Holland

Åker till Holland imorgon bitti! Är hemma igen 30/6



Bilder med älskling

Är så himla nöjd med bilden på mig och Erik från igår, så jag har betsämt att jag vill rama in den eller något. Men nu har jag gjort om den i photoshop och kan inte bestämma mig vilken av alla jag gjort jag ska välja. Help me?

Originalet:



Alternativen:

1.

2.

3.

4.

Har själv en liten favorit, men vill vänta så att jag får höra era åsikter :)

Midsommarafton

Min midsommar var ganska lugn. Började med att åka till Enhörna med Erik och min familj. Där åt vi korv och köpte lotter. Erik vann första pris på lotteriet, som var en tavla, haha.
När vi tröttnat så for vi iväg till Stensund där Eriks mormor och morfar bor. Där tog vi det bara lugnt och mådde bra ;) Lite senare på kvällen gick jag och Erik på en mysig promenad <3 Då plockade jag också 7 sorters blommor och drömde i natt om Erik faktiskt :D

Här kommer lite bilder från dagen. Klicka för förstoring.

              

Euro

Växlade pengar till Holland idag :)


I love money ;)


Sanering av badrummet

Idag har jag gjort något väldigt jobbigt. Jag och mamma har sanerat badrummet där uppe. Efter att min brorsa har haft det som "sin" toalett så var det dags. Jag vägrade att gå på den innan, för den var så himla ofräsch. Men nu är den min och hur fin som helst :) Ska köpa lite nya grejer till den också. Så nu kan jag faktiskt duscha där, wow. Första gången på typ.. 2 år? Skönt är det iallafall. Kanske lägger upp en bild sen om jag orkar. Om nu någon skulle vara intresserad.

Sommaren 08

Vad händer egentligen? Set här skulle ju bli sommaren 08, den bästa sommaren. Som det ser ut nu så kommer det att bli den sämsta.. Alla jobbar, och jag sitter hemma och gör inte ett skit..


Bild tagen i trosa skärgård förra sommaren

Bilder

Här kommer bilderna från igår! Klicka för förstoring.

         

Söndag

Söndagen har varit riktigt trevlig. Jag åkte med Erik, Martin och Carro till min sommarstuga i enhörna och var där hela dagen. Vi hoppade studsmatta och tog det ganska lungt. Erik badade till och med :P Sen spelade vi kubb, och vilka som vann behöver vi ju inte ta upp här... :P Efter det åkte vi hem till mig och kollade på Eriks humorfilm från Tv4.
Nu är klockan så mycket så jag måste gå och lägga mig. Men bilder från dagen kommer förmodligen imorgon :)
Och ni som är uppe nu får sova så gott, det ska jag försöka göra.


Jag utanför våran sommarstuga förra året

Skönheten och odjuret



Hittade den här på youtube. Kom och tänka på filmen igår och den är bara sååå fin.
Gråter till den varje gång :P Början på den här låten är speciellt fin.

Fotboll

Igår åkte jag och Erik till Martin för att grilla och titta på fotboll. Där var även Ousman och Jonas, och lite senare kom även Carro och Rebecka.







Skitsnygg blid på mig då, not :P

Student

Var hos min kusin Rebecka igår en stund som tagit studenten. Hon var så fin :)





<3

Good morning sunshines!

Idag är det fredag och min älskade kusin Rebecka tar studenten :) Vaknade nyss och nu är det för sent för att åka till hennes skola, eftersom den ligger en bit bort. Men ska nog till hennes studentmottagning sen iallafall :) Måste prata med Erik också ifall han ska med. Har ju en liten present som jag ska ge henne. Jag tycker att den är lite smått pinsam, men ändå. Det är en fin sak :)
Nu ska jag äta lite frukost, och sen fixa håret och sådär.
Ha en bra fredag!


Den enda bilden jag har på Rebecka på datorn, haha <3

Älskar


Jag älskar den här killen! ♥

Ny design

Ni kanske ser att designen är ny? Kände att bloggen behövde fräschas upp lite nu till sommaren :)

Blev det fint?

Första dagen på sommarlovet

Det känns inte alls som sommarlov. Idag kändes det som att jag var hemma från skolan och var sjuk. Gjorde saker som jag gör när jag är sjuk. Gick runt i mjuksbyxor hela dagen, var inte ute någonting, satt vid datorn och kollade tv. Bra start på sommaren liksom.. Men men.

Fick ett sms från Carin om att hon är i Södertälje nu :) Kan tyvärr inte svara, men tänkte ringa henne imorgon och fråga om hon vill hänga med mig på måndag, hehe. På lördag börjar ju hon jobba också, som alla andra. Men vi hinner förhoppningsvis träffas ganska mycket i sommar ändå :)
En till tråkig sak är att vi inte kommer kunna vara någonting i våran sommarstuga i sommar. Vi har fått en läcka i golvet och det har möglat, så hela golvet är upprivet och det kommer ta flera veckor innan det blir klart.. Mamma och pappa pratar om att hyra en husvagn och ställa bredvid huset, men jag vet inte. Blir inte alls samma sak. Är inte van vid husvagnar.

