Långhelg !

Långhelgen hittills har varit bra . Kommer inte ihåg i detalj vad jag gjort som jag brukar göra :P Men har varit hemma hos Erik . Har badat, lekt med Tindra (rena motionspasset ;P), köpt godis, varit på stan, kollat på tv, bastat.. Jaa, bl.a :P
Vaknade mitt i natten i dag och grät som fan, bara för att jag drömde en mardröm :( Och Erik blev jätterädd :P

Lite senare idag kommer Erik hit, ska sova här . Imorgon bitti kl. 08:00 kommer Filippa som jag ska passa . Hon ska hem vid 15.00 . Sen vid 16:45 åker jag + familj + Erik till Enhörna för att fira valborg . Efter det ska vi hem till Erik och bada och sådär .

Nej, nu ska jag ta och dammsuga lite . Ha det bra .

Chaao

Eftermiddagsskola

Hej . Nu är jag på eftermiddagsskola ;) Haha neej . Men jag sitter faktiskt i skolan.. Det kommer hit folk från 9:an som ska göra omval . Så vi har fått tröjor och namnlappar, så kan man fråga oss om saker . Men det är värt det, har fått macka och ska få 2 biobiljetter (: Ska väl hem vid 19.00 . Då ska Erik hämta mig på stan, och idag kommer Fråga Olle när vi är med :D Wiiiiie .

Idag tittade vi på två ganska bra filmer . Båda från 2000-talet :P Åt hos Marianne idag, träffade Andrea innan det (:

Nu måste jag verkligen gå och kissa, har suttit och dragit i mig en hel cola :P Coca Cola Zero faktiskt ;P

Chaao

Karaktärsvecka imorgon

Halloo . Helgen har varit bra (: Var hos Eriks mormor och morfar fre-lör och hos Erik igår till idag (: Idag har jag inte gjort så mkt.. Städat i mitt rum.. Väntar på att pappa ska kolla hem så att han kan hjälpa mig att sätta upp min tv på väggen :P
Jag fick inte jobbet på ICA Weda.. Men jag är glad för Andreas skull, för hon fick det (: Försökte ringa säkert 10-15 andra ställen och frågade om sommarjobb.. men nej.. Så jag funderar på att skita i att söka mer :P Får mer tid till roliga saker, men ifs mindre pengar.. men men . Får väl försöka igen nästa sommar (:

Imorgon börjar karaktärsveckan . Ser fram emot det (: Skolan har hyrt Roxy hela veckan, så vi ska kolla på 2 filmer varje dag, förutom fredag, för då ska vi kolla på 1 :P Men det jobbiga är att vi kommer få uppgifter att göra till varje film.. Så då kan man inte sova sig igenom filmerna om man är trött :(

Ska nog cykla ett tag snart.. Eller dansa, det var länge sen jag gjorde det.. :/ Saknar dansen..

Chaao



Faan..

Jag som var så glad hela dagen . Den glädjen är som bortblåst just nu..

Digitalfoto..

..har jag nu . Men jag är klar med alla uppgifter som man ska göra (pluggis ? 8-)) Sen har vi lunch . Ska bli ngn "skinkrätt" med pasta . Hoppas att det är någorlunda gott iaf . Kus ajm starving ;P Nu var jag ju jätterolig . Sen har vi klassråd, då kommer vi säkert få reda på vad vi ska göra på karaktärsveckan . Det har gått rykten om att skolan ska hyra Roxy så att vi ska få se på film . Men om du frågar mig så tycker jag att det är onödigt att dom hittar på saker som vi kan göra bara för att vi inte ska få vara lediga . Förra gången var vi ju det :( Men men . Roligare med karaktärsvecka än vanlig skolvecka iaf . Och nästa helg så är det valborg, myyyyyys <3 Sen är det inte så långt kvar (: Yesyesyes . Längtar till sommaren . Två veckor i spanien och flera veckor med älskling <3333 Mmmm .
De är ngt konstigt med mig just nu . Jag är glad hela tiden :P Kanske våren som påverkar mig ? Jag blir hög på vår . Haha . Nu var jag rolig :P Neej, nu ska jag spela spel på smurfa :D Haha . Ha det bra allihopa !

