Valborg

Jag är besviken på mig själv. Nu sitter jag här hemma och har inte ett piss att göra medan alla andra är ute och har kul. Allt skulle vara så mycket lättare om jag var 18. Då är det ju bara att gå ut någonstans. Men nu, nu sitter jag här i mitt rum och tittar på Power of 10, på Valborg.

Sista skoldagen denna vecka..

image568..är snart över.
Och jag har fan panik över imorgon!!! Har absolut inget, INGET, att göra. I värsta fall, och då menar jag värsta, så får jag väl åka med pappa, min lillebror och min kusin till Enhörna. Hur tråkigt som helst. Men hellre det än att sitta hemma själv. Ingen som typ ska ha fest eller något?
Funderade själv förut på att kanske ha middag.. Men det blir inget, för dom flesta verkar vara upptagna, plus att pappa kommer vara hemma på kvällen.. Inte så kul då. Men jag vill bara inte vara så tråkig. Tanken på att jag ska sitta hemma på valborg medan andra har kul gör mig sjukt ledsen och stressad. Visst, valborg är överskattat, men det är ändå något med valborg.

Min dag

image567Dagen blev inte alls som planerat.
Hade nationellt prov i engelska idag. Gick inte bra för mig såsom för många andra. Jag tycker att ämnet var svårt att skriva om.
Sista lektionen var media, och då fick vi reda på att vi fick jobba på valfritt ställe, så vi slutade 12.30 istället för 13.15. Bra, tänkte jag, då hinner jag ju vara hemma längre innan jobbet. Jag kommer hem, fixar lite grejer vid datorn innan jag går upp på mitt rum. Plötsligt mår jag så jävla illa. Blir tvungen att springa till toan, och där spydde jag. Så det blev till att sjukskriva mig. Lite elakt att ringa och göra det 1½ timme innan jag ska jobba, men vad gör man liksom. Så nu sitter jaga här. Känns fortfarande lite konstigt i magen. Har faktiskt inte spytt sen 4an, så jag har hunnit glömma bort hur det är, läskigt var det.
Jaja, inte så trevligt samtalsämne kanske :P
Imorgon är det som fredag typ, om jag får ledigt från gympan på onsdag, för det är den enda lektionen vi har. Annars skolkar jag väl ändå, haha, evil.
Nu ska jag kolla lite andra bloggar, men ni får ha det så bra!

Poolparty

Kvällen igår var helt okej. Blev roligare när Carro kom, för jag känner ju typ ingen utav dom andra :P
Jag var såå trött sen när vi skulle gå och lägga oss. Jag somnade med kläderna på och vaknade vid 08.00 då jag gick upp och tog bort sminket och bytte kläder innan jag gick och la mig igen. Sen vid 10.00 vaknade jag av att Erik fick ett sms, och då var vi tvugna att gå upp.. När jag kom hem åt jag frukost, sen gick jag och la mig igen. Sov till klockan 15.00, eftersom jag ska jobba sent idag. Vill ju inte stå och halvsova i kassan. Och så vill jag ju helst inte vara halvdöd när vi ska ha nationella imorgon.
Donken ringde mig idag efter att jag vaknat och frågade om jag kunde börja jobba 16 istället för 15 imorgon, vilket är bra för min del, för då hinner jag hem efter skolan.
Nu ska jag ta något att äta, sen ska jag väl börja dra mig.
Ha en roligare kväll än mig!

image565
Jag är kär

Festen

Festen igår tycker jag var ganska kul. Träffade bl.a. Hanna som jag inte träffat på jättelänge. Vi stog och pratade massa minnen :) Träffade också min barndomskompis Lina, okej, hon kände bara igen mitt namn men kom inte ihåg att vi lekt, men ändå :P
Tråkigt bara att vi gick hem så tidigt. Gick vid typ 1, för Lisa och Carro ville hem och titta på Svensson Svensson, men jag skulle gärna ha stannat kvar. Ångrar det lite nu.
Jag är inte bakis alls, konstigt egentligen. Men det ska jag bara vara glad över.
Snart ska jag till Erik. Det är ju poolparty där ikväll. Får se hur kul det blir..
 Det här är dom enda bilderna jag har från gårdagen, och det är ifrån innan festen hemma hos mig:

image563

image562

image564

Fredag

image561Ikväll är det fest med cirkustema. Jag har fixat och donat här hemma eftersom Lisa, Sarah och Carro kommer hit innan och ska sova här efter. Jag ser fram emot det. Vi har typ pratat om det varje dag i skolan, hihi.
Pappa hotar med att han ska alkotesta oss när vi kommer hem. Han är rolig han. Dessutom kommer inte han att vara uppe då, så haha på honom.
Imorgon är det poolparty hemma hos Erik, haha. Ska också bli kul :)
Jag fasar bara inför södagen då jag ska jobba till 23. Fett jobbigt. Speciellt när jag har nationella prov i engelska på måndagmorgonen. Måst säga till dom att jag inte kan jobba så sent. Får man föressten göra det när man är under 18? Någon som vet?
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning! Bilder från kvällen kommer någon gång nästa vecka antagligen :)
Pusss

Tatuering

Nu tänkte jag be er om hjälp. I höst ska jag tatuera mig, vet inte vart på kroppen än, men jag har bestämt vad. Det ska stå "kärleken övervinner allt" på latin, som då bli "Amor vincit omnia". Nu är frågan vilket typsnitt jag ska ha. Jag har använt mig av sidan fontpool.com och har kommit fram till dessa fyra olika typsnitten:

1. image557

2. image558

3. image559

4. image560



Vilken tror ni skulle bli snyggast?

Smart Ellinor, smart..

Jag är så arg på mig själv. Så jävla arg!image556
Har naturprov imorgon. Har inte pluggat mycket alls. Hade ingen ork eller lust i måndags och tisdags. Och igår gjorde jag ett ärende, så jag hann inte plugga så mycket. Vad tror ni händer idag när jag ska plugga arslet av mig? Jag glömmer böckerna och alla anteckningar i skolan!! Åååh, fan vad klantigt.. Orkade inte åka tillbaka, egentligen mitt fel. Men men. Jag har iallafall en utav lapparna, med nyckelord vi ska kunna. Står ingen fakta eller nåot. Men utifrån domså har jag skrivit det jag kunnat, och sedan letat upp resten på internet. Jag kan ändå ganska mycket, tror att jag får G iallafall. Men om jag hade haft böckerna med mig så kunde jag satsat på ett högre betyg.
Aja, finns ändå inget jag kan göra åt det.

Men imorgon är det fest, och jag längtar. Ska bli riktigt kul!

Död på måndag

Har varken haft tid eller ork att blogga. Finns egentligen inget att skriva om.
Kan berätta om min kommande helg om det intresserar någon.
Fredag: Fannys 18-års fest. Ska blir roligt!
Lördag: Barnvakt kl. 12-14. Poolparty på kvällen.
Söndag: Jobba 17-23.

Om man sägr såhär, jag kommer vara död när vi ska ha nationella provet i engelska på måndag morgon.

Nu ska jag plugga lite till naturprovet på fredag. Hjärnan och nerverna är sjukt komplicerade. Kommer inte få mer än G iallafall, garanterat.

image555
Jag saknar min älskling.. <3

Lördag

Blev inget inlägg igår. Jag tänkte faktiskt inte på det.
Köpte nya skor igår efter skolan. Gråa tygskor. Kan lägga upp bild på dom sen :)
Efter det var jag md Erik hela kvällen. Vi kollade på Talang 2008 med min lillebror.
Idag ska vi på bio på Heron. Fast det är ikväll. Vi ska se filmen 21. Hoppas att den är bra bara. 
Snart kommer min man och hämtar mig. Så jag ska väl gå och börja göra mig iordning för att åka. Kanke uppdaterar senare :)
Ha en bra dag!

