Helg

Fredagen började dåligt men slutade bra .

Hade en dålig dag igår.. Allt vaar fel . Bussen var försenad, sen funkade den inte, så fick vänta på nästa . På stan när jag skulle hämta mina linser så har jag glömt min plånbok, som annars ALLTID ligger i min väska . Och nä jag skulle hem oh hämta den så ringer optikern och säger att jag måste ha en bokad tid för att hämta linserna (vad bra att dom berättade det för mig innan då !) . Sen gjorde jag hål i min tröja, och fick hem frånvaron för 31 veckor . Det är ju bra att dom skickar hem den med så jämna mellanrum så man vet vad man gjort när jag inte varit på lektionerna ! Åååh.. 

Vid 17.35 så fick jag skjuts av mamma till Limpan . Utanför så sålde dom massa fina smycken :O Snö of Sweden bl.a. Men hann inte kolla så mkt . Köpte chips och choklad och drog sen hem till Carro . När jag kom till henne berättade hon att hon glömt köpa nötter, så hon skulle åka lite snabbt till lindboms och köpa det . Så jag började gå mot pizzerian där jag och marre skulle köpa pizza . Och på vägen så möter jag henne med hennes syrras chihuahua Gizmo :D Och han var så otroligt söt :D Så jävla liten :D En sån ska jag skaffa ;P Sen kom Carro och vi begav oss hem till Marre . Jaa, vi åt och tittade på Let's Dance . Sen kollade vi på när marianne när hon var lite, och hon var så rolig :D Haha . Jag fick fan ingen luft när jag skrattade :D Sen efter Let's Dance så kollade vi lite på Hey baberiba, och sen åkte Carro hem . Kollade när bussen gick och den gick 00.22 . Ganska läskigt att åka buss ensam så sent :O Men jag kom hem utan att ha blivit nedslagen eller våldtagen som jag alltid tänker att jag ska bli när det är mörkt :P Sen gick jag och lade mig . 

Nu håller jag på att tvätta.. Jobbigt, men jag tjänar ju en hacka ;P Ska duscha snart också.. Ska till Erik lite senare idag . Hans bror fyller år så det kommer typ massa människor dit :P Jaja, blir säkert kul . Nu ska jag kolla om tvättmaskinen är klar (: 

Pussheeej

19/7 -05 och 14/6-06, de bästa dagarna i mitt liv .

Jag älskar Erik Westerback ♥

image36

Onsdaaag

Heej . Ska nu berätta om min dag fram till idag. Vaknade klockan sju, var ganska pigg.. Har typ blivit det sen solen kommit fram ;) Matade firren och gjorde mig iordning . Vid typ 07.45 så smsade jag Marre och frågade om vi inte kunde ta en senare buss, så vi bestämde oss för det :P Så jag åkte till språket sen.. Hade läxförhör på läxan som jag inte gjort.. Sen efter lite arbete i boken så fick vi sluta . Vi skulle gå till busshållsplatesen, och då träffade jag Eriks mamma och Tindra (: Sen när vi var vid korsningen så såg vi att det var broöppning och att 751an stod där, så vi sprang och knackade på dörren, men han ville inte öppna den jäveln :( Så vi gick ner till stan, jag ville ha en bulle så vi gick till ICA :P Sen missade vi bussen från köpmangatan så vi gick snabbt till Centrum och hoppades på att hinna med bussen där :P När vi kom runt hörnet så blinkade bussen ut, så vi sprang, och busschauffören stannde, hon var snällare än den andra... Sen gick vi till gympan och jag hade skoskav.. Jag var inte med för jag är fortfarande lite sjuk ;P Efter gympan var det lunch.. Fisk eller biff . Jag tog biff, är inte ett stort fan av fisk alltså ;P Nu har vi historia, och håller på att göra klart vårat "blixtprojekt" om Spinning Jenny . Sen har vi matteprov, och sen Samhälle, då ska det kolla militärer och prata med oss :D Längtat i två veckor ;) Haha nej jag bara skojade . Nu ska jag arbeta aktivt !