Pusssssss


Första skoldagen

Heeej . Har lunch nu . Har haft matte och historia . På historian kollade vi på Marie Antoinette, ska kanske kolla klart på den på engelskan . Hoppas . Efter engelskan ska jag ner på stan för att köpa en sak innan språket (: Nu ska jag gå och äta . Ha det bra .

Chaao

Lista

Tio första
Första bästa kompis: Carin
Första bil: Har aldrig haft ngn
Första kärlek: Emil
Första husdjur: Katten Simon
Första semester: Utanför norden: Cypern.. Sen vet jag inte, Finland kanske
Första jobb: Har aldrig jobbat på riktigt.. bara praoat
Första köpta skiva: Spice Girls första album
Första riktiga kärlek: Oliver
Första piercing: Öronen, men skulle vilja ha i naveln
Första konsert: Avril Lavigne

Nio senaste
Senaste alkoholdrycken: Xider
Senaste bilfärd: När jag åkte hem till Erik igår
Senaste Boog & Elliot
Senaste ringda telefonsamtal: Till pappa
Senaste bubbelbadet: Hmm.. Det var ett tag sen.. Hemma hos Erik tror jag
Senaste spelade cd: Christian Walz - Paint by numbers
Senaste kyss: Erik (:
Senaste gången du grät: Kommer inte ihåg :S
Senaste måltiden: Middag, lasagne

Åtta har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar: Neej
Blivit arresterad: Neej
Blivit kär vid första ögonkastet: Hmm, lite småkär kanske :P
Fastnat med blicken i någons urringning: Det har väl alla ?
Fått ditt hjärta krossat: Jodå, fleera gånger
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Japp
Haft ett one night stand: Nope
Busringt till någon: Självklart

Sex saker du gjort idag
1. Ätit toast
2. Gått på stan
3. Åkt moppe
4. Pluggat historia
5. Städat
6. Lagat lasagne

Fem favoritsaker utan rangordning
1. Erik
2. Mina nya skor (alla 3)
3. Mina solglasögon
4. TVn
5. Datorn

Fyra personer du kan berätta allt för
Hmm.. Inte fyra.. Men två . Erik och Carin .

Tre val
Blått eller rött? Rött, of course
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör
1. Åka till Thailand eller Miami
2. Skaffa hund

En sak du ångrar
Att jag många gånger inte gjort som jag själv vill

Fyra personer som skulle kunna göra samma blogginlägg
Tre iaf.. Erik, Marianne och Andrea :P


Skola imorgon..

Hallå .

Det här lovet har varit jättebra (:
Igår efter att jag städat och gjort mi iorning kom Erik oxh hans mamma och hämtade mig, åkte hem till dom, hämtade filmen som jag och Erik lånat (som Tindra typ ätit upp) och åkte och lämnade den . Haha, Erik skämdes ;P
När vi sen kom hem till Erik igen så sov Erik, och jag spelade Harpan :D Haha, så söt (: Sen åt vi glass ute i solen, och sen grillad korv med bröd, mmmmm . Sen åkte vi till Lindboms och köpte godis (tjockisar ;P) . Sen spelade vi kort med Elin igen, och jag förlorade :( Sen kollade vi på slutet av ngn fotbollsmaych som Erik ville se . Och sen lagade vi lasagne :) Jag tyckte att det var kul, men Erik verkade inte vara så sugen på att göra det :P Sen åt vi, och det var jättegott (: Sen tittade vi på slutet av Pokerfejs och sen på Boog & Elliot .

