Lördag kväll

Kvällen blev ganska lyckad tillslut. I början var det inge kul alls, det blev typ lite stelt. Men efter en stund blev det roligare :) Satt typ mest ute med Amanda när hon rökte, och det var trevligt :P Träffade lite roligt folk också. En kille sa att han kände igen mig för att jag gått i Rosenborgskolan när han gick där. En annan frågade om jag gått i "Fredriks" och hans klass (han menade då alltså min brorsa). Det skrattade jag länge åt. Han trodde det eftersom jag antingen var lik någon i deras klass eller så var jag lik honom. Det tog jag som en förolämpning, för jag är inte alls lik honom!
Precis när vi skulle gå så hörde jag någon kalla en kille för Blees (som jag och Carro satt och pratade med innan), och jag såg verkligen inte att det var han. Då frågade jag om han kände Erik. Det gjorde han sa han, sedan berättade han att han brukade spela bandy med Erik och Jonatan förut, det tyckte jag var kul :P
Det var läskigt när vi skulle vänta på bussen. I Enhörna finns ju inga gatulyktor liksom, så det var alldeles kolsvart. Och i busskuren hade dom gardiner, en matta, böcker och en fimp-burk. Jag trodde att det var en uteliggare som hade bosatt sig där, men enligt mamma så är det så i nästan varje busskur i Enhörna :P Men men.

Jag är ändå rätt besviken på en viss person, väldigt besviken

image300

Kommentarer
Postat av: Erik

Det borde du vara ! fortsätt med det.

2007-09-30 @ 12:06:32
URL: http://westerback.blogg.se
Postat av: Ellinor

Erik: Mmm..

2007-09-30 @ 12:29:41
URL: http://ellinorolofson.blogg.se
Postat av: Evelina

kul att träffa lite folk i af =) skulle jag med behöva, haha =)
kram

2007-09-30 @ 14:59:41
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: JOnatan

blees, hahahahhahahahahhahahhaaaaa

2007-09-30 @ 18:33:02
URL: http://jwesterback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0