Fredag 29/12 -06

Varför ska vissa människor vara så elaka ? Jag hade inte änns gjort ngt, men så får man reda på att man är uff, jätteful, har äcklig röst, jäkligt ful, att jag inte har några vänner, att det är många som tycker att jag är ful och att jag måste acceptera att jag är ful . VAD FAN VILL DU MIG DITT ÄCKEL !? Lämna mig ifred . Du känner inte ens mig, men ändå måste du säga så för att du tycker att det är kul . Jättekul verkligen . Mår ännu mer skit nu än vad jag gjorde innan . Yes säger jag bara, då var de flesta dagar framöver förstörda . Tack David Frick, tack !

Tisdag 26/12 -06

Hallå bloggen ;) 

Jag ska nu berätta om gårdagen + dagen .

Måndag: 

Vaknade, åt frukost och pratade med Erik i telefon . Sen tog jag bussen till honom . Jag pratade med honom på vägen dit :P Han såg mig igenom fönstret och jag var tvungen att ta en paus i den långa backen :P Hahaha . Komsikt . Sen pratade vi lite, sen gick vi och försökte leta reda på ngn butik med godis som hade öppet :P Först gick vi till Brunnsäng centrum, sen till plattan pch sen till Shell i weda . Ganska lång promenad för mig ;) haha . Sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde . Sov ett tag iaf . Sen kom Eriks Mormor och Morfar (: Och eriks morfar hade en ungefär likadan slips som min farfar har.. då kan ju dom bli kompisar ! Hahaha . Nej, jag bara skojade . Jag och Erik fick sätta bomull runt Eriks mormors pepparkakshus :D Sen lite senare kom hans moster, kusiner och hans pappa . Vi stod i köket och alla andra drack glögg :P haha . Sen var vi i hans rum ett tag och sen skulle vi äta middag . Efter det kmr jag inte ihåg vad vi gjorde . Eller jag vet inte i vilken ordning, men vi åt iaf ngn knäck-sak och glass :P Då var Eriks kusin Andreas jätterolig :D hahah . Och så kollade vi på min film som jag fick i julklapp som var jättekonstig . Och så öppnade dom paket . Jag och Erik delade upp godiset som dom fick ;) 
Efter det var vi innte lite på msn och åt popcorn . Sen kollade vi på "Tomten är far till alla barnen" och den är så jävla bra :P Sen sov vi :P Det var skönare än vanligt att sova i natt, vet inte varför :S

Tisdag: Vaknade hos Erik av att hans klocka ringde . Stressade till bussen som jag skulle med, för jag skulle vara hemma 12.00 . Jag hann med bussen, satt faktiskt och väntade i 3 min på den :P När jag kom hem så satt jag vid datorn ett tag . Sen bar det av till min farmor och farfar :P Vi åt mat, efterrätt och godis, så jag är typ halvdöd nu :P Vi kollade på Gustaf 2 också, den var ganska bra . Spelade spel med Daniel också . Han vann, fast jag lät honom vinna med 1 poäng, eftersom spelat vär för lätt för mig . Allvarligt då alltså :P Sen åkte vi hem, och nu sitter jag här :P 

Längtar tills imorgon och på torsdag (:

Pusssheeeeej

Julafton

Heej

Nu är det julafton :D Vaknade kl. 07.00 idag . Jobbigt ! Sen gjorde jag iordning mig för att åka till mormor . Där träffade jag min moster och kusin och vi fikade . Sen öppnade vi julklappar . Jag fick 200 kr, en teckning av Filippa, Puma-parfym, film, stooooor toblerone och en gräslig vit-rosa-stickad sjal som min ena moster har gjort :P Haha . Jag och Erik har fått biljetter till Täljerevyn av Eriks mamma också :) Hon är så söt :D Nu sitter alla (Daniel, Fredrik, mamma, pappa, farmor & fafar) och tittar på "Kan du vissla Johanna", men jag tycker att den är tråkig, så sitter här nere i hallen och är osocial :P Haha, jaja ska snart gå upp igen . Efter den ska vi troligtvis öppna julklappar . Enligt Peters 8-ball så kommer jag inte få ngn mobil :( Men jag tror inte på den ! :P För jag vill ha en :( Juste, glömde säga vad jag fått i julklapp av min lillebror :D Fick ett presentpaket innehållande tvål, lotion, bodyshower och badskum som luktar choklad :D Han är säll han (: 

Nu ska jag gå upp, har ont i magen :P Bilder kommer på bilddagboken senare

http://hallonsodaa.bilddagboken.se

Till er alla från mig, GOD JUL !



