Bdb

Orkar inte lägga upp alla bilder från Allsång och på min stora banan (misstolka inte) här på bloggen . Alla bilder finns på min bilddagbok . Klicka här för att komma dit :)

Min dag hittills

När jag ändå håller på så kan jag berätta om mig gårdag .
Vaknade med Erik . Gjorde mig iordning och sedan åkte vi till honom i regnet . Vad gjorde vi sen ? Hmm. Laddade ner filmer. Hata Göteborg bland annat . Sen vid 19.30 var det middag . Kyckling, ris och currysås . Mmm . Efter det körde Erik mig till Friskis & Svettis där jag skulle träffa Carin . Sen kom hon, och vi gick in och pratade lite med en som jobbade där . Vi ska börja träna där nästa vecka (: Sen stod vi och pratade utanför ett tag :P Sen åkte vi till Willys, för jag skulle köpa chips till Erik, och där hittade jag världens största banan :D Haha . Så jag köpte den för att skämta med Erik :P Den var såååå stor . Ska lägga upp bild på den sen :P När jag sedan tagit en promenad hem till Erik i regnet så badade vi :) Det var skönt, för det var ganska kallt ute :P Sen tittade vi på Hata Göteborg . Den var lite skojig :P Sen tittade vi på "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö" . Det var ganska bra, fast jag låg och halvsov i slutet av den :P

Det var allt för mig just nu (: Chaao

Allsång på Skansen !

Det blev riktigt lyckat :D Förutom att jag brände mig i ansiktet, när jag hade på mig mina solglasögon dessutom.. Så jag har en jättesnygg bränna i ansiktet nu :P Kan berätta lite om den dagen .

Gick upp tidigt.. Var dödstrött.. När jag gjort mig iordning och gjort min matsäck så gick jag och mötte Carin . Vi gick till stationen och tog tåget mot Stockholm :) När vi kom fram åt vi frukost på McDonald's, vilket nu har blivit tradition ;P Sen begav vi oss till bussen, vi råkade tränga oss lite ;P När vi kom fram till skansen så gick alla på bussen som skulle på skansen till huvudingången, men jag och Carin är så smarta, för vi kollar upp INNAN att Sollidsingången öppnar kl 09.00 . När vi kom dit så var det världens kö.. Men när dom öppnade trängde vi oss, så vi kom in bland dom första :P Vi sprang till scenen och jag typ dog . Vi letade på varsitt håll efter den bästa bänken, och vi tog den som Carin hade hittat . Jaa.. Sen gick tiden ganska snabbt faktiskt . Men det var som jobbigast när solen lös på oss som mest . Det var då jag brände mig.. Sen var det typ 50 grader ute (känndes det som iaf), och jag hde tights och linne.. Men jag stog ut.. Det var för krångligt att ta sig därifrån, så jag väntade tills Marrianne och Carolina kom . När dom sen kom så gick jag och Carin en sväng . Och jag fick så ont i benet ! Kanske för att jag suttit på en hård bänk i typ 7 timmar i sträck ? Jaja . Vi tog lite fina bilder på skansen-dalahästen . Dom hade en ny liten också :P Efter att vi gått runt ett tag så gick vi tillbaka till bänken, eftersom Marre och Carro skulle gå och köpa godis . Sen köpte vi ett allsångshäfte :D Det kan vi ha nästa vecka också :D Sen satt vi bara och väntade och väntade och väntade.. Sen började det äntligen :D Fast då var jag trött och gäspade hela tiden :P När programet var slut så körde The Ark två extralåtar . Bland annat "One of  us is gonna die young" . Sen körde Electric Banana Band "Banankontakt", haha Lasse Åberg var så söt i backslick :P Sen begav vi oss hem . Satt med filt på tåget, det var så kallt :P Strax efter att jag kom hem kom Erik och sov hos mig :)

Det här var inte allt som hände under de 12 timmarna jag var där i tisdags . Det var så mkt mer, men jag har ingen stor lust att skriva allt, och jag tror inte att någon har så stor lust att läsa så mkt :P Men bilder kommer iaf senare :)

Chaao

Stockholm

Hej :) Idag har jag varit i Stockholm med Carin . Vi strosade runt lite . Jag fyndade en Cardigan på Gina Tricot, den kostade 74,50 :) Ett riktigt kap . Efter stockholm åkte vi till skopunkten . Då passade vi också på att köpa lite grjer inför imorgon :) Jag kommer vara tjock :P Men jag och Carin är laddade ;D
Det är bra att Carro och Marre kommer sen också, för då kan vi gå runt och titta på djuren sen :D Haha . Det kommer bli super .