Dans

image554Hej hej. Sitter i skolan nu. Har dans, men vi ska egentligen hålla på med våra egna lektioner.. Men jag och Carro har bytt dansstil. Och nu orkar jag inte göra något mer.
Igår ringde jag jobbet för att be om att få vara ledig nästa lördag och inte den här som jag bad om. Men jag kunde tydligen inte jobba nu på lördag, eftersom hon redan gett mig ledigt.. Så det blir inget jobb varken den här lördagen eller nästa. Men på söndag så :)

Idag är det den jobbigaste dagen. Vi har många och långa lektioner med lite raster emellan. Men snart är den första över iallafall. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra faktiskt. Ska nog bara hem och vila. Och nu kan jag äntligen vara i mitt rum igen! Det har varit så jävla stökigt så jag har inte velat vara där inne. Men igår vid 23:00 fick jag något ryck och började städa. Så nu är det fint :)

Ha en bra dag!

Backstreet boys - Bilder

Här kommer lite bilder från konserten, och som vanligt vill Carro inte att jag lägger upp bilder på henne :(

         

1. Laddade utanför Hovet
2. Väntar på förbandet EMD
3. Måns i baren
4. EMD
5. Någon kille som dansade och sjöng
6. Danny
7. Snygg-Erik
8. Mathias
9. Backstreet Boys skitcoola intro
10. BSB
11. Träffade Måns utanför Hovet på hemvägen

Måndagens outfit

Bättre sent än aldrig säger man ju. Såhär såg jag ut på konserten.

image541
Linne - Gina
Skärp - Gina
Cardigan - H&M
Jeans - H&M
Klocka - Ur och Penn


Med dom här pumpsen från Din sko
image542

Sjuk..

Jag har varit hemma idag, för jag är/var sjuk. Därför har jag inte haft någon lust eller ork att blogga. Egentligen inte nu heller, så det här var ett ganska onödigt inlägg. Jaja, nu vet ni iallafall att jag lever!

Youtube

Satt och kollade på en massa gamla musikvideor, och hittade den här. Den är så jävla bra gjord. Jag gråter varje gång jag ser den. Det är något speciellt med den.


BSB

Hej hej.
Nu sitter jag i skolan och typ dör. Jag är sjukt trött.
I natt sov jag hos Erik. Han kom hem igår, och det var så skönt att träffa honom igen. Vi kollade på vänner och myste. Men det var inte roligt att gå upp i morse, nej nej. Men sötingen var söt och skjutsade mig till skolan, även fast han blivit sjuk.
Ikväll är det Backstreet Boys som gäller. Ska bli trevligt. Och jag har hört att EMD är förband, haha. Ska dit med Carro, Lisa och Sarah. Vi ska äta middag någonstans innan också, det blir trevligt.

Nej, nu ska jag försöka jobba lite. Ha en bra dag! Blir nog ingen mer uppdatering idag.
image540
Haha, bilden är typ 1 år gammal. Från när vi hade Digitalt foto i skolan.

Otrolig kille

Såg det här youtube-klippet på Nanthins blogg, och jag blir bara så imponerad av den här killen. Han är ju helt otrolig. Kan bara inte sluta titta på alla hans klipp. Jag rekomenderar att titta på hans andra klipp också.


Förlåt

Jag vet att jag är jobbig som flyttar bloggen heela tiden. Och jag tappar säkert läsare på grund av det också. Men man kan säga att det här är min original-blogg. Det är den första, och den jag alltid återvänder till. Jag har provat på olika blogg-sidor nu som t.ex. bloggis, nogg, tjejsajten och wordpress, men jag känner mig ändå mer hemma här. Och så känns det så komplicerat på dom andra sidorna :P Men men, det blir nog den här sidan framöver.
Annars då? Jag hann/orkade inte övningsköra idag. Blir nog inget imorgon heller, för då ska mamma och pappa tapetsera i hallen (kommer bli supersnyggt btw).
Men imorgon får jag iallafall träffa Erik! Har saknat honom så mycket. Jag är inte van vid att vara borta från honom en hel helg, och sen så har vi inte pratat i telefon lika mycket som vi brukar. Vi har väl pratat max 10 min per dag (om ens det) och vi brukar prata minst ½ timme varje dag. Men men, det kanske är bra att längta lite ibland också.
Nej, nu ska jag surfa vidare. God natt!

