Bad-dag hos Erik

Idag slutade Erik jättetidigt från jobbet. Så jag åkte hem till honom vid 11. Vi åkte och köpte mat från donken (som jag åt igår också 8-)) och kollade på film. Lite senare kom Carro och vi badade och hoppade studsmatta. Sen kollade vi lite på playa del sol också.
Efter det åkte jag och Carro hem till henne. Vi åt mat från kolgrillen, pratade lite om i lördags och sen tittade vi på film.
Dagen har varit jättetrevlig! Här kommer lite bilder.

      

18-års fest

Jag vet, jag vet, jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera. Men har inte haft något att skriva om, och då är det inte så lätt :)
Hade min 18-års fest igår. Den blev ganska lyckad tycker jag trots att det blev lite jobbigt ibland, t.ex. när jag trodde att frysen gått sönder och att all mat skulle tina.
Men men, här kommer lite bilder iaf.

          

Göteborg

Imorgon drar jag till Götet med familjen. Är där tills på fredag, så jag kommer antagligen inte att uppdatera innan det. Ha det så bra här hemma! :)


Grattis till mig

18 år idag då :)


Djävulen bär prada

Blir ett kort inlägg, för snart ska jag lägga mig i sängen och titta på Djävulen bär prada.
Jag fyller ju år imorgon, så jag ska försöka hålla mig vaken ganska länge, för annars kommer jag att vakna vid 6.00. Vad är det egentligen med födelsedagar, och inte mindre julafton? Varför kan man inte sova på morgonen? Men nu drar jag ju alla över en kam, men så är det iallafall med mig. Det är lite småjobbigt.

God natt allihopa!










Bilder från Holland

Nu har jag kommit åt bilderna från Holland. Men orkar inte lägga upp alla här. Ni får gå in på min bilddagbok och titta. 23-30 juni


Monopol

Hej hej. Nu har jag varit i Enhörna igen, men kom hem igår. Då var jag hemma hos Erik. Jonas, Martin och Björn kom dit, och vi spelade monopol. Jag hatar det spelet, det är för mycket att hålla koll på för mig :P Men jag fick faktiskt alla pengarna i mitten två gånger. Då blev jag rik.
Men men. Sen på kvällen kollade vi på film och möös.



Idag sydde jag om den vita klänningen från tradera, eftersom den såg ut som ett tält. Så jag gjorde den till en ballongklänning. Den blev lite för kort faktiskt. Den går ju att ha på sig, bara det att jag visar hela arslet om jag böjer mig fram. Men då behöver jag ju inte böja mig fram när jag har på mig den :P

På måndag fyller jag faktiskt hela 18 jävla år. När man var liten så var det så himla stort att fylla 18, men jag känner mig fortfarande för liten för att kalla mig myndig. Men det lär ju inte vara så stor skillnad att vara 17 och 18. Bara att man får gå på krogen, ta körkort och gifta sig. Jag tror att många kommer fråga "Hur känns det?", men vad förväntar dom sig som svar egentligen? "Jo det känns heeelt annorlunda från igår när jag var 17", eller vad?

Jaja, nu ska jag och älsk bada skumbad, myyyys

Natti natti

Budgivningen

Nu har budgivningen på båda klänningarna varit, och jag fick båda!!
Är så otroligt glad. Fick dom till jättebra pris också!
Det här var då min tradera-debut, och jag är jättenöjd med hur sidan fungerar. Nu är det väl bara det där med betalningen som är lite läskigt. Ska ju betala innan dom skickar klänningarna. Men jag har läst om andra som har köpt saker av dom vad dom tyckte, och det verkar som att man kan lita på dom :)
Såhär der då klänningarna ut.

 
Det här är då en vit, ganska enkel klänning från märket Rules by Mary, och den fick jag betala 181 kr för (plus frakt)

 
Det här är en svart ballongklänning med palijetter runt bysten och den fick jag betala 205 kr för (plus frakt)


Budgivningen på den vita ledde jag i flera timmar tills budtiden tog slut, så jag var helt enkelt tvungen att köpa den. Men den är fin, speciellt att ha nu på sommaren.
Den andra fick jag kämpa för faktiskt. Jag ledde att tag, men när det var ca 2 timmar kvar budade en annan över mig, så jag bestämde mig för att vänta med att buda över tills tiden började rinna ut. När jag väl skulle buda, hade jag varit inne på sidan så länge att jag blivit urloggad. Så jag blev skitstressad och fick lite minnesförlust över vad användarnamnet var. Men jag kom in till slut och budade över den andra personen. Jag uppdaterade sidan flera gånger, och då kom ett till bud, fast från en annan. Jag skyndade mig snabbt att buda över, men det funkade inte. Men sen gjorde det det, och när jag gick tillbaka var auktionen slut. Jag visste inte om jag hade fått den eller inte, så när jag scrollade ner och såg att det var jag som hade vunnit budgivningen så blev jag jätteglad!
Så lite spännande var det också ;)

Tradera

Hej hej. Vad har ni för er? Själv sitter jag här och har koll på budgivningen av två klänningar som jag vill ha. Leder budet på en av dom, men på den andra, som jag vill ha mer, har en bjudit över mig. Men jag tänker vänta med att bjuda över tills det bara är några minuter kvar.
Om jag får någon av klänningarna tänker jag självklart lägga upp bild på den här :)

I morse kom Erik hem från Åland, så han kom hit och gick och la sig med mig i morse. Det var mys. Sen har vi bara legat och degat hela dagen. Har kollat på film och ätit kebab, haha. Riktiga fetton. Känner att jag åtminstonde behöver ta en promenad imorgon.

Nu ska jag fortsätta hålla ett öga på klänningarna, hoppas verkligen att jag får någon utav dem!

Ha det så bra!

Varannan vecka

Nu var det ett tag sen jag skrev nått. Först var jag i Holland, sen direkt när jag kom hem bar det ut till landet, där det inte finns något internet. Så jag har helt enkelt inte haft tid. Bilder från Holland har jag inte på den här datorn heller, utan dom finns på den bärbara som är på landet. Så jag berättar om Holland när jag lägger upp bilderna.

Idag var Carin och Carro här ett tag. Vi bakade och kollade på film, Varannan vecka. Såg inte klart hela, så den sitter jag och tittar på nu.
Saknar min Erik som är på Åland, men han kommer hit imorgon bitti och sover med mig, eftersom han inte kommer kunna sova något på båten. Så det blir väl en slapp dag.

Ska ut till landet igen på tisdag, men vet inte hur länge jag stannar. Kommer nog hem till helgen iallafall. Sen är det inte långt kvar till min 18-årsdag! Fyller år på måndagen då. Sen dagen efter så bär det av till Göteborg med familjen. Där stannar jag tills på fredag, och på lördagen firar Carin sin födelsedag (som fyller 2 dagar efter mig). Då är vi några stycken som ska till Stureplan och äta middag, och sen gå ut. Hennes brorsa ska fixa en helkväll åt oss, så himla snällt! Det ser jag verkligen fram emot!

Jag funderar på att ta ett bad när filmen är slut. Det skulle vara ganska skönt. Det var ju ett tag sen.

Får se när jag skriver nästa gång, men jag borde nog göra det innan tisdag :)

Ha det bra så länge!


RSS 2.0