta så tidigt.

På fredag får vi jobba klart med gruppuppgiften. Så vi får komma till skolan när vi vill, men deadlinen är kl. 12.00.

Såå, det innebär tidiga dagar hela veckan lång ;)

image416

Förkylning

Har jävligt ont i halsen. Jag anar en förkylning. Eller jag anar inte, jag vet. Gör ont när jag sväljer.. Hata hösten.

Karaktärsvecka

Idag började våran karaktärsvecka. Den är ganska skön. Slutar 10.45 på torsdag och 12.00 på fredag. Och det är inte särskilt svåra grejer vi ska göra heller. Typ mest lyssna, och sen göra ett grupparbete om reklam på stan. Jag och Marre hittade bästa reklamskylten idag som vi ska använda ;D

Hittade den här på stan idag. Billig och bra var den. Skulle egentligen köpa i svart, men den var slut när jag kom tillbaka för att köpa den. Men sen tänkte jag att jag faktiskt redan har massa svarta kläder, så det är ju fint med en liten färgklick också ;)

image417
Den är förstås mycket snyggare på ;)

image416

Gammal vana?

Jag fattar faktiskt inte varför jag sitter framför datorn nu. Jag har gjort allt jag kan göra. Kollat alla bloggar jag vet, kollat bdb, facebook mf.l. Jag skulle egentligen kunna gå och lägga mig nu, vilket jag snart ska göra.
Tvingar jag mig själv att sitta vid datorn bara för att det är en vana? Dessutom får jag ont i ryggen av att sitta här.

Så gott folk, nu går jag och lägger mig.

Nighty night.

image416

Aerosmith - I dont' wanna miss a thing



Så otroligt bra låt. Var ett tag sen jag hörde den. Ryser när jag lyssnar på den. Någon som har lust att ladda ner den åt mig? :)

image416

Gårdagens

Detta var då gårdagens outfit:

image415
Cardigan och tights - Gina Tricot
Lång t-shirt med tryck - VILA

image416

Pics

Har inte kunnat lägga upp bilderna från helgen förrän nu. Så här kommer lite blandade bilder.

           

Söndag

Erik ligger och sover. Jag sitter här. Orkar inte ligga kvar i sängen.
Igår lagade jag och Erik middag :) Typ älgbiffar och potatismos. Det var mysigt ;)
Idag är det fars dag, så jag måste hem och gratta pappa och ge honom hans present. Och så måste jag göra min bokrecension idag. Fan, varför har jag sparat den rill sista dagen för? Måste dessutom städa idag också.
Hela nästa vecka är det karaktärsvecka. Mediaklasserna ska prata om genus i media. Men på torsdag ska jag och Marre förhoppningsvis till gymnasiemässan och se trevliga ut :P

Nu ska jag surfa vidare ;) Ha en bra dag!

image400

Slut på fredagen

Hej hej. M och C åkte hem för ett tag sen. Nu sitter jag bara här. Ska snart lägga mig i sängen och titta på min dansförestälning från 2005. Saknar dansen otroligt mycket nu. Dansen i skolan är ingenting emot min gamla, inte lika på något sätt känns det som. Men nu är det för sent..

Sovmorgon!

Har riktig sovmorgon idag. Börjar inte förrän 11:55. Erik sov här i natt, det var mys, men nu har han åkt till trafikskolan.
Efter skolan idag ska jag ner på stan och köpa en jacka. Jag har faktiskt börjat bli lite tveksam över den jag tänkt köpa.. Kanske ska kolla runt lite till innan jag köper den.
Ikväll kommer kanske M och C över hit för Idol-kväll ;D Det beror på om C:s bror kommer hem eller inte :P

Nu ska jag fortsätta sminka mig.
Ha en bra dag!

image400

New top

Köpte en ny tröja idag. Är väl inte så nöjd med budskapet på den. Men den var både skön och snygg såå.. Men kan ju berätta nu att jag inte söker en ny kille, för jag har en som jag älskar otroooligt mycket ;) Vem har föressten bestämt att det är en kille som jag söker? Jag kanske söker en ny vän. Eller det kanske inte ens är jag som söker, jag är ju inte en gorgeous woman liksom ;)

image402
Köpte den på VILA för bara 79,90 kr!

image400

New haircut

Har klippt mig igen. Denna gången själv. Hade funderat på det ett tag, men nu bestämde jag mig. Det blev en lugg. Lite bred blev den kanske, men det gör inte så mycket.


image401

image400

Sovmorgon?

Ååh, blir så arg. Har sovmorgon idag.. Men vaknade ett antal gånger innan jag egentligen skulle vakna. Vaknade först vid 6 för att jag hörde min brorsas alarm. Sen vaknade jag lite efter det av att telefonen ringde. Sen vakanade jag av att några pratade. Och tillslut så vaknade jag av att dom smällde igen dörren. Men hann drömma några konstiga drömmar iallafall. Bl.a. att min brorsa höll på att dränka mig (varför är jag inte ens lite förvånad?).