Torsdag 21/12 -06

Heej .

Min dag började inge kul . Gick upp, gjorde mig iordning, var skittrött, åkte 753an.. När jag och Fanny kom till stan så åkte 751an precis när vi kom av bussen . Så vi sprang till Estrad och tänkte gå på där . Men den åkte förbi, kom sen på att den inte stannar där innan 09.00 och då var klockan 08.45 . VARFÖR !? Så vi fick traska upp för den långa backen och gå igenom torekällberget som luktade äckligt får . Vi hade ingen Historia idag så vi började lite senare . När vi gått upp för den jobbiga backen så fick jag jätteont i lungorna och blev törstig, så jag typ dog för att jag har dålig kondis . När vi kom fram var klockan ungeför 09.10 och då fick vi reda på att vi inte har någon svenska för att Bert är magsjuk . Blev jävligt irriterad eftersom vi har 2 timmar svenska och efter det 2 timmar håltimme . Nästa lektion skulle börja 12.55, och det var Samhällskunskap . Janne vägrade flytta fram lektionen . Så jag åkte hem . Tog bussen idag, för jag orkade inte sitta i det kalla tåget, och jag hade inte precis bråttom hem . När jag kom hem pratade jag lite med mamma, och hon sa att jag kunde skippa Samhällslektionen och vara hemma ist . För det ända vi skulle göra var att kolla klart på "Super Size Me" som jag redan sett . Så det var onödigt . Sen låg jag ett tag i min säng och läste ut en bok som jag började läsa på igår . Det var ett tag sen jag läste . Irriterar mig på att det är så kallt hemma hos mig . Håller på att frysa ihjäl . Så därför låg jag i min säng ganska länge . Sen började jag bli hungrig, eftersom jag inte ätit ngn frukost, så jag gjorde makaroner och korv . Sen kom min pappa hem så vi satte nya handtag på  våra köksluckor . 

Imorgon är det avslutning . Efter det måste jag ner på stan en snabbis för att köpa sidenbandet jag egentligen skulle köpa idag, men eftersom jag åkte hem vid 09.30 så var det inte öppet . Sen ska jag hem till Erik . Jag ska sova där . Vi ska följa med Robban och köpa julgran . Sen kanske vi ska vara med och klä den också . På lördag vid 11.00 måste jag hem, för vi ska plocka fram alla julgrejer och så . Då får jag jättemkt julkänsla (: (min enda smiley i den här bloggen eftersom jag är irriterad). Sen på söndag är det ju julafton och då ska jag först till mormor, men Rebecka kommer inte dit för hon ska vara med sin mamma.. Jag blir ledsen.. För det var jättelänge sen vi firade jul tillsammans.. Men vi ska ju träffas på lovet också . Så det blir säkert bra . Men jag kommer få träffa Filippa som jag inte träffat på jättelänge . Hon är så spänd på att få se mig utan tandställning, haha gullunge (fast hon kan vara lite jobbig ibland..) Sen ska vi vara hemma och farmor och farfar kommer . 

Ikväll måste jag bada för jag är kall som en isbit . Guud vad skönt . Det förtjänar jag tycker jag !

Jaja, nu ska jag sluta skriva .

Cya !

Onsdag 20/12 -06

Hej

Nu är jag i skolan . Hade italienska, fick kolla på ngn konstig film, sen hade vi idrott men jag orkade inte vara med så jag fick plocka bollar ;D Sen hade vi medeltids-mingel. Tjoho dagens höjdpunkt ;D Sen fick vi kolla på dansföreställningen som 2orna hade. Nu väntar vi på att matten ska börja . Då ska vi få tillbaka proven och göra en utvärdering sen slutar vi . Sen har vi engelska med Anders i 1½ timme . Orkaaah . Hoppas vi slutar tidigare . Sen ska jag till Erik . Får se vad vi hittar på . 