McDonken (16:53)

Hej hej. Kom just hem från jobbet, och det känns faktiskt bra den här gången, otroligt. Bästa gången hittills, för jag börjar få kläm på det mesta nu, och jag fick beröm, så det känns skitbra. Tog ledigt nästa lördag också, så då jobbar jag bara på söndagen. Men men. Imorgon kommer älskling hem! Hoppas verkligen att han vill/kan träffa mig då. Nu ska min kära lillebror ha datorn, för tro det eller ej, men han har köpt ett nytt spel! Ha det bra, chaao!
image539

Lördag (09:35)

image538God morgon! Jag är uppe tidigt idag, för Carro sov hos mig och åkte till jobbet för en halvtimme sen. Jag ska också jobba idag. Ska åka om 1 ½ timme. Det känns lite som att helgen är slut. Tråkigt, men sant. Jag jobbar liksom till 16, och då är jag hemma vid 17. Vid 18 ska jag äta middag, och sen går man typ och lägger sig. Eller kanske inte, men ändå. Dagen bara flyger iväg. Jag hoppas att verkligen ingen har lust att handla i Moraberg och sen äta på Donken. Jag kan föreställa mig hur mycket folk det kommer att vara där den tiden jag jobbar. Jag tror att Jossan skulla jobba idag? (Om jag inte har fel). Någon man känner någorlunda iallafall. Men men. Nu ska jag göra något annat, typ stryka mina jobbarbyxor. Ha en bra dag, hör säkert av mig senare ikväll.

Dagens inköp (fredag)

Dagens inköp är den här:

image537

Jag är skitnöjd, haha. Fanns tyvärr bara andra säsongen, för den första var redan slutsåld. Så den blir det till att köpa senare. Men men, hur som så är jag nöjd med mitt köp. Kan man inget annat än att älska Svensson Svensson?

Dagens make

Haha, nej. Dagens make är inget jag kommer fortsätta med. Tänkte bara visa hur det blev när jag sminkade mig på Make Up Store idag. Är faktiskt ganska snyggt. Vad tycker ni?
image535

image536

Fredag

Hej hej. Sitter i skolan nu och ska ha naturkunskap. Vi jobbar i grupper och ska skriva om en sjukdom, så ska snart gå någonstans och jobba lite. I morse när jag skulle ta på mig en tunika som jag köpte på cubus på påsklovet så märkte jag att den har krympt. Gick först ner till pappa och frågade surt vem som hade tvättat. Det var tydligen han och mamma, men dom hade tvättat den i 40 grader som man ska göra. Så pappa sa att jag kan lämna tillbaka den. Så det ska jag kanske göra idag. Men men. Får se. <br />Imorgon jobbar jag. Fast bara 4 timmar. Jag vill jobba längre, och kortare nästa helg. För edt enda jag har inplanerat den här lördagen, förutom jobb, är att övningsköra. Men nästa helg är det poolparty, haha. Ska bli trevligt. Nej, nu ska jag gå, ha en bra dag


Gamla inlägg

Eftersom jag hunnit skriva lite i min andra blogg så flyttar jag över alla inläggen hit. Sorry för att jag förvirrar er :P


Flytt

Har flyttat bloggen till http://ellinorolofson.wordpress.com

UPDATE: Glöm allt, jag flyttar tillbaka, trivs inte.

Dagens outfit

image533
T-shirt - Gina Tricot
Cardigan - H&M
Jeans - H&M

Stresssigt

God morgon! Jag försov mig. Så nu väntar jag på att ta bussen 09:06 för att gå på naturkunskapen. Kände att det inte var någon idé att gå på typ halva dansen, så jag chillar här hemma ;) Min dator stressar mig otroligt mycket. Den ska uppdatera något, så det står att den stängs av om 3 min, och så räknar den ner. Ganska stressigt. Så för att vara säker på att hinna publicera inlägget så göra jag det nu!
Ha en bra dag!