Chaao

Äntligen helg

Äntligen så är det helg . Eftersom jag låg hemma och hade influensan hela förra helgen så längtade jag extra mycket till den här :) I torsdags hade jag mitt samhällsprov . Jag faktsiskt bättre än jag trodde . Om jag har turen på min sida så kanske jag får G ;P När jag kom hem från skolan var jag helt slut, deckade i soffan . Sen vaknade jag precis lagom till att Carin ringde (: Blev ganska förvånad där, trodde det skulle komma fram på fredagen eller på måndag :S Det var skönt att prata av sig med henne, har hänt så mkt på sista tiden .

Igår så var skolan ganska jobbig .  Har kommit efter i svenskan eftersom jag varit sjuk . Och det blir inte bättre av att det är grammatik vi håller på med, det är inte ngt som jag är så bra på precis 8-) Så kämpade mig egenom den lektionen . Sen hade vi natur, men Peter var inte där, så Björn kom och tog närvaro och satte på en film om klimatförändringarna . Jag blev fan rädd . Dom visade hur mkt som skulle översvämmas av världen om vi fortsätter så som vi gör nu.. I asien skulle 60 miljoner människor dö . Och det var bara Asien ! Sen pratade dom om att dom för första gången hittat en isbjörn som drunknat . P.g.a. att massa is smält.. Den hade simmat och simmat och försökt hitta is som den kunde gå upp på, men efter några kilometer så orkade den inte simma längre, så den dog :( Det är värsta hemskt . Men men.. Hade musik sen . Den tråkigaste körlektionen ngnsin . Gjorde några typ andningsövningar eller ngt . Men steelpanen var iaf kul :D Det var bara folk från min klass där, och det var skönt, för vi slapp dom från natur :P Haha, vad elak jag är :P Men det gick iaf jättebra :) Har lärt mig en hel låt nu, och vi ska få lära oss en till innan konserten som vi ska ha (8-)) Efter skolan åkte jag ner på stan och träffade Erik . Köpte en ny mascara och sen väntade vi på att min pappa skulle komma, för han skulle med mig till optikern . När han kom så gick vi dit . Gjorde mitt linstest och optikern sa att jag skulle komam och hämta linserna antingen onsdag eller torsdag, men dom skulle ringa innan . Efter det så tog vi bussen hem . Gjorde inte så mkt igårkväll.. Kollade på Leagally Blonde iaf :P Den är bra :P

Vaknade bredvid Erik i morse :) Gick upp vid 09.00 och duschade . Äntligen hade mamma köpt nya rakblad, himmelriket, för mina ben var som små håriga monster just då ;P Sen gjorde jag mig iordning, fixade håret, sminkade mig o.s.v. Vi tog sedan 12.20 bussen hem till Erik . Och nu sitter jag här . Erik har precis duschat, så jag hade inget annat för mig än att sitta här :P Ska på bio senare ikväll .

Mitt "måste ha" just nu:

  

Vilken av dom tycker ni är finast ? Vet inte vilka jag ska köpa :/

Glad !

Jag är så glad att du är en del av mitt liv igen . Jag fattar inte att jag trodde att jag skulle klara mig utan dig . Men en positiv sak med det som hänt är att jag vet att jag inte gör det och att jag uppskattar dig mer nu . Jag blev så glad när du ringde . Blev så glad när du sa att du sagt att du sakande mig . Blev så glad när du sa att du saknade våra kvällar tillsammans . Längtar tills jag ska komma och hälsa på dig .

Jag saknar dig Carin ♥

Gårdagen

Hej . Ska berätta om min gårdag . Var i skolan för första gången på 6 dagar, ganska skönt om man tänker på att jag inte lämnat ytterdörren och bara kollat på tv i 6 dagar . Hände inte så mkt i skolan.. men fick gå hem på Samen, för vi fick "valfri studieplats" . Jag undrar hur många som faktiskt pluggar när dom åker hem :P Men men . När jag gick in i mitt rum så möttes jag av en äcklig stank . Det var fiskskålen . Jag kunde ju inte bara låta den vara, så jag städade den och ställde den i vardagsrummet sen :P Jag måste köpa en ny fisk snart *-) Sen pluggade jag lite och kollade på tv.. Lite senare bakade jag en kladdkaka (ojdå..) för jag var så jävla sugen på det :P Sen kom Grey's Anatomy :D Det är bra (: Sen pratade jag lite med Erik i telefon, sen somnade jag :) 