Idag så var jag jättetrött naär jag vaknade :O Inte ofta som det händer :P Vi gick upp, åt frukost, sen märkte Erik att hans mamma råkat torktumla hans nya tröja, så den krympte :( Då blev han lite ilsk :P Så jag fick den, och så begav vi oss ner på stan för att leta efter en ny . Men antagligen så hade H&M här i Södertälje inte fått in sådana tröjor, så på onsdag så ska jag och Erik in till Sthlm för att leta efter en ny . Sen skjustade Erik hem mig, och jag städade lite när jag kom hem.. Sen pluggade jag lite.. Och helt plötsligt så blev jag sugen på lasagnen som Erik och jag gjorde igår, så jag frågade mamma om jag fick göra det till middag (: Och det fick jag, och när jag åt så åt jag nästan tills jag sprack :D Haha . Tjock . Och nu sitter jag här och bloggar :P

Imorgon är det skola... Jobbigt.. Men nu är det bara den här veckan, sen har jag karaktärsvecka.. och då har vi bara korta dagar tror jag.. samma vecka är del valborg, och sen en vanlig skolvecka, sen kristi himmelfärd.. sen börjar det närma sig slutet (: Längtar efter sommaren .

Och valborg.. Det kommer bli så mysigt (: Läängtaah .

Nej nu ska jag gå och göra något annat (:

Chaao

Dagarna som gått..

Hej hej . Nu ska jag berätta lite om vad jag gjort de senaste dagarna .

Torsdag: Vaknade hemma hos mig med Erik <3 Tog det lungt och så, sen kl. 12.43 (?) tog vi tåget till Sthlm . Eftersom jag hade massa pengar så kände jag att jag var tvungen att köpa ngt :P Jag köpte ett par guldiga ballerinaskor, vita leggings, en tröja, trosor och strumpbyxgrejs . Erik köpte jättefina kläder (: Sen åkte vi hem till mig . Jag packade lite saker och sedan bar det av hem till Erik . Spelade lite kort med hans mamma och sedan Elin . Sen åt vi pizza och bastade . Mysigt (: Efter det så färgade jag Eriks hår brunt, och det blev jättefint :D Hihi .



Fredag: Vi började dagen med att gå ut med Tindra på promenad i kanske en halvtimme . Åkte sen ner på stan med Eriks mamma, för dom skulle till apoteket . Sedan vandrade jag och Erik vidare ensama . Jag var tvungen att köpa något då med kände jag, så jag köpte ett halterneck-linne och ett par skor till :P (Min mamma tycker att jag är dum i huvet för att jag köpt 3 par skor på en vecka :P) . Men men . Erik köpte en fin tröja (: Käkade på Donken.. Ajaj.. Mc Donalds två dagar på raken, kan inte vara bra.. Åkte hem sen . Spelade Sverige-spelet med Elin, och det var faktiskt ganska kul, kanske för att jag vann dårå ;P Haha . Eriks mormor kom också (: Sen åkte jag och Erik och hyrde film på Videofemman . Hyrde "The Dark" . Sedan åkte vi och tankade och köpte godis till oss och hans mamma . När vi kom hem tittade vi på reprisen av Wild Kids, bara för att jag missade det i söndags :P Sen började vi titta på en film som hette "My date with Drew" . Den var konstig, och dåligt filmad . Sen åt vi, fläskfilé, pommes och bearneisås (vet inte hur det stavas ?) . Jag förstår inte hur Erik kan klaga på kött :P Det som är så gott :P Sen gick vi ut och kastade fresbee och lekte med Tindra . Men det var massa myggor ute, så vi gick in och började titta på filmen . Den var väl bra, men ganska konstig . Fattade inte slutet .



Lördag:
Vaknade bredvid Erik igen <3 Han gick upp vid 08:30, men jag orkade inte gå upp och äta frukost, så jag låg och drog mig i en halvtimme :P 09:30 så skulle Erik på match, så dom skjutsade hem mig, och nu sitter jag här (: Ska snart städa lite i mitt rum och äta frukost . Så nu ska jag sluta skriva :P

Ha det bra ni som nu läser det här . Chaao .