Jobbig dag

image532Snart ska jag sova. Det har varit en jobbig dag. Men det mest jobbiga är att det inte finns någon att prata med när man behöver det.. Hoppas att dagen blir bättre imorgon.
Idag firar min mamma och pappa 25 år som sambos. Det är mysigt tycker jag.
Imorgon är det den jobbigaste dagen i veckan. Kanske går hem tidigare om jag mår lika dåligt som nu. Men jag måste gå på naturkunskapen, för då har vi laboration. Men men, vi får se.
God natt

Holding out, holding in

Jag vet inte vad jag ska göra.. Om jag nu kan göra något över huvud taget.. Jag vill. Men jag har varit dum, och elak. Jag har inte tänkt. Men jag ångrar att det blev som det blev, vad mer kan jag göra? Det är inte dig det är något fel på, det är mig.. Låter klychigt, men så är det. Vill inte att det ska vara såhär bara...

...

image531
Allt händer verkligen nu, allting.. Fan.

<3

image530

Dagens outfit

image529
Linne - H&M
Skärp - Fått av Andrea
Cardigan - H&M
Jeans - JC

Skolan

image528Hej hej. Sitter i skolan nu och ska snart ha klassråd. Så nu ska vi redovisa våra miniprojekt som vi gjorde förra veckan.
Efter det här har vi dans, men jag tror att vi ska få hålla på med våra egna lektioner, så det blir nog inte så mycket dans.
Efter skolan kommer Erik och hämtar mig, lyx. Sen ska vi träffas en stund innan han åker och tränar småbarn i fotboll.
Nu ska jag kolla runt på lite andra bloggar, men ha en bra dag!

Min dag

image527Idag efter skolan var jag som sagt hos Erik. Vi somnade i hans säng, jätteskönt och jättemysigt. Synd bara att jag alltid vaknar före Erik och att han är så svårväckt. När han vaknat gjorde vi korv, och sen gick vi ut med Tindra. Jag är helt facinerad över hur duktig hon har blivit när vi går ut med henne. Hon går jättefint! Inte för att ni bryr er, men men :P
Åkte hem vid åtta, för Erik skulle plugga, men vi ska träffas imorgon en stund också, eftersom vi inte kommer kunna träffas på hela 5 dagar. Först har han ju studentskiva, och dagen efter det åker han till Kläppen. Orka lämna mig ensam hemma säger jag bara :P
Ska nog lägga mig i sängen och tända lite ljus. Och kanske skriva i min riktiga dagbok. Jag tycker att det är viktigt att ha en riktig egen dagbok. För där kan man skriva ner allt. Och det kan vara bra att göra ibland.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, så jag slutar här.
God natt!

Dagens outfit

image526
Linne - H&M
Cardigan - Gina Tricot
Jeans - JC
Stövlar - Skopunkten

Samhällskunskap

image525Hej hej. Sitter i skolan just nu, samhälle. Jag är klar med mitt, så jag kan surfa runt, hihi ^^,
Jag har glömt mina glasögon hemma, det är typ döden. Jag ser inte ett skit. Jag kan se lite om jag sitter näsra tavlan, men det är lite. Jag känner mig väldigt handikappad.
Efter det här har jag engelska. Det går rykten om att vi ska redovisa idag, men det tänker inte jag, för jag är helt oförberedd. Och så har jag inga glasögon (alltid något att skylla på).
Efter skolan idag ska jag träffa Erik. Jag ville ju gå på promenad idag, men vädret är inte så fint, så då blir jag bara deprimerad. Får hitta på något annat. Nu slutar jag, så jag ska gå! Ha en bra dag!

Baseball

Jag känner mig stressad inför veckan.. Jag vet inte varför, för egentligen har vi inga läxor eller prov, men vi ska ha gympalektion på torsdag, och jag kan ingenting om baseball. Fattar inte ett skit av reglerna när jag läser om dom, för det är så jävla mycket. Jag måste fråga pappa, för han borde veta.
I helgen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Erik åker bort tors-sön. Inte kul. Det enda jag vet nu att jag ska göra är att jobba, men bara i 4 timmar. Kunde jag inte få jobba 8 timmar den här veckan istället för nästa?
Jaja, nu ska jag borsta tänderna. Ha en bra dag!
image524

Sommar..