Det var allt för mig, nu ska jag duscha . Pusss

He´s my man

image107

Älskar dig ♥

Tröjor från Junk Food

Kollade runt lite på nelly.se och hittade dom här, från märket Junk Food :)

  

Fredflare

Ett tips från mig till er: Kolla in sidan http://www.fredflare.com/ . Det finns verkligen roliga grejer där :) Här är några av mina favoriter .

    
   


Jag tycker bäst om den chokladdoppade jordgubben :) Vad tycker ni ?

Midsommarafton

Hej . Nu ska jag berätta om min midsommarafton .

När jag gjort mig iordning och packat, och Erik kommit och hämtat mig så var vi tvugna att åka hem till Erik och hämta pengar . Sen åkte vi moppe till Enhörna . Det var lite smått jobbigt . När vi lämna väskorna och sagt hej till min farmor och farfar (som alltid tar längre tid än vad man tänkt sig :P) så åkte vi till ICA för att handla mat . När vi skulle ta potatis så skrämde Eriks klasskompis Philip honom . Han jobbade där . Han var lång . Sen köpte vi jordgubbar och åkte tillbaka . Jag började lite senare laga lunch till min man som satt i soffan och läste tidningen, och lagom till vi skulle äta så började filmen "Grease 2", då blev jag glad :) Efter lunchen, så hoppade vi studsmatta.. Sen tog det ett tag, och sen började vi med middagen . Köttbullar, prinskorv och potatis :) Mummmmms . I pausen till buskis så hoppade vi studsmatta :P Sen började en film på 1an som jag inte kommer vad den hette . Då vispade jag grädde, och sen åt vi det med jordgubbar :) Nackdelen med alla godsaker är att jag fick jätteont i magen, typ magknip . Det gjorde ont .

I morse vaknade jag innan Erik, så jag började diska gårdagens disk . När Erik vaknade bäddade vi undan sängarna :P Sen gjorde jag iordning frukost . Jag drack varm choklad med grädde i :) Mmmm . När vi ätit klart och städat iordning så skulle vi åka, men först tänkte vi gå och säga hej då till min farmor och farfar . Men som vanligt tog det lite längre tid, det tog 1 timme . Men man fick ju fika ;P Sen kom mamma, pappa och Daniel ut, så då åkte vi hem . Det regnade, men jag märkte typ inget, för jag satt ju bakom Erik ;P

Nu kollar Erik på friidrott, som jag tycker är sååååå tråkigt . Sen ska vi titta på en film från när jag gick i 4an :P Då hade jag rött hår med lugg :P Och så var jag "rund i ansiktet" som mamma säger :P

     image95  

Vad vet jag

Hej . Klockan är ganska mycket nu.. Ska snart gå och lägga mig . Men först ska jag berätta kort om min dag :)

Gick upp kl 09.00 för att spela golf med pappa.. Jag har kommit på att det är en väldigt stressig och jobbig sport . Man måste ju skynda sig hela tiden . Och bagen är tung att bära på ryggen . Efter det fick jag en glass :) Sen gjorde vi några ärenden innan vi åkte hem . När vi kom hem åt jag, sen duchade jag och ringde Carin . Lite senare kom hon hit :) Kollade lite på Friskis & Svettis hemsida, ska kanske börja där . Vid 20.00 tiden började vi bli hungriga, så hon beställde pizza och jag åt hemlagade hamburgare ;) Efter att vi ätit satt vi vid köksbordet i evigheter och bara pratade :) Sen tittade vi på konfirmationsfilmen :P Det var kul :P Och för en stund sen gick hon hem..

Imorgon är det Midsommarafton :) Jag och Erik ska vara i Enhörna . Ska laga mat och sådär :P Ska vara där ensamna, så det blir mysigt :) Tar väl lite bilder då som jag lägger upp antingen här eller på min bilddagbok sen .

Nej, nu ska jag dra mig..