Idag börjar jag kl 13.00 . Men ska vara i skolan 12.00, för jag och Gustav ska intervjua varandra.. Det är därför som vi fått ledigt från första lektionen . Så måste åka härifrån med 11.05 bussen . Fick iaf sova så länge jag kunde (: Idag har jag mitt sam-prov, som jag strejkade för förut . Men jag måste tydligen göra det.. Så då kan jag ju skriva "vet ej" på alla frågor så får jag mitt IG som jag räknar med (: Hatar Anders . Helt jävla stupid . 

Chaao

Måndag

Var hemma från skolan idag.. Är fortfarande sjuk, men det är betydligt bättre . Ska nog vara hemma imorgon också . Så idag har jag spenderat dagen med att kolla på tv..... Har börjat tröttna lite på det nu.. Men har också letat lite stuffs som jag vill ha . Bl.a:

- "Julia Jacket" från Gina Tricot
- "Lovely Scarf" från Gina Tricot
- "Lace Leggings" från Gina Tricot
- Guldiga kilklackskor från Ellos
- 2 par shorts från H&M
- Solglasögon från H&M

Måste nu bara se över min ekonomi de närmaste veckorna så att jag inte spenderar alla mina pengar på en gång ;) Vet lite sätt som jag kan tjäna pengar på, så det ordnar sig nog :) 

Det var allt från mig idag . Have a good evening ! Chaao

Seg lördag

Hej. Ska nu berätta om min händelserika lördag . Vaknade kl 06.00 . Kunde inte somna om, så kollade på tv i mitt rum i 2 timmar innan jag gick ner till vardagsrummet och kollade på tv där . Jag mådde inte alls bra, mådde så dåligt så att jag började gråta där ett tag . Sen kom mamma och kände på min panna och sa att jag hade feber . Så jag tog tempen . Hade 39 grader.. Så jag la mig sen i soffan igen, var så hungrig så att jag nästan kunde dö, men kunde inte äta, för jag mådde illa bara jag såg mat framför mig . Sen pratade jag med Erik, och vi bestämde att han skulle komma hit en stund . Så jag gick och dushade, sen tvingade jag i mig en macka . Sen när Erik kom så låg vi och pratade.. Och jag vill inte att Erik ska bli sjuk nu :( Sen åkte han hem :( Då satte jag mig vid datorn och scannade in bilder på mig från när jag var liten :P Sen la jag mig i soffan och tittade på tv, somnade i 2 timmar sen . Sedan var det dax för mat . Kände mig inte speciellt hungrig, men fick i mig en hamburgare iaf . Sen tittade jag på tv, bl.a. Stina som Carro och Marre var på, och dom syntes asmycket :D Dom var så söta där dom satt ;) Sen tittade jag på lite mer kort från när jag var liten med min bror, och jag hittade massa roliga, så var tvungen att scanna in dom också :D Så det har jag gjort nu :P Alla finns på http://hallonsodaa.bilddagboken.se :) 

Chaao

Sick.. again...

Hej hej . Har blivit sjuk igen . Not so fun . 