Jag vill ha sommar, jag vill vara brun, jag vill ha tårna i sanden, jag vill känna solens strålar mot mina bara ben, jag vill springa barfota i gräset, jag vill äta glass vid maren, jag vill gå långa kvällspromenader,jag vill ha allsång på skansen, jag vill ligga i hängmattan och läsa en bra bok, jag vill grilla, jag vill ha SOMMAR!

image523

Lördagens inköp

Inköpen jag gjorde i Stockholm får ett eget inlägg, så här kommer dom :)

image519

  

Tubtop-klänning - Gina Tricot, 149:-
Bikini - Gina Tricot, 30:- (15:- per del)
Nagelack - Kicks, 3 för 60:-
Väska - H&M, 98:-

Bilder

Här kommer lite bilder från helgen:

          

Helgen

Oj, jag har glömt bort bloggen totalt! Inte förrän nu, när jag inte hade något att göra, kom jag på den. Haha, lustigt.

I fredags efter skolan var jeg med Carro, Lisa och Sarah. Vi var hemma hos Lisa och tittade på Gossip Girl. Det gick bra, även fast det inte var någon undertext.

Igår hann jag med mycket. Gick upp tidigt och åkte till Sthlm med Carro. Vi var där i typ 2½ timme. Sen for jag hem till min famor och farfar där vi skulle fira farmor som fyllde 79 år. Det var trevligt med fika. Efter det åkte jag hem och beundrade mina köp från Sthlm innan Erik kom oh hämtade mig. Och hemma hos Erik gjorde vi inte så mycket. Tog det mest lungt.

Juste, jag har ju fått min nya kamera nu, så självklart har jag fotat en del grejer. Men tyvärr har jag inte med mig kamerakabeln till Erik, så jag lägger upp dom senare :)

Nu ska jag väcka min älskling som ligger bredvid mig och sover så sött.

Bye bye

<3

image505
Saknar och älskar dig <3

Ge mig svaret jag vill ha

image504Det känns bättre med jobbet nu efter att jag pratat om det med mamma. Jag ska vara ärlig. Jag trivs inte. Visst, det kanske tar ett tag att vänja sig, men jag är inte en sån som stressar och ler mot alla kunder. Ska jag egentligen må illa och bli jättenervös av tanken på nästa gång jag ska jobba? Ska jag tveka på att svara när dom ringer mig? Ska jag må dåligt liksom? Nej. Jag jobbar ett tag till för att se om det blir bättre, om inte så ska jag söka nytt. Om jag inte får något nytt tänker jag fortsätta på Donken, hur dåligt jag än mår. Det är synd, att min första jobbupplevelse skulle bli såhär.

Jag älskar dig <3

Jag saknar Erik, jättemycket. Kommer bara kunna träffa honom på lördag kväll den här helgen. Och ingenting nästa helg för då ska han till Kläppen. Sen helgerna efter det jobbar jag ju, och då blir det inte förrän efter det vi kan träffas. Det är skit. Det stog i mitt horoskåp att kärlekslivet inte skulle vara det bästa under den här månaden...

image503

Schema

Idag hämtade jag mitt schema på McDonald's. Det suger hårt. Från och med nästa vecka jobbar jag varje helg. Och vecka 17 jobbar jag till 23 på söndagen, och måndagen efter det till 22.30. Sjukt jobbigt. Jag kommer dö. Jag måste skaffa nya skor också. Jag kan inte ha mina svarta fake-converse. Jag glider i dom. Höll på att dratta på ändan sist jag jobbade. Och det skulle ju inte vart så roligt. Jag tog en promenad hem sen. Det tog ungefär 40 min, och jag hade klackar = ont i fötterna. Men det var skönt med friskt luft. Jag ska försöka gå på promenad så mycket som möjligt. Man mår bra av det. Nej, nu ska jag krubba. Ciao!
image502

English

Nu sitter jag vi datorn, igen. Har engelska men jag har gjort klart mitt projekt, så jag surfar runt lite. Inte för att det finns något att kolla på då.. Det får väl bli bloggar. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, så det får bli allt.
Pusshej


Britney

Jag gjorde den här lite snabbt i PS. Inte bra alls, men jag tyckte att den var lite rolig :P

image501

Lunch

image500Hej hej. Jag har lunch just nu. Vi fick sluta tidigare från naturen, så vi sitter lite vid datorerna. Skolan har typ blockerat varenda sida som finns på internet, förutom blogg.se då. Det är lite jobbigt. men jag får väl underhålla mig med photoshop.
Jag ska nog åka till McDonald's efter skolan och hämta mitt schema, så att jag har koll på när jag ska jobba. Sen går jag nog hem. Det går nog snabbare än att ta bussen. Inte för att det är så himla fint väder idag, men det kan vara skönt att ta en promenad ändå liksom.
Nu ska jag photoshopa lite. Kanske lägger in lite bilder sen.
Ha en bra dag!