Men på söndag kanske jag och några till ska dit ändå. Får hoppas på bra väder, för då kan man ju vara ute hela dagen. Om inte så ska jag kolla om farmor och farfar är i deras hus som ligger nedanför våran stuga, om inte så kanske vi kan vara där. Men det beror ju också på vädret. Inge kul att åka dit om det regnar liksom.
Jaja, jag ska väl börja dra mig mot sängen.
Natti natti


Bilder från förra sommaren

Sommarlov

Nu har jag sommarlov. Är jag glad? Nej, det är jag faktiskt inte.. Kommer inte ha någonting alls att göra i sommar. Alla, absolut alla, jobbar.. Men inte jag. Men jag ångrar absolut inte att jag sa upp mig från McDonald´s.
Men är det inte meningnen att men ska bli sprudlande glad när man får sommarlov? Ska man inte ha stora förväntningar?
Jag känner mig inte speciellt glad alls. Undrar hur den här sommaren kommer att bli..

Måndag

Hej hopp. Idag är det måndag, men ingen vanlig måndag. För det är nämligen min lillebrors födelsedag! Haha. Sen ä det ingen vanlig dag eftersom vi inte har någon skola. Ska bara dit och städa ur skåpet och sen ta ett foto till dom nya passerkorten som vi kommer få efter sommaren. Tycker lite synd om ettorna bara, för dom måste ta kort nu och ha dom ända till trean. Det här är ju mitt sista år så jag behöver bara stå ut med mitt foto två terminer, haha.
Nu ska jag bortsa tänderna och sådär, men kanske uppdaterar senare..


Jag och min lillebror på flyget från Spanien i somras

Trött..

Nu är klockan 02:22 och jag går ändå inte och lägger mig. Är hur trött som helst, men något får mig ändå att stanna uppe. Erik är på typ fest eller något, men jag fick inte följa med för jag är för "liten". Tänkte ringa och fråga om han ville sova här sen eftersom jag sover ensam hemma i natt, men nu ska han tydligen sova där.. Jag som trodde att jag skulle få mysa med min älskling, men icke.. Får sova heeelt ensam istället. Nej, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv.. Ska nog gå och lägga mig nu ändå.
Puss på er!

Mums

Det fick bli kladdkaksmuffins. Det var det enda jag orkade göra :P


Helgen

Hej hej. Tänker inte skriva så mycket idag. Men tänkte ladda upp lite bilder från igår och idag. Var hos Eriks mormor igår, och sen åkte vi till min sommarstuga i Enhörna. Vi åkte hem på kvällen och sov hos Erik. Idag fyllde Elin år, och det firades hemma hos dom :)

         

Såå, det var en del bilder :P Ikväll kommer Carin och Johan hem till mig. Och lite senare kommer även Carro. Vi ska titta på film, och jag funderar på att baka något innan, men vet inte vad.. Får se hur jag gör med det. Men först ska jag göra något att äta, och det ska jag göra nu. Är home alone så jag kan ju välja fritt i kylskåpet ;)
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Servering

Hej hej. Idag serverade vi på treornas lunch. Det var väl inte direkt roligt, men det var kul att se vad alla studenter hade på sig. Efter att vi serverat hämtade pappa mig och jag följde med honom till coop och sen till något byggvaruhus.
Här är lite bilder från innan lunchen:









Ikväll ska jag ock älsklingen åka ut till trosa där hans mormors hus står tomt för tillfället :) Ska vara där från ikväll till imorgon. Blir väl till att softa, och jag hoppas på att vi kan fiska ;)

Flytt

Hej på er!
Sitter här med dunkande huvudvärk, inte bra. Känner att jag håller på att bli förkyld också..
Men men. Helgen har väl varit rätt okej. Var ju och städade Jonatans lägenhet igår. Erik följde inte med, han var bakis efter slutskivan. Men men. Det visade sig att det var ganska skitigt.. Jag undrar när dom städade senast, dom som bodde där innan alltså. Men till slut blev det rent iallafall, och min längtan att flytta hemifrån blev ännu större.
Det var ju meningen att min bror skulle flytta idag, men det blev flyttat till imorgon, eftersom dom inte hunnit städa klart där. Så imorgon ska jag hjälpa honom att flytta.. Ska bli så himla skönt att bli av med honom. Jag får lugn och ro på övervåningen, och hela toaletten där uppe blir min. Nu måste den bara rengöras grundligt, för nu är den inte så fräsch efter att min bror använt den i några år.

image606

RSS 2.0