Dagen började med Journalistik då vi bara hade genomgång inför personpoträttet som vi ska göra . Jag kände redan på morgonen att något var på tok . Hostade så mkt att jag fick blodsmak i munnen (usch) .  Efter journalistiken gick jag ner till stationen med Marre och Carro (som inte heller ville göra provet) . Där tog jag tåget hem (ett nytt tåg som jag alltid blir lika glad över att få åka ;D) . när jag klev av tåget så blev jag så jävla sugen på grillad kyckling :P Så jag gick till Limpan för att köpa det :P När jag kom hem åt jag kycklingen och kollade på tv . Sen ringde jag mamma för jag mådde inte alls bra . Hon sa att jag skulle ta tempen och sen ta en alvedon så skulle hon köpa halstabletter till mig på vägen hem . Snäll (: Så det gjorde jag . Hade ingen feber, fastän det kändes så . Lydde min mamma som sa att jag skulle lägga mig i soffan och vila . Så där låg jag och tittade lite på tv . När det kom ett tråkigt program och det inte fanns ngt roligare att titta på så passade jag på att plugga lite . Ska ju lämna in energiarbetet imorgon.. Lite senare kom min pappa hem, sen fredrik, och sen daniel . Vid den tidpunken mådde jag jävligt dåligt . Hostar så att det kommer blodsmak, har ont i lungorna, sticker till i ryggen och i midjan när jag drar efter andan för att hosta, är väldigt varm och mådde illa . Ungefär som nu då.. Kunde inte äta middag heller, var inte hungrig men jag kunde heller inte äta p.g.a. mitt illamående . Så jag åt två mackor för några minuter sen bara för att jag kände mig tvungen att äta något.. Ska nog inte gå till skolan imorgon.. Men om jag inte gör det så kan jag inte gå på bio med Carro och Marre :( Men om jag inte vilar mig imorgon så kanske jag inte kan träffa Erik på lördag :( Ååh, dilemma.. Jag ska fråga dom om vi kanske kan gå på bio nästa helg istället . 

Oj vad negativt jag skrev idag :P Jaja, det får ni stå ut med, för jag är ganska negativ när jag är sjuk :/ 

Chaao 

Samhällsprov imorgon.. INTE

Hello . Idag hade vi den sjukaste sam-lektionen någonsin ! Såklart med Anders :P Han är så jävla virrig ! Imorgon ska vi ha prov på mer än 100 sidor i boken (som jag inte läst) och på typ 60 instuderingsfrågor (som jag inte ens gjort hälften av) . När vi började arbeta med det här så sa han att vi skulle ta ut några frågor från instuderingsfråge-pappret som skulle komma på provet, så det har jag gått och väntat på . Sen när vi aldrig gjorde det skickade jag ett mail till honom och sa att jag inte skulle klara provet, för att vi inte gått igenom vad man ska kunna . Och svarar han ? Nej . 
Och på lektionen idag så kommer han med ett nytt papper med frågor på och säger att vi ska plugga på det pappret . Men vissa frågor var för svåra så vi tog bort några . Och sen frågr vi honom "Så det här är alltså vad vi ska plugga på ?" "Jaa" Säger han då . Då frågar vi "Så dom här frågorna kommer på provet ?" . Och då svarar han "neej, det här var bara ett förslag, om jag skulle ge er frågorna så skulle det vara ett brott" . Jag menar WHAT ??? Vad håller han på med egentligen ? Helt jävla störd i huvudet är han iaf ! Ni kanske inte fattar hur störd han är, men lita på mig, man kan inte få en värre lärare än Anders . Och tanken av att jag kommer ha honom i Samhälle och Engelska till sommaren får mig att må jävligt dåligt . Kommer att få jävligt låga betyg av honom . Men jag har bestämt att jag ska strejka imorgon . Jag tänker inte göra provet . Jag tänker bara inte ! Även om han tvingar mig så tänker jag inte ! Ska gå hem efter Journalistiken . Jag hatar verkligen Anders, det gör jag...


Men jag älskar Erik <3

Chaao




Onsdag morgon...

Fasar inför dagen . Jobbigaste på hela veckan . Och så är Marre och Carro lediga för att gå på en tv-inspelning :/ Tråkigt :( Fast roligt för dom :D Har italienska på Colin nu på morgonkvisten . Det stod att Gunilla var frånvarande i måndags, men hon var tydligen inte det, så nu kanske inte vi kommer få göra provet som dom gjorde i måndags . Men hon kommer väl ge sig när vi frågar, för hon är så mesig :P Haha . Nej, nu ska jag fortsätta göra mig iordning, skulle bara skriva ut en sak egentligen :P 

Chaao

R.I.P. Mongo

Jaha, det var ju roligt . Mongo är död . Yes..

Mongo

Hej hopp . Igår köpte jag min guldfisk :D Haha . Den är jätteful, har typ bubblor på huvudet . Fast jag tror att den är lite dum i huvudet . Den ligger på botten av skålen hela tiden och stirrar in i korallen . Och den är INTE död, den andas faktiskt :P Den heter Mongo, det tycker jag passar den .