Tärning


Idag har jag varit kreativ och gjort detta örhänge.. Men hade tyvärr bara en sån tärning, men what do you think ?

Hemma igen..

Dagen började med att jag vaknade på Carins internat . Klädde på mig och sedan gick vi till matsalen för att äta frukost . Matsalen öppnade inte förrän 07.30 så jag blev lite stressad . Vid 07.44 lämnade jag Carin och begav mig till stationen, ensam ! Jag trodde ett tag att jag skulle missa bussen, men jag skyndade mig så mkt jag kunde och kom dit 07.55 . Det var ändå ganska skönt att åka buss själv . Sov mestadels av tiden, det kanske förklarar mitt ryggont :P Är inte van vid att sitta upp och sova :P När jag väl var framme i Södertälje kl. 14.10 så hämtade min pappa och mina brorsor mig . Lämnade Fredrik vid golfbanan och åkte sedan till enhörna, för Daniel skulle hämta ett spel i våran sommarstuga . När jag kom hem var jag alldeles slut . Ringde Erik som skulle komma hit . Det var skönt att träffa honom (: Vi gjorde inte så mkt, tog det lungt och låg och pratade och så . Sen åkte vi och åt på Kalas . När vi kom hem såg jag fram emot en timmes Desperate Housewives . Men kom det ? Neej ! Det var fucking jävla ishockey på tv ist . Blir så jävla trött på att dom ställer in program p.g.a. hockey ! Så nu måste jag vänte EN vecka för att få se det . Om dom ställer in Grey's Anatomy imorgon så ska jag fan döda dom . Där tog jag kanske i lite :P Men arg kommer jag bli .

Imorgon kommer min kusin hit . Ska passa henne . Kanske åker till torekällberget och tittar på djuren :P Sen efter Eriks träning så kommer han hit och ska sova här :)

Chaao


Växjö forts.

Min sista dag i Växjö . Åker hem imorgon med bussen kl. 08:00 . Kommer hem vi 13:50 . Har varit kul här (: Har varit med om massa roliga saker, men kan inte komma på ngt speciellt just nu :P Här kommer en lista, som jag snott av Andrea än en gång :P

1.Var hittade du den här listan? På Andreas blogg
2. Var är dina föräldrar födda? Finland och Sverige
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Kommer inte ihåg
4. Vilken är din favoritrestaurang? Nancy's och Eagles
5. När badade du i en pool senast? I oktober
6. Har du varit med i någon skolpjäs? Yes, var Pippi i våran egen påhittade Pippi-pjäs :P
7. Hur många barn vill du ha? Har inte riktigt bestämt än, men två kanske
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Vet inte
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Neej inte direkt...
10. Vad har du för TV-kanaler? Har inte koll på det tyvärr
11. Har du åkt moped någon gång? Har aldrig kört, men har åkt ;P
12. Har du busringt någon gång? Of course
13. Har du fått felparkeringsböter? Nej
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nej
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Cypern
16. Har du en egen trädgård? Japp
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Brukar inte titta på tecknade serier
18. Kan du alla orden i nationalsången? Nej, har aldrig kunnat det heller tror jag
19. Badkar eller duschkabin? Badkar, är ganska skönt att kunna bada ibland
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Music and lyrics och The Holiday
21. Favoritpizza? Vesuvio
22. Chips eller popcorn? Lättsaltade chips, annars popcorn
23. Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte läppstift
24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Ööh, neej ?
25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Neej      26. Apelsin- eller äppeljuice? Äpple
27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Åt ute vet jag inte, men åt pizza med Carin och Johan
28. Favoritchoklad? Marabou, frukt och mandel
29. När röstade du senast? Jadu, var med och röstade om ngt som hade med bron på stan att göra i 8an :P
30. När åt du en hemodlad tomat sist? Typ 5 år sen
31. Har du vunnit en prispokal någon gång?  Jaa, i LT-cup
32. Är du bra på matlagning? Joo, ibland så ;P
33. Klarar du att tänka själv? Beror väl på vad det är jag ska göra
34. Har du beställt något från TVshop? Neej, men min lillebror har :P
35. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Njaa, svarta byxor och vit tröja när jag praoade på hotell
36. Vad var det senaste du handlade? Köpte grejer som jag ska äta på bussen imorgon
37. Har du kräkts offentligt? Neej
38. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Sanna kärleken
39. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Jodå
40. Har du ringt något betalnummer? Jaa, ngn gång ar jag väl det
41. Kan man vara vän med sitt ex? Ja, det bestämmer man väl själv
42. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Måste väl vara min farmor eller ngn
43. Hade du mycket hår som liten bebis? Nja, inte såå mkt
44. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Inget
45. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Lyssnar på musik innan jag somnar
46. Vad är du tacksam för idag? För att jag har fått kommit hit till Växjö och hälsat på Carin (:

Det var allt för mig, tack och hej

Växjö !

Nu sitter jag här i Växjö, Lenhovda, hos Johan . Vaknade för ett tag sen, hade tråkigt, så jag satte mig här .Carin och Johan sover fortfarande . Nu ska jag berätta ommin gårdag..

Gick upp vid 08:00 . Erik sov hos mig  då (: Vid 09:00 kom Carinmed sin pappa och Chanelle . Viåkte först upp till fornhöjden och sa hej då till alla hennes systrars barn . Senåkte vi  till Södertälje Syd . Tog bussen.. åkte i drygt 6 timmar innan vi kom fram . Vi fick st¨och vänta ett tag ute i buchen ett tag innan Johan och hans kusin kom och hämtade oss . Senåkte vi in till Växjö ett tag innan vi åktehem till Johan och bytte om . Sen åkte vi till Johans mamma för att ätapåskmiddag . Det var roligt :P Senåkte vi till Johan,satt lite vid datorn,sen gick vi ut en sväng :P När vi kom hem kollade vi på film, men Carin somnade, så vi stängde av efter typ halva :P

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad vi ska göra . Blir säkert kul iaf :P

Chaao

Journalistik

Nu har jag journalistik . Har precis blivit klar med min text som jag ska lämna in (: Haha, jag tvekade att göra den där smileysen bara för att jag suttit och skrivit allvarligt i mer än 1 timme :P Nej nu får jag sluta . Carin kanske kommer hit på sista lektionen, sen ska vi ner på stan och sitta vid Maren och äta glass, hoppas det är fint väder då . Jag måste hämta mina skor idag också . Det var värsta billigt att klacka om dom . Bara 85 kr ! :O Värsta kapet . Lite senare ska vi och kolla på Scania Cup också .

Efter skolan måste jag sätta i mina linser, för jag får inte ha dom hela dagar nu i början, bara 6-7 timmar idag.. Så jag får se hur bra det kommer gå 8-)

I natt sov Erik hos mig . Det var mysigt, och roligt när han pratar i sömnen på morgonen och frågat om jag "fnösat" (fönat) håret :D Naaw :P

Nu är det bestämt ! Ska till Växjö på lördag :D Det ska bli såå kul . Jag och Carin måste ta massa pictures . På lördag kväll ska vi äta middag hos Johans familj :P Haha, det ska bli kul ;P

Nu ska jag göra ngt annat, typ gå in på bilddagboken eller ngt :P

Chaao

Onsdag morgon

God morgon.. Är jättetrött just nu.. Sket i att sminka mig idag så att jag fick sova lite längre :P Känner mig så naken när jag inte har smink :P Fjortisvarning ? Jaja . Ska snart till bussen som tar mig till Colin.. Italienska på morgonen.. Yey.. 
Idag SKA jag få mina linser, för jag har en bokad tid, så nu kan dom inte säga nej ;) Haha . Ska kanske lämna in ett par skor till skomakaren också.. Blablabla.. Nu ska jag börja dra mig . 