Ha en trevlig midsommar ;) Pusss

Pure love

image86

Ellinor älskar Erik, för evigt...

Lite om min dag

Hej hej hej . Ska nu berätta lite om min dag .

Vaknade hos Erik . Det var ganska fint väder då :) När vi väl kommit upp så åt vi toast, och sen spelade vi badminton :) Jag äger på det ;) Seeeen.. Satt vi vid datorn lite, eller jag rättare sagt :P Lite senare åt vi glass, och då upptäckte vi att Eriks brorsa var i tidningen ;D Det var roligt . Sen spelade vi badminton igen, och Tindra tog min sko :( Så henne jagade vi ett tag, och när vi väl fångat skon så var det ett tandmärke i den :P Sen åkte jag hem, och satte mig här ;) Sen ringde jag Carin och vi hade ett trevligt samtal i ca 1 timme ;P Sen hade jag ingenting att göra, så jag satte mig här igen . Snart ska jag hoppa in i duschen, eller så ska jag bada . Och efter maten ska jag nog hem till Erik .

 



Jaa.. och veckan framöver då ?
Imorgon ska jag öva lite på golfen med pappa.. Ska gå 9 hål .
På torsdag ska jag vara med Carin . Vi ska planera inför Allsång ;)
På fredag är det midsommarafton, och jag har ingen aning om vad jag ska göra .
Resten av veckan är ännu inget besämt .

Nu ska jag göra något annat . Chaaao .

Enhörna

Okej, bara för att Andrea tjatade så kan jag skriva ett blogginlägg idag :P

Kan berätta om vad som hänt i helgen . I fredags åkte jag, mamma, pappa, Daniel och Erik till Enhörna, fast innan åt vi på Donken :) Mmmm . När vi kom dit hoppade vi lite studsmatta . Sen letade vi mask, för vi skullegå och fiska :) Vi hittade faktiskt ganska många och bra maskar :) Först gick det inge bra att fiska.. men efter ett tag fick vi mkt fisk :) Jag fick 4, Erik fick 5 och Daniel 7 . Sen begav vi oss hem, och jag och Erik tittade på film :)

På lördagen vaknade jag först, som vanligt.. Sen gick vi upp och åt frukost . Efter det kommer jag inte ihåg vad vi gjorde rikigt . Men vi 12-tiden så gick jag, Daniel och Erik för att spela minigolf, och vi fick en rejäl promenad på köpet ;) Erik vann faktiskt bara med 2 poäng över mig :P Efter det kollade vi lite på loppisen, och sen köpte vi glass och begav oss hemåt . Jag plockade blommor åt min mamma på vägen hem, men dom klagade och kastade kottar på mig :(
Sen gick vi och fiskade igen, men denna gång fick vi ingen fisk alls, bara för att det blåste så mkt . Så vi gick upp igen.. Jag och Erik slumrade till ett tag innan maten, och det var riktigt skönt :) När vi skulle äta var jag jätteglad :D För det första fick vi jättegod mat, och så kom Ebba och Didrik på tv :D Typ mitt favoritprogram när jag var liten :P Efter det gick vi ner till våran stuga och spelade lite kort, sen tittade vi på film :)

Idag vaknade jag först.. igen.. När Erik vaknat åt vi frukost, och strax efter det kom hans pappa och hämtade honom . Efter det städade jag undan efter oss i stugan och gick upp till mamma och pappa och tittade på tv och spelade lite kort . Sen åkte vi hem . När jag kom hem gjorde jag inte så mkt..

Kl. 20.00 kommer Carolina pch Marre hit igen, för vi ska kolla klart på Sune ^^, Ska bli kul :) Men nu ska jag sluta blogga .

    


Pusshej

Trött..

Är lite trött på blogg för tillfället.. Så kommer nog inte skriva på ett tag här . Men har blivit ännu mer aktiv på min bilddagbok sen jag fick min nya kamera :D Älskar verkligen den .

Ha det bra, pusshej

Lugg ?