Har digitalfoto nu . Måste sluta .
Chaao

Helgen

Har total minnesförlust om vad som hände i skolan i fredags, förutom att vi hade musik, kör och steelpan :P Haha . Det gick ganska bra med den . Efter skolan kom iaf min mamma och hämtade mig . Vi åktetill ICA Maxi och storhandlade . Vi märkte lite sent att vi egentligen hade behövt två vagnar, så vi fick ställa kassarna ovanpå varandra :D Haha, dom hade massa provsmakningsgrejs där, och jag åt inte av ngt av dom (stolt), och en tant som hade soya stog typ och pratade med sig själv om soyan, för ingen lyssnade . Då sa jag till mamma "Haha, titta hon står typ och pratar med sig själv" . Då sa mamma "Haha, hon heter Kerstin" . Det var så kul :D Det var nämligen hon som höll i deras viktväktarmöten på jobbet . Jaja, sen när vi kom hem så hjälpte jag henne att plocka upp all mat . Sen när jag var klar med det så packade jag lite saker och for iväg till Erik ;P Och jag hann ner på stationen på typ 8 min . Min mamma sa att jag inte skulle hinna ;D Moahaha . När jag kom dit så gjorde vi inte så mkt . Men när vi skulle spela kort så märkte vi att det låg 3 högar med hundbajs i deras vardagsrum, och det luktade inte gott kan jag säga :P Hmm.. sen gick tiden ganska fort . Vi åt middag . Fläskfilé, pommes frites och "brendas" . Haha, det var kul :D Efter middagen kollade vi på Let's dance . Men när vi kollade på "Hjälp!" så kom hans mamma och knackade på dörren och sa att jag skulle komma . Så hon tog mig i handen och visade vad hon hade gjort (: Hon hade hällt upp vatten och tänt ljus i badrummet :D Såå söt hon är :D Sen så kom hon med fanta i vinglas och godis i en liten skål som vi skulle ha med oss (: Hihi, hon är så gullig :D När vi sedan badat så hann vi precis se let's dance utslagningen . Och I can't belive it ! Att Ebba åkte och att Lasse får vara kvar !? Asså jag menar hallå ?  Vad tänker folk med när dom röstar egentligen ?

I lördags morse vaknade jag faktiskt EFTER Erik . Helt otroligt . Vaknade av att han satte sig snabbt upp i sängen för att han skulle kolla klockan . Han skulle på fotbollsträning, så vi var tvugna att ställa klockan . Sen gick vi upp och gjorde toast . Och då var Tindra jätterolig :D För hon jagade Linus och när jag satte ner honom på golvet för att han nätsan klev i våran mat så ställde sig Tindra över honom och slickade honom i ansiktet :D Sen hade vi lite bråttom .
När jag kom hem så frågade jag min lillebror om han ville åka ner på stan och titta på fiskar (eftersom vi ska köpa det) . Så det gjorde vi . Jag hittade värsta fula fisken som jag vill ha :D Den är tjock och har stora ögon och har typ damp när den simmar . Har redan bestämt att den ska heta Mongo ;D Sen när vi tittat ett tag så gick vi och åt på Kebab house . Efter det gick vi och köpte godis till melodifestivalen .
När vi kom hem så kom Erik . Vi bakade bullar (eller jag ?) . Dom blev fina (: Sen åt vi pizza . Och kl 20.00 började melodifestivalen, så den tittade vi på . HAtar att The Ark vann . Måns borde vunnit . Efter det så tittade vi på Paradiset . Fast jag somnade som vanligt .

Idag har jag inte gjort så mkt . Erik åkte/gick vid 11.30 och då kollade jag lite på tv :P Sen har jag pluggat och städat lite också . Ska snart fortsätta med det . Suck .

Jaja, det där är min helg om ni nu orkat läsa hela . Måste uppdatera min blogg lite oftare så att jag inte skriver så mkt hela tiden :P

Chaao

Dum..