Vårpromenad

image499Mitt i allt klagande i förra inlägget glömde jag berätta att jag tog en härlig promenad hem efter skolan. Tänkt vad lite solljus kan göra. Jag blev så otroligt sugen på apelsiner också, så jag svängde in till ICA för att köpa det. Idag fick jag veta att jag kommer få min nya kamera antingen imorgon eller på fredag. Jag längtar! Hoppas att den är bättre än min gamla kamera. Annars blir jag besviken. Men eftersom Eriks pappa ska fixa den så tror jag att han vet vad han gör :)
Imorgon är det den värsta skoldagen. Vi har för många lektioner på raken. Plus att det börjar med dans och slutar med idrott. Visst, jag tycker om att dansa, men det här är modern dans, och det kan jag säga inte är min favorit.
Juste, idag fick vi projekthandledning. Ett litet smakprov på hur det går till att utföra projektet. Vi hade 100 min på oss att göra ett litet projekt. Hur svårt och stressigt som helst! Jag var med Carro, Lisa och Sarah. Vi gjorde ett projekt där vi frågade tjejer och killar om dem skulle följa sommarmodet.

Nu ska jag äta en till apelsin! Ha en trevlig kväll.

Jobbet..

image497Jag vet. Jag vet att jag tyckte att det var dåligt att folk som har jobb allid klagar på det. Men nu vet jag hur det är. Jag tror faktiskt att mitt jobb är jobbigare än de flesta andras. För ni som inte vet så jobbar jag på McDonald's här i Södertälje. Jag har jobbat två gånger, och jag börjar redan tröttna på dom. Dom ringde idag och frågade varför jag inte var där. Jag skulle alltså jobba idag, vilket jag inte fått någon information om alls. Det jag visste var att jag skulle jobba varje måndag och varannan lördag den här månaden. Men så var det tydligen inte. Hon rabblade upp en massa datum, som vi inte ens bestämt att jag skulle jobba på. Dom har inte ens mitt schema, så jag fattar inte hur dom kan bestämma tider då.
Förlåt om jag bara klagar, men det är så skönt att skriva av sig.

Lördagens outfit

Kom på att jag har en outfitbild som jag inte lagt upp än. Så här kommer den.
image496
Tights - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Bolero - Gina Tricot

Haha, bara Gina. Det tänkte jag inte på. Boleron är ny,
tightsen också, eftersom det gick hål i mina gamla :(

What goes around comes around

Är det inte typiskt att man vill ha saker som man inte kan få? Så är det ungefär nu. Jag sålde min kamera idag, för att köpa en bättre. Och just nu så kom jag på att jag kunde fota en del grejer jag köpt på sista tiden och visa här. Det var ju bra att jag kom på det nu. Men men. Den nya kameran borde jag kunna få vilken dag som helst nu, så det får bli då :)

image495
Den här är då alldeles snart min! FinePix j10 heter den :)

Happy happy happy

image494Man märker att jag blir glad av våren. Jag till och med slängde min festis i papperskorgen på perrongen istället för att lägga den på golvet i tåget. Då kände jag mig duktig. Jag funderade till och med på att ta en promenad, så jag ringde Erik, men han kunde inte följa med mig. Så det blir tyvärr inget. Plus att jag egentligen måste plugga.
Jag gick till och med utan jacka på väg hem! Då är det verkligen vår. Jag är glad. Det är bra!

Tjing tjong


Äntligen

Äntligen funkar bloggen igen. Bara för det så har jag bloggtorska. Kanske skriver senare idag. Pusshej!

RSS 2.0