I natt drömde jag att jag hade klippt lugg, och det var verkligen fint :) Men skulle jag våga göra det i verkligheten ? Det kanske blir jättefult :O

Torsdag

Lite kort om dagen:
Vaknade hos Erik . När vi väl steg upp så åt vi lunch, och sedan gick vi på promenad med Tindra i ½ timme . Efter det skjutsade Erik hem mig, och sedan satt jag vid datorn en stund . Lite senare åkte jag ner på stan med pappa och Daniel och köpte mjukglass, mmm . Sen gick vi runt lte i affärerna . Sen åkte vi hem och jag satte mig här igen . Lite senare ringde Carolina och frågade om hon och Marre kunde komma hit ikväll, och visst kan dom det :) Jaa, så kvällen tillbringar jag med dom . Vi ska kolla på Sunes jul :D Haha . Och jag ska baka kladdkaka åt oss ^^, Muums .

Imorgon har jag inget planerat än så länge .

Chaao

Hahaha

Skriv ditt namn med lillfingret: ellinor
Skriv ditt namn med armbågen: ellino5r
Skriv ditt namn med pannan: 34opop8ihjno045r
Skriv ditt namn med foten: ellinor
Skriv ditt namn med näsan: 34oo98hnjor

Så duktig var jag ;)

...

Såhär lång tid är det kvar till min födelsedag !

Skolavslutning

Hej . Idag var det skolavslutning . Dansklasserna dansade och muikklasserna sjöng i aulan . Sen samlades vi i klassrummet, fick våra betyg och drack juice och åt godis :) Och jag fick 2 kramar av Peter ;) Haha . Efter det gick jag, Marre och Carro ner på stan för att fika . Sen åkte jag hem och snart ska jag hämta min kusin som är hemma hos sin fröken hr i närheten .
Lite bilder från dagen:

     

Lista

Klädsel:
Vad har du på dig idag: Svarta shorts från h&m och Eriks "Stockholm summergames 2005"-t-shirt :P
Vad använder du just nu för skor: Olika varje dag, men mest mina vita loafer, för dom är så sköna ^^,
Favoritfärg på kläder: Röd och svart

Senaste person som..

Sov i din säng: Jag, och Erik
Du pratade med: Mamma
Du delade dricka med: Kommer inte ihåg
Du gick på bio med: Erik
Du gick på stan med: Marianne och Carolina
Skällde på dig: Vet inte, ingen har skällt på mig för ovanlighetens skull ;D

Senaste
Låt du hörde: En cover på Crach
Film du såg: Mr. Bean on Holiday
Mat du åt: Fläskfilé med potatisklyftor och sås, mmmm
Kram: Erik
Puss: Erik
Fest: Hmm, festen hos Johanna i surahammar :P
Känslan: Vet inte
Ilska: Idag
Resa: Hem från Erik
Glädje: Vet inte
Dröm: Jaadu, det kommer jag faktiskt inte ihåg
Boken du läste: Håller på att läsa "Hemma hos Martina"
Personen du träffade: Pappa, han sitter 2 meter ifrån mig :P
Personen du pratade i telefon med: Pappa
Personen du fick sms av: Marre
Gången du åt en 7-eleven korv: Någon gång i 8an tror jag, aldrig mer säger jag :P
Gången du var utomhus: När Erik skjutsade mig hem :P
Gången du sov: I morse
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I lördags

Allmänt
Hårfärg: Typ brunt
Ögonfärg: Blågråa typ
Längd: 163 (och stolt)
Studerar: Samhälle-Media på Wendela Hebbegymnasiet
Favoritklädesplagg: Just nu mina svarta shorts från h&m
Har alltid med mig i väskan: Mobil, nycklar, busskort, penna, glasögon och kamera
Dricker jag läsk dricker jag: Hallonsodaa ;D
Tatueringar, piercings: Har hål i öronen om det räknas
På datorns skrivbord har jag en bild av: En strand, haha
Imorgon kommer jag: Ha skolavslutning
I sommar kommer jag klä mig i: Shorts
Jag är född: 14 juli 1990
Om jag fick byta klädstil med någon tv-roll skulle det vara: Summer i OC kanske
Min all time favourit parfym är: Still - Jennifer Lopez
Nu ska jag: Skriva klart och sen duscha
Kändis jag på något mystiskt sätt alltid läser om: Michael Jackson
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
Favoritgodis: Olika
Nåt jag absolut inte äter: Gulaschsoppa
Musik just nu: Ingen speciell
Va sa du senast: Kommer inte ihåg
Sommarplaner: Grönan, Allsång och 2 veckor i Spanien
Fisk eller badkruka: På senaste tiden.. badkruka :P
Hur många kuddar: Tre
Tror du på mirakel: Ja
Bio eller promenad: Båda
Favoritväder: Varmt
Det här är jag bra på: Dansa
Morgon eller nattmänniska: Morgon
Spara eller slösa: Slösa
Vad som är viktigast för dig: Mycket
Hur är din drömkille: Som Erik
Finns det liv på andra planeter: Jaa, säkert
Är du kittlig: Jaa på vissa ställen :P
Snarkar du: Ibland :P
Stjärntecken: Kräfta
Rädd för insekter: Vissa :P 
Äckligaste djuren: Sniglar
Chips, morötter eller godis: Godis
Pizza eller hamburgare: Pizza
Skriver du dagbok: Jaa
Stökigt eller välstädat: För det mesta stökigt :P
Gungar du på stolen: Nej
Skulle du kunna hoppa Bungyjump: Neej
Vilken hand håller du gaffeln i: Vänster
Hur många syskon har du: Två