Nu ska jag spela spel ;P 

Chaao 

Tisdag 19/12 -06

Tjaaba

Kan berätta lite om min gårdag . Var på stan med Erik efter Italienskan (då vi hade julfest ;P) . Vi handlade julklappar . Jag handlade åt Rebecka och Alexander, mina kusiner (: Hoppas dom blir glada . Nästan hela Eriks familj var på stan . Först träffade vi hans syster och sen bror +  kompisar + Andrea :P Sen åt vi kebab :P Sen åkte vi till Rusta för jag skulle köpa julglitter :D Haha . Jag ringde min pappa och frågade om han kunde hämta oss där, men det visade sig att han och mamma var på inter sport just där . Typ 50 m ifrån oss :D Haha . Så vi gick dit . Men Erik orkade inte vänta för dom skulle till plantagen också innan . Så hans mamma kom och hämtade honom . Det var tur för vi var på plantagen i kanske 45 min :D Haha . Mamma plockade blommor till sina "julgrupper" som hon absolut måste göra . Sen kollade vi på julgran, men alla var fula, så vi skulle åka till Jober och titta. Men dom hade stängt . Så vi åkte hem . Då pluggade jag lite historia . Måste plugga mer idag igen :( Sen slog jag inte Rebeckas och Alexanders julklappar och sen gick jag och la mig (;

Ska ha data snart . Har radio nu .

Pussheeeej

Måndag 18/12 -06

Hej

Har data nu . Håller på med flash . Fattar inte ett skit.. Tur att vi inte har så många lektioner kvar . Har bara Italienska kvar efter det här.. Ska till stan med Erik sen (: Slutar nu .

Peace Out

Tisdag 12/12 -06

Heej.

Imorgon är det lucia ^^,

Nu har jag datorkunskap . Hade radio förut . Fick MVG på reportaget som jag och Fanny gjorde (: Då blev jag glad . Blev klar med mina 3 låtar idag . Nu ska jag göra ngn annan grej . Typ läsa upp nyheter och göra ett "inför julen reportage" . Så ska jag läsa väder också . Ska typ göra ett eget radioprogram eller ngt .  Jajaja . Efter skolan ska jag plugga Sam . Baaajs . Hatar Sam . Måste sluta skriva, börjar nu .

Älskar Erik ♥

Chaao

Måndag 11/12 -06

Halloj

Nu har jag datorkunskap . Jag, Carro och Marre gick in VIP ingången till matsalen idag ;) Hahaha . Vi var ensamna ett tag innan alla som stog utanför och väntade fick komma in . Yeees . Sen köpte jag godis, för jag är onyttig . Så att jag ska klara min lektion på 1½ timme plus mitt hål på 1½ timme plus Italienska på 1½ timme . Shit.. jag har 4½ timme kvar i skolan .

Börjar nu.. skriver sen .




Hej igen .

Nu har jag rast till 20 över.. alltså får jag skriva i 3 min till ;D Data är tråkigt.. Ska göra ngn uppgift snart . Skönt att vi inte har data någe mer nästa termin . Undrans vad vi ska ha dåååå :P
Idag när jag kommer hem så måste jag tvätta kläder, för i morse så märkte jag att mamma inte tvättat i helgen . Men jag vill inte stressa henne och fråga varför, för hon håller på och julstädar . Sen efter jag tvättat måste jag plugga svenska . Ska bara plugga svenska idag . Ingen Sam . Skönt . På torsdag kanske kanske kaaanske jag är helt ledig :D För vi har ingen Sam, så du slutar vi 11.10 . Och så har vi ingen historia, så då börjar jag 09.00 . Sen har vi bara svenska emellan det så vi ska fråga om vi kan få slippa den (: Hoppas hoppas hoppas :D Då hinner jag plugga ganska mkt innan provet (: Och så kan jag hjälpa mamma att städa lite kanske . Ska börja nu igeen . Bajs . Skriver kanske senare igen .

Söndag 10/12 -06

Hallåå

Lite deppig dag idag.. Jobbigt.. Jaja . Vet inte vad jag ska skriva.. Tänkte bara skriva ngt, vadsomhelst . Har sovmorgon imorgon . Till 09:40 . Väärsta skönt . Jaja, ska inte skriva mer nu .