Idag blir dagen inte heller så jobbig. Har först Svenska. Då pratar vi om olika språk. Typ kroppsspråk och såntdär. Efter det har vi lunch. Ska snart kolla vad det blir för något.
Sen matte. Tycker faktiskt att matte är ganska kul nu när jag förstår :)
Sen klassråd. Får kanske veta vad vi ska göra på karaktärsveckan nästa vecka? Förra gången tittade vi ju på bio hela veckan.
Och slutligen dans. Har ingen lust att dansa längre.. Jag har kommit efter och dåblir det svårt :/

Jaja. Nu ska jag börja dra mig till bussen.

Ha en bra dag!

image400

Luciakandidat?

Dagen i skolan ver helt okej. Skönt att suta så tidigt.
Efter skolan åkte jag hem, kollade lite på tv och somnade i soffan. Senare åkte jag med pappa till moraberg. Jag köpte julpynt på rusta och jysk. Jag vet, jag är typ läskig, haha.

När jag kom hem så kollade jag lite mer på tv. Efter middagen så tränade jag lite. Cyklade lite och gjorde situps.

När jag senare satt vid datorn så kom min mamma och berättade besviket att anmälningsdatumet för att bli Södertäljes lucia gick ut igår. Jag kände då själv en liten besvikelse inom mig, och jag tror att mamma såg det, för hon erbjöd sig att försöka skicka in mig ändå. Men när vi sedan fixat allt med kort och grejer så märkte vi att vi inte hade något frimärke. Så jag erbjöd mig att lägga det på LT:s brevlåda imorgon efter skolan. Men det tyckte inte mamma, utan hon ville skjutsa dit mig nu direkt och lägga det på deras låda. Haha, hon är så söt som ställer upp för mig :P Men jag tror att hon kände lite skuld för att hon sa att hon skulle fixa allt men glömde bort det. Nu hoppas jag faktiskt att jag blir en av de 9 som tävlar :) Så om jag blir en utav luciakandidaterna så får ni ta och rösta :) 
Skulle faktiskt tycka att det skulle vara kul :)

Ha det bra!

Skola..

Känns inte sådär jättepepp.. Men skönt att vi slutar 12:15 och har sovmorgon till 10:35 imorgon. Det är iallafall en bra början. Dagen börjar då med Samhälle, och redovisning. Får bara sitta och hålla tummarna på att jag inte hinner redovisa idag, för jag känner mig inte så väl förberedd. Eller, vad är det att förbereda egentligen, jag ska ju bara läsa ifrån pappret, haha.
Igår fick jag veta att det är inlämning på en bokrecension på torsdag också.. Yes..

Jag vill bara lägga mig ner och sova, och fortsätta sova tills jag tar studenten.
Yes please.

image400

Depressioner..

Jag tror att jag typ börjar få depressioner igen. För ett år sen höll jag på att hoppa av skolan. Helt seriöst. Hade tänkt jobba tills hösten, och sen börja om gymnasiet. Men kändes onödigt sen. Kändes som att jag skulle kunna stå ut i två och ett halvt år till. Nu har jag ett och ett halvt år kvar, och nu känns allt sådär jobbigt igen. Men nu känns det ännu mer onödigt att hoppa av. Jag måste stå ut. Frågan är bara om jag klarar det, klarar det psykiskt alltså. Jag får väl stå ut så mycket som det går, och om jag nu inte klarar mer sen så får jag göra någonting åt det. Varför ska det vara så jobbigt?

En dag med Carin

Igår spenderade jag min dag och kväll med Carin. Det var trevligt. Vi åkte först upp till Stockholm, för hon skulle köpa en klänning. Rätt som det var när vi gick på drottninggatan så gick Carina Berg framför oss. Efter ett tag så samlade Carin mod till sig och frågade henne om hon fick ta ett kort. Då sa Carina "Men ååh, jag som är så ful idag, men då måste jag ta ett kort på dig, som straff. Och du får också vara med" (jag alltså ;))
Så hon tog ett kort på oss, sen tog Carin ett kort på henne :)
Sen bar det av till Gina Tricot, där Carin skulle kolla på klänning. Men det blev ingen.
När vi kommit hem så fick vi skjuts till Sydpoolen där vi körde några längder och bubblade, haha. Det var skönt att bubbla och prata av sig lite, även fast det var massa människor där som plaskade och höll på.
Efter det åkte vi hem till mig. Vi skulle beställa pizza, och då var klockan 21.00 typ, och det skulle tydligen ta 1 timme att få pizzorna hemkörda. Så det slutade med att vi fick skjuts av Carins pappa till pizzerian och hämtade dom.
Nu kommer jag inte kunna träffa Carin förrän på jullovet, om hon inte kommer upp den 16e då :)

image399
Hon var bara såå söt :D


Föressten så har min mamma tvingat mig att tillåta henne att skicka in mig som kandidat till Södertäljes lucia. Jag kan inte ens sjunga, men mamma sa att man bara var tvungen att tycka att det var kul att sjunga, haha. Men liksom hur stor chans är det egentligen att jag ens kommer med? Så jag låter henne göra det, haha.

image400

Mac

Jag fick min lillebrors dator idag, den är mycket bättre än min gamla och bättre att arbeta på eftersom det är en Mac :)

image398

image389

I love IKEA

Detta inhandlades då på IKEA igår:

 6 vanliga tallrikar, 6 djupa och 6 asietter
 Bestick
 3 kastrullunderlägg
 3 saxar, måttsats, kapsylöppnare, potatisskalare och degskrapa (jag gillar rött)

image389

RSS 2.0