Helgen innnan lovet

Helgen har varit bra :) Har både umgåtts med familjen och Erik :)
Här kommer lite blandade bilder från helgen och idag .

         

Imorgon är det skolavslutning, skööönt :D

Chaao

Studentdag

Den här dagen har varit varm, varm.. och varm :P Orkar inte berätta allt som hände, men om ni vill se bilder, så finns det på min bilddagbok :)

Pussss

Dagen hittills

Vaknade 05.00.. kund inte somna upp, såjag låg och drog mig en ½ timme.. Sen gick jag upp och klädde på mig . Sen gick jag ner i köket och började doppa jordgubbar i choklad :) Tog typ 1 timme . Sen gjorde jag lite andra saker, som att fylla vattenkannor och sådär . Sen kom Fredriks klass :) Dom var här i typ 1 timme, sen gick dom . Efter det hjälpte jag mamma att plocka undan efter dom, och sedan att göra förrätterna till ikväll . Har inte gjort ngt mer :P Haha, det här var jätteroligt:

Mamma: Här, smaka.
Jag: Usch, vad är det för något?
Mamma: Pumpakärnor, det är sånt där som invandrarna äter.

Hahaha, såå kul :P Jag har en rolig mamma ;)

Nu ska jag fortsätta att hjälpa till . Det är mycket som ska göras .

Lista

Den här listan snodde jag från Marianne :P Nu har jag inget att göra, därför gör jag den .

