Lilla Madeleine

MADELEINES HÅR KAN FÄLLA FÖRÄLDRARNA


image274
Polisen har hittat flera hårstrån från
Madeleine i bagageutrymmet på den hyrbil
familjen McCann använde i Portugal.

Foto: REUTERS


"Mystiskt objekt" konfiskerat av åklagarna

LONDON. Flera av Madeleines hårstrån har hittats i hyrbilens baklucka. Och ett mystiskt objekt har konfiskerats av åklagaren.

Nu förbereder Kate och Gerry McCanns advokat föräldrarnas försvar.

I går lämnade den portugisiska polisen över tusen sidor dokument kring utredningen av fyraåriga Madeleines försvinnande till åklagaren.

Vill gräva vid kyrkan

Dokumenten som lämnats in till åklagaren innehåller detaljerade beskrivningar av samtal och mejl mellan paret McCann och deras vänner.

Avlyssningen ska ha lett till att polisen nu lokaliserat flera platser där de vill börja gräva efter Madeleines kropp, skriver Daily Mail.

I går spärrades ett område kring kyrkan i Praia da Luz av.

Sky News uppger att åklagaren har begärt att ett mystiskt objekt ska konfiskeras.

Måste ha legat i bilen

Enligt poliskällor har en mängd hårstrån hittats där reservdäcket vanligtvis ligger i bagageutrymmet på föräldrarnas hyrbil.

Hårstråna ska vara så många att Madeleines kropp måste ha legat där. Föräldrarnas advokat har påbörjat ett försvar inför ett eventuellt åtal.

"Vi är helt övertygade om att när alla fakta lagts fram kan vi bevisa att vi inte på något sätt varit delaktiga i Madeleines bortrövande", skriver Gerry McCann på sin blogg.

Det är bara för hemskt, nu tror jag verkligen att det är föräldrarna som gjort det. Dom har för mycket emot sig som talar till det. Tydligen så finns det nästan inget hopp om att hon fortfarande lever. Det är därför dom börjar gräva..


image273

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0