Chaao

Lista snodd från Andrea ;P

Eftersom jag har tråkigt och väntar på maten så snodde jag den här listan från Andrea :P

Var är du nu?
I mitt rum och har tråkigt
Lakrits eller choklad?
Choklad !!!
Barndomsidol?
Hmm.. Spice Girls och Aqua
Vilken tid gick du upp idag?
06:45
Vad ska du göra i helgen?
Förmodligen åka med Carin till Växjö (:
Hur brukar du ta dig fram?
Vanligtvis med buss
När kräktes du senast?
Jadu, det måste varit flera år sedan..
Din favoritlåt just nu?
Kommer inte ihåg vad den heter, typ "Just one" med Hoobastank
Var fick du dina senaste pengar ifrån?
Av pappa
Har du sovit i din egen säng inatt?
Japp
Det roligaste i ditt liv på länge?
Har faktiskt ingen aning
Senaste alkoholintag?
Var ett tag sen
Har du haft mörkt hår?
Kan väl säga att jag har ganska mörkt hår, eller ? Men har färgat det mörkt ett antal ggr också..
Vad har du för färg på väggarna i ditt sovrum?
Beige
Vad såg du senast på tv?
Parental Control, ett Amerikanskt program på MTV (I love them !)
Vad ska du göra idag?
Ska alldeles strax äta, sen kommer Carin hit
Har du bott i något annat land?
Om 3 veckor i England räknas så ja :P
Är du morgonpigg?
Beror på vilken tid jag lagt mig
Vad är du beroende av?
Hmm.. Jag vet faktiskt inte . Godis ? :P
Vem snackade du med senast?
Carin, när hon skulle hem från mig för att äta
Tycker du att det är jobbigt att ringa någon du inte känner?
Beror väl på
Vad luktar gott?
Grillat, musm !
Har du borstat tänderna idag?
Ja, som varje dag
Tycker du om broccoli?
Hata hata hata
Vad är du snabb på?
Haha, ingenting ! :P

School

I have English right now. Thats why I'm writing in English ^^ Nej jag bara skojade . Jag ska inte skriva på engelska utan på svenska ;) Helgen var rolig och mysig :) Som sagt så fyllde Eriks brorsa år, så det kom dit folk, men det var trevligt . Visade sig att Eriks fafars fru känner min mentor Lotti ;P Det var lite kul :P Lite senare på kvällen tittade vi på en lång film . Jag blev trött jättesnabbt, men jag var tvungen att hålla mig vaken för filmen var så bra och jag ville se hur den slutade :P

Igår kom jag hem vid 12.00 . Hade lite att göra hemma . Träffade pappa som åkte till Italien i måndags . Fick godis och pengar av honom av ngn anledning :P Men pengar är alltid bra ;P Fiskskålen har blivit helt grön.. Och jag har inte tid ngn gång i veckan att göra rent den så det får ngn annan göra . Ska nu berätta om min kommande vecka .

Måndag (idag): Plugga Natur till provbet imorgon + historian som ska vara klar på onsdag men hinner inte på tisdag.
Tisdag: Träffa Carin :) Hon kanske förjer med till skolan, om hon vill ? Sen ska vi antagligen ner till Maren om det är fint väder . Måste lämna mina skor hos skomakaren också .
Onsdag: Få mina linser (äntligen !) . Ska sen träffa Erik .
Torsdag: Träffa Carin ? Gå och kolla på Scania cup ?
Fredag: Köpa skor ? Träffa Erik iaf, så då får han hänga med ;P
Lördag: Åka till Växjö med Carin förmodligen :D
Söndag: Växjö !

Det var allt för mig
Chaao

RSS 2.0