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Vet inte, inte Big Brother iaf, haha
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren of course
Brukar du sjunga i duschen? Alltid, men det är inte alltid det låter så bra heller ;)
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Curling faktiskt :D Haha . Fast tröttnar efter ett tag
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jaadå
Vad är viktigast för dig? Kärleken, till allt, både människor och saker
Laddar du hem musik och film från internet? Nej, det får andra göra åt mig, haha
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Jaadu, skulle iaf försök spara det mesta, och sen kanske resa
Vad är det bästa med julafton? Stämningen, jag tycker att det är så mysigt ^^,
Tänker du mycket på ditt utseende? Jaa, men inte när jag bara ska vara hemma :P
Vad får dig att slappna av? Att bli killad, helst på ryggen :P
Är du mörkrädd? Lite grann kanske
Vilken färg är snyggast? Rött
Tycker du matte är svårt? Det är ju inte supersvårt, men det är ju inte meningen att manska kunna allt
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Neej, inte alls
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Pengar eller att få träffa någon kändis :P
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? 10-11 någon gång
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Min storebror, det är väl det dom är till för ?
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Nej, men får välja själv om man vill förstöra sin hälsa
Har du piercing? Neej, men vill ha i naveln
Bråkar du och dina syskon ofta? Mest med storebror, tjaffsar mer med lillebror
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Kan inte säga att någon är värd mer än någon annan
Läser du ofta böcker? Jaa, på sommaren
Vad föredrar du för sorts filmer? Romantisk komedi och skräck
Vad slösar du mest pengar på? Kläder
Vill du gifta dig? Japp
Vill du ha barn? Ja, typ 2 stycken
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för? Ugly Betty, Desperate Housewives, Beyond the Break, Greys Anatomy och Pussycat Dolls
Vilka länder har du varit i? Finland, Danmark, England och Cypern
Vilka husdjur har du haft? Katt, salamander och fiskar
Är du bra på att laga mat? Skapligt
Var badar du helst? I varmt vatten :P 
Vad dricker du för alkohol? Inte öl iaf
Vilka djur är du mest rädd för? Bronsar
Vad tycker du om monarkin? Man ska nog helst inte prata om sånt med mig :P
Vilka språk kan du? Svenska, engelska, lite italienska och lite spanska.
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Haha neej, har krockat och sedan svimmat, fick blåtira efteråt ;)
Vilken kändis är hetast? Jag vet inte
Gillar du att dansa? Älskar att dansa !
Vad har du för klädstil? Lite olika varje dag
Är du flygrädd? Neej, tycker att det är kul :D
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Inte för att jag brukar vistas där, men det är väl bra ;)
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Vilken är din favoritglass? Magnum Mandel och Cornetto Classico
Tror du på ett liv efter döden? Nej, men hoppas
Vilket kaffe sörplar du helst? Blä
Vilket mobilmärke föredrar du? Nokia
Vill du gå ner i vikt? Jaa
Vad har du för personlighet? Jadu, lite svårt att beskriva kanske
Har du varit deprimerad? Ja
Tycker du om sushi? Nej
Tror du på livslång kärlek? Jaa
Vad äter du helst när du ser på film? Godis
Lever dina föräldrar tillsammans? Ja
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? What ? Nej
Har du tandläkarskräck? Nej, jag tycker det är kul att gå till tandläkaren :D
Har du någongång haft självmordstankar? Nej.
Vilken hårfärg har du naturellt? Typ, brunt
Biter du på naglarna? Nej
Är du beroende av något? Hmm.. Det skulle väl vara Erik då ;)
Vilka internetsidor besöker du varje dag? Andreas blogg, Eriks blogg och bilddagboken
Hur ofta motionerar du? Haha, det ska vi inte tala om :P

Nu ska jag hjälpa mamma att dammsuga :)

Chaao

Pretty good day

Har haft en ganska bra dag med tanke på omständigheterna :) Åkte till skolan i morse och hade media . Fick reda på att jag får VG+ i omdöme . Sen var vi i princip klara, så jag gick ner på stan själv . Det var ganska skönt faktiskt, att strosa runt ensam :P Träffade Roman också . Jag köpte present till Daniel (och eftersom han troligtvis inte läser min blogg så kan jag säga att jag köpte en film :P), och köpte en grej till Fredriks student . Träffade sedan Viveka vid busshållsplatsen och lite senare kom också Carro och Marre springande :P Tog bussen till skolan.. Hade ett väldigt kort klassråd . Vi fick bestämma när vi ska börja på måndag :P Ska börja 10.00.. Då ska vi städa, och det kan väl ta 1 timme, sen slutar vi :) Efter klassrådet fick vi tillbaka våra porträttintervjuer av Lotti, och jag fick VG+ på min :) Men fick VG i omdöme . Alla omdömen i media kommer ju slås ihop i 3an, och som det ser ut nu så tycker ag att det ser bra ut .
Efter det hade 2 i min klass matteredovisning, sen slutade vi eftersom vi inte hade ngn svenska eller matte :) Så slutade vid 13.30 . Åkte ner på stan igen, den här gången med Carro och Marre . Gick runt lite, och sedan gav vi oss av till Nancy's . Själv åt jag inte, för man ska inte äta bara för att det är gott, bara när man är hungrig ;) Haha . När dom ätit klart gick vi till Wedins . Där var Eriks bror Jonatan och Andrea :) Hittade de röda tygskorna som jag tänkt köpa förut, så jag köpte dom :) Och vilket kap säger jag bara, 99:- kostade dom :D Så nu är jag lite happy :) Sen bar det av hemåt, solade.. När det blev för varmt så gick jag in :P Så nu sitter jag här :)

Erik kommer hem till mig idag efter sin träning :) Han ska sova här . Får se vad vi gör imorgon . Men på torsdag ska jag hjälpa mamma att fixa till Fredriks student . Och sen på fredag är det student :)

Men men, nu ska jag göra något annat .

Chaaao

Hjälp..

Har pratat med mamma nu.. Snart ska jag få hjälp..

RSS 2.0