Idag har jag varit dum.. riktigt dum.. Och så har jag inte pluggat så mkt som jag borde gjort, då var jag mer dum.. Sen så känns det som att jag inte bryr mig om jag får IG på provet, då är jag dum igen.. Ååh, hatar allt plugg . Längtar till helgen då jag bara kan ta det lungt.. Förutom på söndag, för då måste jag plugga italienska.. Fast jag prioriterar inte den, så den är inte så viktig.. Sen nästa vecka, förutom italienskan, har jag redovisning på historian, Samhällsprov och Naturinlämning... Jag kommer typ dö . Jaja, nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv..

Ciao

Historia

Hej hej . Nu har vi historia, vi ska sätta upp våra brev och bilder som vi gjort på en vikvägg som ska stå i korridoren . Skit, ofta jag vill att folk ska se mig som shakespeare.. Hmm.. Sen har vi matte . Och jag har inte gjort ena hemuppgiften, så jag kanske får frånvaro för igår . Sen har vi sam efter matten, det är inge kul.. Och jag har inte gjort frågorna som man skulle gjort tills idag.. Ajajaj . Sen när jag kommer hem måste jag plugga natur, för jag fick mail av Peter igår där han skickade vad man skulle kunna på provet . Så nu har jag tbå dagar på mig att plugga.. Yees..

Jaja, chaao

Krånglig dag

Hello . Har varit en krånglig dag idag . Hade först digital foto, sen lunch (i den nya fina matsalen), sen hade vi klassråd då vi bestämde att vi skulle sälja kakor för att samla in pengar till klassresan . Efter det skulle vi egentligen ha naturkunskap, men eftersom Peter var borta så hade vi hål i typ en och en halv timme . Så då frågade dem som inte skulle ha prov på svenskan om dom kunde få ledigt, och det fick dom . Och efter svenskan har vi matte, så då fick vi hemuppgifter av Jonna så vi fick ledigt . Men eftersom jag skulle ha prov så var jag tvungen att vänta . Det var värsta cp att dom som inte pluggat ska få göra provet på fredag, men jag och Marianne (som hade 39 graders feber) var tvugna att vänta en och en halv timme på att i skulle göra provet, ist för att göra det då . Så hon ringde till sin mamma och klagade och jag ringde till Erik . Då var jag riktigt arg . Men sen kom Sara och sa att vi skulle få göra det tidigare, så då gjorde vi det . Så vi slutade 13.25 ist för 16.00 som vi skulle gjort idag ;D Men krångligt var det iaf . Nu måste jag bara göra hemuppgifterna från matten, annars kommer jag att få frånvaro . Ååh. Jaja . Pappa får hjälpa mig med dom, för jag fattar ingenting . 

Chaao

Haha

Nu ska ni få se ngt roligt som jag gjort på photoshop :D

image28  image29

                     Före ----------------------------------------> Efter

Mediaproduktion

Nu har jag mediaproduktion . Tog den tidiga bussen för jag orkar för det första inte komma för sent och för det andra så orkar jag inte gå den långa biten från busshållsplatesen som man måste göra om man tar den sena bussen.. Idag är inte Peter här . Alltså så har vi ingen naturkunskap.. Åååh, alla dessa hål . Orkar inte . Och vi har ingen mer lektion i natur före provet på fredag, så jag trodde att vi inte kunde ha det eftersom vi inte fått reda på vad vi ska ha på provet . Men icke sa nicke.. Jag ska tydligen maila honom så ska han skicka det till mig . Ååh . Falska förhoppningar.. Det är ngt jag hatar .

image27
Hatar vintern..

England .

Idag kom jag och tänka på när jag och Carin var i England i somras . Alla bilderna var borta, men jag kom på att jag hade lagt upp de flesta på kollaget på lunar . Så jag skaffade PRO och hämtade dom däriffrån :) Så dom ska ni få se lite av .

               
       



Saknar faktiskt England <3

Blogg igen .

Hej hej hej . Nu har jag bestämt mig för att fortsätta med blogg ist för nogg (precis som Andrea ;P) Nogg är lite för komplicerat, ville ha ngt enklare, så det blev blogg :) Såå välkommen tillbaka för mig ^^,

RSS 2.0