Pusshej

Älskar Erik <3




Deppig dag


Ibland undrar jag om livet verkligen är värt att leva.
Jag undrar om alla är menade till livet, eller om Gud
skapar några bara för att ha något att leka med, bara
för att få se någon lida... Om jag nu är menad till livet...
Varför kan jag då inte få vara lycklig? Bara lite...
Det är det enda jag begär... Bara lite lycklig...


Söndag 10/12 -06

Deppig dag

Torsdag 7/12 -06

Ååh jag får sån damp på allting !

Idag ska jag sälja mina julkort med Fanny som egentligen skulle varit sålda tills idag . Det kommer gå piss för ingen männinska på jorden vill köpa 5 st julkort för 75 kr !

Egentligen måste jag plugga idag, men känns som att jag inte kommer hinna.. Efter jag sålt julkort måste jag hem och fixa grejer som jag ska skänka till min lillebrors loppis.. Och provet är på torsdag.. Och jag ska kunna 60 sidor . Om riksdagen och regeringen och blablabla.. fattar inte ett skit.. Dessutom ar jag svenskaprov på tisdag, alltså måste jag plugga en del i helgen .

I helgen ska jag och Erik åka till hans mormors hus, för hans mormor och morfar ska resa bort (: Måste ändå plugga när vi är där :/ Bajs . Sen på söndag eftermiddag/kväll (?) så kanske jag ska till Eriks mamma . Det ska komma lite folk dit . Men vet inte om jag kan följa med.. för min mamma får damp på mig om jag inte städar.. plus att jag måst plugga . Men får se..

Ska inte berätta om min dag idag, för Erik kommer läsa min blogg snart och jag ska berätta den när vi pratar ikväll ;D

Snart ska jag äta MAAAT . Pyttipanna (: Jag är tjock idag så jag ska äta 2 stekta ägg :P

Jaja, livet går vidare.. Chaao

Tisdag 5/12 -06

Godmorgon

Jag är typ död nu . Ska till skolan om 20 min.. måste äta frukost . Var tvungen att gå in på datorn för att skicka en låt till min mail som jag behöver på mediaproduktionen (: Nej, nu ska jag äta frukost, sen ska jag dra !

Peace out

Måndag 4/12 -06

Hallå världen

Nu har jag Historia, ska ha redovisning med Powerpointen . Fast alla kommer inte hinna för varje grej är typ 10 min lång . Hoppas jag inte hinner så att jag kan förbereda mig lite mer ;P Haha . Sen har jag datorkunskaaaaap . Jobbigt . Sen har jag hål, då ska jag vänta på Marianne för vi ska gå till syon kl. 14.00 och fråga om man kan hoppa av språket :P Hoppas hoppas hoppas det går ! Vi kommer komma försent till språket eftersom vi ska till syon, och jag blir såååå ledsen :P Kommer komma typ 30 min försent . Jag kommer sakna Gunilla sååå mkt ^o) När jag kommer hem ska ajg plugga, Sam . Jobbigt . Nu kommar Johanna så redovisningarna börjar snart, så måste sluta skriva .

Chaao

Fredag 1/12 -06

Heej

Idag är det första december, så därför fick jag öppna min första lucka i min chokladkalender :D

Idag har vi haft matte och jag fattar ingenting . Och jag höll på att dö av hunger för jag inte hade ätit något sen lunchen igår . Men som tur var så tog jag med mig två mackor hemifrån, och så köpte jag varm choklad i cafeterian . Så det åt jag på samhällskunskapen :P Sammen var skittråkig . Höll på att dö . Håller på med Regeringan och riksdagen och sånt . Inte min starka sida direkt . Fick IG på det provet i 8an eller 9an . Jajaja . Har engelska snart, måste plugga på  glosorna som jag glömde hemma igår . Sen har vi gympa, och då ska vi ha bandy.. Vill inte ha med 2orna . Usch . Sen ska jag träffa Erik och då sk avi gå och hyra film, sen ska vi hem till honom . Ååååh då får jag träffa hans hund :D:D:D

Pussheej

RSS 2.0